Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Pozdrav svima. Svi koji prate ovu temu foruma sećaju se problema na koji je ukazano u vezi fotografisanja sa zumom u sobi (osvetljenje sijalica). U postovima gore sam i okačio slike na kojima se vodo koliko se gube boje i oštrina prokaza.

Juče sam naleteo slučajno na Gcam apk za P30pro. Iznenadio sam se jer sam bio uveren da funkcioniše samo na Snapdragon procesorima.

Opet malo eksperimentišem i dobijem nove rezultate: kada slikam Gcam kamerom nemam problem koji se pojavljuje kada se slika sa native aplikacijom kamere.
Slika sa Gcam 1,3x zumom nema distorziju boja i oštrine prikaza koji se javlja u native aplikaciji kamere.

Nešto je Huawei zeznuo, ipak je do softvera a ne do senzora.

Za one koji žele da isprobaju funkcionalnosti Gcam za P30pro evo linka:

https://www.cyanogenmods.org/downloads/gcam-apk-5-1-018-kirin-980-p30-pro/

Pozdrav svima.IMG_20200601_215545.jpgIMG_20200601_215619.jpgIMG_20200601_215647.jpgIMG_20200601_215719.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Stiglo azuriranje sistema za P30. Sad da vidimo kad ce se pojavi u HiCare. Screenshot_20200602_072127_com.huawei.android.launcher.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Je l koristi neko galaxy watch? Znam da sa šaomijem i naravno Samsungom nema problema, je l se ne gubi nešto ako se koristi sa huaw?

10.1?

Sent from my P30 using Tapatalk
Nije jos. Sitna sistemska zakrpa koja prethodi Emui 10.1.

Uzgred uspeo sam da preko Hisuite debug skripte isforsiram bilo koji build da ucita u updater. Problem je sto nemamo link do servera gde je smestan 10.1 build 123. Ni u Ffinderu ga nema. Negde ga je Huawei sklonio na sigurnom [emoji6]

Pogledajte prilog 285985

Poslednja izmena:
Kako si to uradio?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Bolje da nam ne stize build 123, mnogo stvari ne funkcionise koliko javljaju. Ja mislim da ce nama neki junski patch, barem se nadam.

Evo sta donosi, tj sta ne donosi 10.1 build 123, tako da ne treba zuriti u propast [emoji23][emoji23][emoji23]
Screenshot_20200603_092912_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpg

Je l ste kvasili p30 pro, možda neko čak i potapao u plitku vodu? Hoću da pređem sa s10e sa kojim sam se opušteno tuširao i prao ga pod česmom

Ja sam moj p30pro koristio za slikanje u bazenu, nekih 15 min, i nakon toga je riknuo tač ali ne odmah nego posle par sati. Telefon je u garanciji tako da su ga ovi iz pro mobi servisa ekspresno sredili, nakon toga sam ga opet koristio u bazenu i nikakvih problema nije bilo, ali ne više od 10ak minuta. Inače ga redovno perem pod vodom.

P30 Pro

Ja sam moj p30pro koristio za slikanje u bazenu, nekih 15 min, i nakon toga je riknuo tač ali ne odmah nego posle par sati. Telefon je u garanciji tako da su ga ovi iz pro mobi servisa ekspresno sredili, nakon toga sam ga opet koristio u bazenu i nikakvih problema nije bilo, ali ne više od 10ak minuta. Inače ga redovno perem pod vodom.

P30 Pro
Je l su provalili da je kvašen? Mislio sam da se za to ne prihvata garancija

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Mislim da su jedini pouzdani proizvodjaci za kupanje i potapanje u vodu Samsung i Sony,to iz iskustva znam,apple te takodje truba za vodu znam par primera posle kratkog potapanja roknuo skroz.Sa samsungom sam cak i na moru testirao i nista radi kao sat.[emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ne znam, ja sam digao veliku galamu, baš sam se bio iznervirao, tu mi je bio spisak gostiju za svadbu i još mnogo bitnih stvari, bukvalno nisu ni resetovali telefon(što je inače praksa), jer sam tako tražio. Dobio sam telefon sa novim displejom, ramom, novim leđima i novom baterijom, barem je tako pisalo u izveštaju.

P30 Pro

Ne znam, ja sam digao veliku galamu, baš sam se bio iznervirao, tu mi je bio spisak gostiju za svadbu i još mnogo bitnih stvari, bukvalno nisu ni resetovali telefon(što je inače praksa), jer sam tako tražio. Dobio sam telefon sa novim displejom, ramom, novim leđima i novom baterijom, barem je tako pisalo u izveštaju.

P30 Pro
Nije to loša stvar potopiti ga onda heh.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Da li postoji adapter koji lightning slusalice za iPhone moze da poveze na Usb-c? [emoji846]

Ja jos uvek nisam dobio zadnje azuriranje na 10.0.0.197, p30 lite je u pitanju, kod mene je na 10.0.0.193.Da li je to normalno ili nesto ne stima kod mene?Citam na internetu ljudi dobili jos pre 3 do 4 dana.

Ja jos uvek nisam dobio zadnje azuriranje na 10.0.0.197, p30 lite je u pitanju, kod mene je na 10.0.0.193.Da li je to normalno ili nesto ne stima kod mene?Citam na internetu ljudi dobili jos pre 3 do 4 dana.
Azuriranja znaju da kasne po mesec dana, a zavisi od Imei broja, regiona za koji je, da li je vezan za operatera, od mreze itd. Tako da opusti se, doci ce i tvoj Imei na red za ota.

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Пробај да га повучеш преко рачунара, преко HiSuite.

Huawei Central izgleda nije imao preciznu rollout rutu, da će biti krajem Juna.
U XDA forumu, u temi za P30 pro update ljudi se već javljaju sa ažuriranjem.
Sad su neki bugari počeli da javljaju da je i u njihovim mrežama počelo ažuriranje. Objavili su i changelog.tapatalk_620716208.jpg

Huawei Central izgleda nije imao preciznu rollout rutu, da će biti krajem Juna.
U XDA forumu, u temi za P30 pro update ljudi se već javljaju sa ažuriranjem.
Sad su neki bugari počeli da javljaju da je i u njihovim mrežama počelo ažuriranje. Objavili su i changelog.Pogledajte prilog 286060

Ma pise da je za Vog, tj p30 pro dual sim l29 roll za pocetak juna, a za Elle p30 sredinom juna. IMG-21ab51511977d907905b19df087e62f8-V.jpgIMG-181c7e73ff7c99490a75ade4723ea62a-V.jpg

^ nesam školovao od vremena. [emoji846]
End of June za Vogue L29 znači početak Juna... prevod 10/10. [emoji846]

Jednostavno je - novinarska greška.

Poslednja izmena:
@Alexxx1 Ne nudi mi edit komentara:
Sad vidim da su na početku liste označili verziju C431 ali koja je poenta u izlistavanju EU operatera na listi ispod sa naznakom kraj Juna...?

Kako da sakrijem broj koraka na zaključanom ekranu?

@Alexxx1 Ne nudi mi edit komentara:
Sad vidim da su na početku liste označili verziju C431 ali koja je poenta u izlistavanju EU operatera na listi ispod sa naznakom kraj Juna...?

Ma opusti se, bice to kod nas kraj juna. Daj Boze da bude sa patch02 ako mogu da isprave te neke bugove.

Ja danas dobio neki između :D 10.0.0.195

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ja danas dobio neki između :D 10.0.0.195

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Koji ti je model telefona?P30 Lite?

EDIT: Pitam glupost, tvoj tel je P30 Pro.Ja pitah za P30 Lite ali vidim da zakrpe kasne tj nema pravila kada se pojave.Iako su mnogi u nasoj zemlji dobili zakrpu ja nisam.Vidim da nema pravila.

Poslednja izmena:
Vrh Dno