Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Resen problem sa zvukom za Viber hvala ti covece. Bilo u obavestenja za poruke podeseno pod zvuk nesto 132 pronasao sam zvuk Viber message i stavio taj zvuk.Sada normalno funkcionise.A za notifikacije podesio onako kako je gore na slikama opa cemo videti.
Хоће некад када ажурира апликацију да тако забагује и мени се дешавало, исто писало за вибер тон неки бројеви а знам сигурно да је све било намештено како треба.

Poslednja izmena:
Zvuk za poruku resen ali rucno upravljanje ne pomaze kod toga da telefon kod viber dolaznog poziva telefon ne izbacuje ko zove.Podesio sam kako gore stoji na slici, stavio na rucno upravljanje, nakon nekoliko poziva uspesnjih dodje poziv na kome samo Viber cujete da zvoni a na ekranu nista, niti ko zove, niti opcija za javljanje ili odbijanje poziva, otkljucate u toku zvonjenja telefon odete i u Viber i dalje kao da niko ne zove nista ne pokazuje.Kada se zavrsi poziv telefon izbaci ko vas je zvao i toliko a niste imali opciju da se javite.Inace ovo se desava samo kod Viber poziva.Whatsapp radi odlicno.Izgleda da Viber mora pod katanac u multitaskingu i rad u pozadini, ne gasiti aplikaciju.Tako nisam primetio da se javlja isti problem.Nego imam nesto drugo da pitam.Kako ugasiti Google pomocnik?Ne mogu da nadjem opciju za totalno iskljucivanje.Nasao sam da isljucim opciju da se ne ukljucuje kada drzim taster za ukljucivanje/iskljucavanje uredjaja i tu iskljucio.Nudi mi i opciju podesavanja Pomocnika ali kada pokusam da pristupim toj opciji ne daje mi pristup, kada kliknem da udjem u tu opciju nema odziva tj ne izbacuje nista?Smara me ta opcija pa bih da iskljucim opciju Pomocnika.Kada kliknem na home taster tj zadrzim pali se ta opcija ranije je nije bilo ne znam kako se pojavila.

Probaj da udjes u google app pa na tri tacke u donjem desnim uglu, idi na karticu assistant pa skroz dole na phone. Kad tu udjes imas opciju da se ukljuci i iskljuci. Probaj
91a6f5ba08d7e130aa69cd3a2a19e1a2.jpg
62e2fef2b2cced658431a91c3cc91bbf.jpg

Sent from my P30 using Tapatalk

Iskljucio ali i dalje ima opcije.Ma navici cu se, kako god, nego ne razumem kako se odjednom pojavila ta opcija.Ali ok.

Kako si uspeo da uzmeš tel za Azijsko tržište ?
To ovde kod nas u radnjama ??
U CG u radnji, potrefilo se isto para za 4 i 6gb, naravno june se zaletelo na 6gb[emoji23]
Inace sve super radi, samo kamera je losija. Prednja 32 a zadnja 24, umjesto da zadnja bude 32 a da izbacuje slike u 12mpx kako sam citao da radi eu.

Sent from my phone

Kada je isključen display, pa kada me neko pozove na Viber, otključam display,.. ali čujem samo da Viber zvoni, ne vidim ko zove, nema ničeg, apsolutno nigde nijedan prozor. Tek kada se poziv prekine, vidim propušten poziv na Viber-u i onda ja zovem..

Podrav drugari,

Od pre nekoliko dana sam korisnik P30-PRO-a, istražujem još uvek sve opcije kojih je gomila a ono što mi je zapalo za oko je da nema opcije snimanja telefonskih poziva, iako sam u specifikacijama pročitao da to postoji što često zna da bude vrlo korisna stvar, ako si na ulici ili za volanom u toku važnog poziva a trebalo bi nešto da zapišeš i naravno ne možeš nego preslušaš kasnije sve što je potrebno. Na netu sam pronašao smernice za aktivaciju ali kod mene (android 10) ne postoji ta opcija niti sam je bilo gde video u podešavanjima.

Da li je još neko imao sličan problem i kako je to rešio?

Postoje aplikacije za to na Play Store-u ali su prilično loše (ili nisam naišao na dobru)

Hvala

Kada je isključen display, pa kada me neko pozove na Viber, otključam display,.. ali čujem samo da Viber zvoni, ne vidim ko zove, nema ničeg, apsolutno nigde nijedan prozor. Tek kada se poziv prekine, vidim propušten poziv na Viber-u i onda ja zovem..

Imao taj problem na huawei a imam ga i sad na oneplus i jos jedan problem prilikom video poziva sagovrnika cujem samo na slusalici a treba na zvucniku onom gde se muzika pusta.

Stigao novi security za maj
de5e8cf48aa50d066b5686c1e89c661f.jpg

Sent from my phone

@Syntaur Isto se desava i meni to sa Viberom to sto si objasnio.Potpuno identicno.Jedino resenje koje za to je zakljucati Viber i ne gasiti ga u multitaskingu.Zakljucaj Viber katancem i radice ok.

Poslednja izmena:
Poceo update na 10.1, vidim da stize po Evropi, znaci, za koji dan i kod nas

To ce verovatno prvo preko Support ili Hicare, obzirom da je veca nadogradnja. Screenshot_20200527_172428.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Malo sam nestrpljiv, ta nadogradnja donosi neke odlične funkcionalnosti koje su mi potrebne. Proveravam na dnevnom nivou.

Ostaje žal za Golden Snap-om i nekim funkcionalnostima kamere koje su izgleda ostale rezervisane za P40 seriju, ali šta je - tu je... Mogli su da implementiraju i na P30 seriju ali verovatno ne žele da poremete "odnos snaga".

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Upravo neki sitan update bio (200nak kb) za P30 pro.
Neka "nadogradnja parametara sistema" ili tako nešto. Nisam zapamtio

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da se pridruži i ja grupi pošto sam se ugrade na p30 pro. Moćno telefonce:)

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Tapatalk kvalitet [emoji23]
463f1cb134aa457cd261833b8dadc529.jpg

Huawei P30

^ Tako je bilo sa ažuriranjem ~180kb pred update sa A9.1 na A10.
Verovatno treba da pripremi nešto u sistemu za novi A10.1.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ja nisam video da je bilo ko dobio Emui 10.1 sem onog Poljaka na yt sto dobija na testiranje uvek pre svih sto beta verzije, sto prve zvanicne. Neke vesti onako bazicno, ali to je sve nepotpuno.... Tako da po meni to neće biti pre kraja juna. Moze da se desi i da juna dobijemo prvo obicnu zakrpu za maj, pa tek jula Emui 10.1 sa junskom zakrpom.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Nije, stize ovih dana, u Nemackoj je npr stigao u to direkt sa 10.0 a ne sa bete 10.1

Nazad
Vrh Dno