Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Gde? I ja sam na MIUI, a10, ali ne vidim nigde to, gde se nalazi?

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Settings -> Wi-Fi -> i ispod naziva mreže na koju si povezan piše "Tap to shere password", odnosno kliknes bukvalno na naziv mreže i pojaviće ti se prozor sa qr kodom.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Aaa da, nego se ja čudim što nema a nakačen sam na wifi bez šifre. [emoji23]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja imam android 10 i kod mene se vidi pass kad idem na share kao kod poolmakera.

Probao sam whatsapp Business pored običnog whatsappa. Odlično radi. Imam problem sa kontaktima. Na običnom whatsappu imam oko 400 kontakata, dok na whatsapp Business imam svega oko 150 kontakata. U čemu je problem? Svi kontakti su mi na google nalogu u telefonu.

A pro po deljenja wirelessa, to je neki Xiaomijev hack kod vas, jer je poenta QR koda i bila da se ne pokazuje nikome sifra, a da se ostavi mogucnost da se ljudi zakace.
Ja sam na Huaweijevom EMUI-u i imam samo QR kod.

Ja sam na Mirumu poslednji weekly, 20.3.27, Androidv10 je u pitanju i MIUI 11, kada kliknem na tap to share password pojavi se samo QR kod, šifru ne vidim.

Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk

Evo kako je kod mene.
4c6a42e1d1d534133485983c8ee67201.jpg

Kod mene je ovako.
e0579170f4676b8d7c4202509cfe444c.jpg

Da, tako je u MIUI-u! Ja odradim SS, i onda ga uvučem u QR scanner da očitam password! Kad dijeliš sa drugim "MIUI telefonom" taj drugi očita sa fabričkim scannerom i odmah mu ponudi da se konektuje na wifi!

5eed577404f5d785bfcfe865724127c8.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
^

Hvala puno na informaciji.

Hahaha, ali opet nije neko najsrećnije rešenje, svodi se na to da na kraju pogađaš user i pass za ruter.

Poslednja izmena:
Da li postoji neki način da okačim app sa ps bez root-a?

Btw

Evo kako je kod mene.
4c6a42e1d1d534133485983c8ee67201.jpg

Isto ovako je kod mene, samo što ja imam isto kad uđem u wifi da se konektujem pomoću qr koda..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako mislis da okacis app sa ps? Malo te ne razumem sta si hteo da kazes. Kakve veze sad ima sad root sa tim?

Da mi se ne očitava app u ps, samim tim da mi ne traži update..
Naime vratio sam Messenger verziju iz decembra prošle godine, jer mi na njoj radi sve lepo, na novijim mi svašta nešto baguje..
Pa da mi ne smeta u ps sa ostali apdejtima i ne uradim slučajno apdejt..

Takvo nešto nije moguće bez mnogo cimanja i uglavnom ne bude trajno rješenje, brzo se patchuje.

Instaliras APK koji si skinuo sa drugog izvora, pa se nece ni azurirati.

Samo nmg da verujem koliko mi bolje radi messenger od decembra nego poslednji..

Po meni iskreno messenger nikada nije ni bio lepo optimizovan, uvek je po malo seckao i glavio bez obzira na kom telefonu sam ga koristio.

Pozdrav
Koju apk za Gallery preporučujete

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Instaliraj free verziju za probu, nista nije bolja pro, bacanje para.

Nazad
Vrh Dno