Crypto KING
Cenjen
- Učlanjen(a)
 - 22.03.2011

- Poena
 - 195

Verzija Android 9

Kako to misliš da ne može? Nijedna mreža nije projektovana da je korisnici koriste 100%, a ovakva situacija nije ni teoretski razmatrana, ne samo kod nas, nego nigde u svetu. Nadam se da ne misliš da je Netflix smanjio kvalitet (bitrate) stream-ova zbog oba dva korisnika iz Srbije?Da, ali kkao su onda projektovali mrežu, ako ne može da izdrži ono što su prodali ljudima? Ne može to tako.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Ja razumem problem. Veliki broj korisnika u isto vreme a na to nisu računali. Posto je tako i sigurno neće da porade u ovo doba krize na tome, neka mi umanje račun za jedno 30% i ja zadovoljan. Znaću da uveče od neta nema ništa a preko dana ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kol sam skapirao sad su svima otkljucali sve kanale,da ne bude zabune...podrzavam i treba zaista... mi koji imamo max paket...imamo li mi neke olaksice?![]()
Tako bi trebalo da bude, ali nažalost od toga nema ništa.
Čitam preko twittera kako se Ivan Ivanović zalaže da parking u gradu bude besplatan zbog ovog stanja, da država da olakšice, ja mu poslao poruku da se kod gazde založi da i SBB da popust svojim korisnicima ali izgleda da mu to ne odgovara![]()
Na ovo moje pitanje glasali ste:tražio sam da mi zamene ruter Cisco koji je 2,4GHz i besplatno mi ponudili Ubee ili Tehnicolor. Koji da uzmem?
Na ovo moje pitanje glasali ste:
Za Ubee - 2 glasa
Za Tehnicolor - 1 glas
Protiv Ubee - 1 glas
Tako da je nerešeno. Šta da im kažem? [emoji854]
I ja imam slican problem sa TC.
Moze preporuka za neki dobar router koji probija zidove i moze da se nabavi kod nas?
Cena nije bitna.
^ Hvala svima. Bitan mi je jači WiFi singal jer pokrivam veći prostor i mučim se sa Ciskom 2,4GHz, ne zbog šuma na 2,4 (i to) ali više zbog slabog WiFi signala.
Očigledno se neću usrećiti ni sa Ubee ni Tehnicolor, ali bar da probam.
Je l postoji neki poseban razlog zbog cega je na dobrom broju kanala onemoguceno klasicno premotavanje a moguce je na eon aplikaciji za smart tv?
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Већ недељу дана имам проблем са Wifi на телефону. Често се дешава да се изгуби интернет и ако показује да је накачен на мрежу, на игрици, на Б92...
Угасим и упалим wifi и проради. То се дешава више пута дневно.
Да ли је до телефона или рутера, како проверити?
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Sto se rutera tice Ubeee je djubre (noviji sa onim kao fensi lampicama), onaj stariji Ubeee sa kockastim i grdnim lampicama je top i bolji je cak i od Tehnicolora (koji je odlican u radu na LAN-u), wifi domet mu je tesko djubre.^ Hvala svima. Bitan mi je jači WiFi singal jer pokrivam veći prostor i mučim se sa Ciskom 2,4GHz, ne zbog šuma na 2,4 (i to) ali više zbog slabog WiFi signala.
Očigledno se neću usrećiti ni sa Ubee ni Tehnicolor, ali bar da probam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari