Ma da, i ja fiksiram i non stop. U pitanju su nocne fotke, ali osvetljenje je jako. Na glavnoj kameri nema toga. Izgleda da cu da uradim rollback na 9.1 da tu sacekam bolja vremena.Brljavi kamera mnogo, ja postavim telefon na sto i on mi izbaci takvu poruku
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Iskljucio sam bio hdr i isto. Tako da nije do toga. I bez vredjanja molicu lepo. PozdravJao bre kakvi ste amateri, za sve nešto kukate, ta poruka znači da telefon radi hdr, naravno da se pojavljuje uglavnom preko dana jer je tada kontrast između tamnih i svetlijih tonova najveći. Ako ne želite da telefon radi to isključite ga u opciji prednje kamere a sto se tice zadnje, pređite na 40mpx(Ai obavezno isključen). Inače, i dok stoji ta poruka, možete da mrdate telefon, fotka će biti ok, znači ne morate ništa da čekate, to je samo momenat dok telefon "lepi" više fotografija jednu preko druge da bi se dobio hdr, glupo obaveštenje za još gluplje korisnike.
P30 Pro
Na dnevnom svetlu na suncu nema tog obavesyenja na prednjoj kameri bilo ukljucen hdr ili ne. Probacu opet veceras i javljam. Ali sam siguran da sam iskljucivo hdr, brisao podatke iz apk i konstatno mi se to javljalo. Pri tom lice onaj beauty mod nije dobro radio uopste. Ako imam i dalje problem snimicu klip i okacicu na yt.Ne mogu bas nesto da poverujem jer sam upravo probao 8x i ne izbacuje poruku kad je isključen hdr za selfi kameru. Probaj da izbrišeš podatke za aplikaciju kamere pa probaj opet
P30 Pro
Jesi li pokušao sa brisanjem podataka kamere?Moja glavna kamera ima cudnu boljku.
Naime, kad slikam normalno svaka slika mi bude malo mutna u levom gornjem uglu pa i na sredini te leve strane.
To resim tako sto kad fotkam pre okidanja fokusiram na sredini leve strane i onda okinem i slika ispadne svuda ostra jednako.
Ovo mi se pre isto desilo na Sony Z2.
Vazi samo za glavnu kameru i samo kad se slika preko dana napolju, priroda neka dok je nocu bez problema.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Sve super samo sto nisu tako i napisali. Ovako nedvosmisleno govori da nam se ruke tresu i opomena da se umirimo. Mislim razumem da zumiram 10, 20 puta pa da to ispise, a ranije i jeste tako bilo, samo kod zuma. Samo nisam siguran dal je tako bilo na 9.1. Ako neko ima jos uvek 9.1 da proveri.^ da skratimo priču, processing fotografije. Nekada više, nekada manje traje ali to vam je to.
Ništa strašno. Prikuplja podatke iz kamere i obrađuje u tom periodu.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Probao sam, nije do toga, jednostavno ima problem da sve fokusira jednakom ostrinom kad je kadar iole udaljen.Nego dobro je da ima bilo kakvo resenje za to.Jesi li pokušao sa brisanjem podataka kamere?
Ili da obrišeš staklo kamere?
Jeste banalno ali se ispostavilo da je kod mene flare od spoljnog osvetljenja bio posledica nečistog stakla kamere (dovoljno je da dodirneš prstom pre fotografisanja) a ne nekih malih ogrebotina na staklu.
Pozdrav!
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Sve super samo sto nisu tako i napisali. Ovako nedvosmisleno govori da nam se ruke tresu i opomena da se umirimo.....
Radi, hvala puno.Isključi automatsko upravljanje za viber i stavi ovako, nikad nisam imao problem sa notifikacijama, jer za sve bitne aplikacije držim ovako Pogledajte prilog 285445
P30 Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari