Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Fali mu dosta toga, npr. ako korisnik ima ogranicen pristup internetu. Takodje pravi ogroman cache, da bi pregled galerije bio dostupan i offline.

Net mu treba samo za backup i pristup slikama koje je obrisao, logično, i za one kao highlight-ove slika koje je napravio pre toliko i toliko pa izađu gore.. Za osnovne funkcije galerije ne treba..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Obrisi sav cache pa udji u Photos da vidis da li si u pravu.

Dobro, to danas nije problem kad telefoni dolaze sa 64gb memorijom uglavnom. A i ne treba mu net za slike koje su na telefonu.
I ja g photos koristim kao primarnu app

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja od kada se pojavio Google Photos koristim kao primarnu galeriju, pa bio telefon od 32Gb ili 128. Vremenom je postala sve bolja i funkcionalnija. Moje mišljenje.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Moj glas isto ide za Simple Gallery Pro, pravi naslednik Quickpic aplikacije. Ali ok svako ima svoje kriterijume i afinitete što je sasvim legitimno.

Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk

I ja koristim Simple Gallery (non pro).

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Cini mi se da Simple Gallery Pro verzija moze da se skine dzabe na F-Droidu.

Meni ni jedna od tih 3rd party galerija nije bolje radila od stock, na bilo kom telefonu da sam probao, tako da sam batalio i koristim stock uvek.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Quickpic i dalje najbolja, jednostavnija i prelglednija od drugih

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Koristim Simple Gallery Pro i ok je...
Probao juče '1Gallery'...sviđa mi se...ali imam neki bag...kad uđem u slike ne pokazuje zadnju slikanu...tek posle nekog vremena...

Pričaš o Simple Gallery? Ja oduvek i na svakoj verziji imam taj bag.

Cini mi se da Simple Gallery Pro verzija moze da se skine dzabe na F-Droidu.

Oduvek su mu na F-Droidu džaba sve te njegove "Simple" aplikacije, a kao "Pro" - koje se plaćaju na GooglePlayStore-u. To i dosta Rusa tako ima - na 4PDA forumu džaba, a na GooglePlayStore se plaća.

Uzgred... "Calendar" i "Notes" su mu odlični. Ova "Gallery", sa svojih 10MB mu i nije baš nešto "Simple", npr. u poređenju sa ovom nekom QuickPic, koju koristim, od ni celih 300KB.

Držim se QuickPic 4.5.2 i radi posao kao primarna pored google photos za backup.

Pozdrav ljudi, potrebna mi je aplikacija koja omogucava da kad swipujem home screen na levo aktivira neku aplikaciju. Kao kod Samsunga fabricki podeseno Briefing...koristim Samsung S9+ i Nova launcher.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pošti nemam huawei fon, kako na njihovom OS-u da se disable ono obaveštenje "messenger drawing over other apps"? Ne može da long press na notifikaciju pa disable..
Nemam kod sebe nijedan huawei sa najnovijim emui-jem ili kako se već zove, a drugarica kuka da je to nervira..

Imaju gestures u Nova launcheru (free verzija nema).
Nema na levo ili desno...
7dd909ac761c974827c967bab348d6e1.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja od kada se pojavio Google Photos koristim kao primarnu galeriju, pa bio telefon od 32Gb ili 128. Vremenom je postala sve bolja i funkcionalnija. Moje mišljenje.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Takođe, imam 256gb iskorišćen prostor oko 66gb ali i dalje mi je g photos primarna..

Nisam se lepo Odrazio...:)
1Gallery ima bag...a super mi izgleda...pojavi se zadnja slika posle par minuta

Nebitno, to je bio odgovor na pitanje "pricas o Simple Gallery?", tako da je bilo jasno.

Vrh Dno