Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Ju ju ju sta bi ovo? :D
Definitivno kriza. Kad prodje korona valjda se malo unormali.

Tapatalk from Poco loco

Javite ako neko ima balls da sada kupuje kad je BTC na rasprodaji.... :d

Mislim da će sada dva tri dana da bude na 6k...u zavisnosti od vesti ide gore ili dole...danas je bilo dosta loših vesti...mada ima i dobre vesti iz Kine...doduše to je za sada malo da nešto bitnije promeni...

Da li neko zna podatak kolika je ukupna vrednost kripto kapitala? Znaci koliko vrede sve kriptovalute koje trenutno postoje

Tolika je panika sada da vrlo lako stize bear market koji nece otici do jeseni. Ako BTC padne na 8k, lako ce na 7, jos lakse ce na 6, pa na 5 pa vodoravno duzi period dok ljudi ne povrate poverenje
Nadam se da potpuno gresim

Ako si opalio mastan short u vreme kad si ovo napisao, onda... :smoke:

To je varljiva stavka, jako neprecizna.
U svakom slucaju treba spremati pare za kupovinu, ovaj pad bar za to treba da se iskoristi. Necemo mozda nikada vise imati ovakvu priliku za ulaz.

Tapatalk from Poco loco

Javite ako neko ima balls da sada kupuje kad je BTC na rasprodaji.... :d
Uzeo i na 6500 i na 6000, nastavljam sa svojom praksom Average-inga, sad, možda nisu neki iznosi koji bi tebi kolega bili interesantni,ali ja od svog sistema ne odstupam...
Da, uzeo sam malo i zeke i ltca...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Tesla akcije mi lice kao btc 2013. i po ceni i po nacinu pada. Videcemo samo da li ce sada jaci oporavak pa opet zaron.

Da ponovim još jednom šta sam rekao pre tri dana:

Dan je u vestima još od ranog jutra prozvan "krvavi ponedeljak", ovakav pokolj na berzama se ne pamti. Iako se ne usuđujem ništa da tvrdim, posle ovoga dajem samo 20% šanse da u martu nećemo videti meltdown koji će da zbriše preko 50% vrednosti sa berzi.

Što znači da će kripto izgubiti još više. Godinama pričam pojedinima da BTC nije nikakvo digitalno zlato, a oni se keze. Ovo je vreme kad će vernicima stock-to-flow modela stvarnost konačno zalepiti debelo zasluženu šamarčinu da se otrezne.

Posle ovolikog pada mora doći bar mali oporavak, bear flag gde bih preporučio svima da se istresu do sume koju im nije žao da izgube. Kažem, postoji neka mala šansa da se tržište održi, ali berza mora da se smiri i cena ne bi smela nipošto da padne niže od toga gde je sada. Ako ode dole i probije 7200, brzo će ispitati 6600, a onda i vitalnih 6k gde je 200 WMA. To ako pukne, vratismo se u 2016. godinu. Možete pokušati da kupujete na tim nivoima, ja vam svakako ne bih preporučio, rizik je ogroman.

Cena je proletela kroz 7200 i 6600 bez ikakvog otpora, tek je 6000 uspeo da je za sad održi. Ispod njega nemamo nikakav predvidljiv support, ako probije, staće gde stane.

Berzanski indeksi su izgubili oko polovine koliko očekujem da će ukupno izgubiti. Centralne banke su danas ponudile svoj stimulus, ECB neće spuštati kamatne stope, DAX je očekivano najviše pao.

Radite šta mislite da je pametno.

Da citiram sebe od pre samo 13 dana

Tolika je panika sada da vrlo lako stize bear market koji nece otici do jeseni. Ako BTC padne na 8k, lako ce na 7, jos lakse ce na 6, pa na 5 pa vodoravno duzi period dok ljudi ne povrate poverenje
Nadam se da potpuno gresim

gresis sinko, gresis

Ako si siguran u to, onda lepo otvori short i pevaj [emoji3]
ali drugarski ti kazem da neces dobro proci sa tim trejdom [emoji4]

Ovaj pad sto smo imali je verovatno povezan sa bitfineksom tako da, lagano samo i nadam se da ste iskoristili btc i par altova na lepom popustu.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Nazalost nista od toga ali bilo bi lepo :whip:

Il i sad mislite da gresim Phoenix257, Simke1984, Supreme .50? Sve strucnjak do strucnjaka

Poslednja izmena:
Strucnjace palo je instant? Nista iz tvog komentara se nije ni desilo? Prvo se zadrzalo na SUB 8k 3 dana i onda je istant palo kakva jesen. Uostalom kao da ce sad vodoravno duzi period. Uostalom² pricao si o poverenju u peaku volumena dok se VECINA nije slagala sa tobom, nadam se da shvatas ironiju. Znaci nisi pogodio ni timeframe, ni kretanje, ni razlog. Ako si shortovao kad ti je simke rekao, ili sto je logicnije pre ostavljanja komentara, moja greska, ali nisi :D

Sad razmisli dobro ko je strucnjak, ti koji si se nadao da potpuno gresis, ili ja koji sam se nadao i cekao ovo :d.

Takodje okreni na stranu 1874 pa procitaj celu stranu i moj komentar..

Poslednja izmena:
Kolege jel to propast unistenje ili ??

Pitam za druga :) nesto bi da kupuje pa ceka da vidi kad se kapitulira

Kako vidim da svi daju neke svoje procene situacije koje su bazirane na nekom njihovom verovanju i sta su oni nekad pricali i iz njihovog velikog iskustva .

Evo sta se tacno desilo i sta je prouzrokovalo ovaj ovoliki pad . Tramp je izjavio sta je izjavio za koronu i akcije kompanija kao i drugi vrednosni papiri su se stmoglavili , u mnogim slucajevima trgovanej je obustavljeno jer se doslo do maksimalnog limita koliko moze da opadne vrednost neke hartije predvidjena zakonima u jednom danu .

Dakle sve svetske berze pred nadolazecim zatvaranejm granica , zatvaranjem skola ,sportskih desavanaj a verovatno i fabrika u celom svetu na nepoznati rok su izazvali lomove na berzam

Zato je naravno pao i kripto svet koji je potpuno neregulisan a gde imamo sad na svim vecim menjacnicama mogucnost sorta sa polugom ,

Dakle sad treba biti dovoljno iskusan i proceniti kada ce se trziste okrenuti . Postoje dva kljucna momenta , jedan je da se veliki igraci dovoljno napune po niskim cenam i oni okrenu market u rast , i drugi scenario pozitivni izvestaji o korona virusu , na primer stagnacija sirenja ili otkrice vakcine ...

Ne znam koliko je ovo tacno, ali krvvv
83e756eb282e652502034f36db52f01d.jpg

Kako vidim da svi daju neke svoje procene situacije koje su bazirane na nekom njihovom verovanju i sta su oni nekad pricali i iz njihovog velikog iskustva .

Evo sta se tacno desilo i sta je prouzrokovalo ovaj ovoliki pad . Tramp je izjavio sta je izjavio za koronu i akcije kompanija kao i drugi vrednosni papiri su se stmoglavili , u mnogim slucajevima trgovanej je obustavljeno jer se doslo do maksimalnog limita koliko moze da opadne vrednost neke hartije predvidjena zakonima u jednom danu .

Dakle sve svetske berze pred nadolazecim zatvaranejm granica , zatvaranjem skola ,sportskih desavanaj a verovatno i fabrika u celom svetu na nepoznati rok su izazvali lomove na berzam

Zato je naravno pao i kripto svet koji je potpuno neregulisan a gde imamo sad na svim vecim menjacnicama mogucnost sorta sa polugom ,

Dakle sad treba biti dovoljno iskusan i proceniti kada ce se trziste okrenuti . Postoje dva kljucna momenta , jedan je da se veliki igraci dovoljno napune po niskim cenam i oni okrenu market u rast , i drugi scenario pozitivni izvestaji o korona virusu , na primer stagnacija sirenja ili otkrice vakcine ...

Vakcina vec postoji navodno ali treba da se testira

https://www.haaretz.com/israel-news...ped-coronavirus-vaccine-sources-say-1.8665074

Poslednja izmena:
Pa zar ne rekose da izleceni pacijenti mogu ponovo da se inficiraju i obole, ako je tako onda nema smisla stvarati imonolosku zastitu jer ne deluje.

Krece busenje ka 4k. Tu bi negde trebalo da se jace odbije

posle bitke svi su generali :)

Nije tacno, vrlo lako proverljivo, potrebno je samo obrnuti par stranica unazad i videti da ima vrlo konkretnihh najava tacno onog sto se desilo sada, uz jos konkretniju argumentaciju zasto i iz kojih tacno razloga.

Ono sto je interesantno je fenomen da su oni koji su se najvise isprosipali sa svojim predlozima za "ulaz" ne saamo da se nisu prokrili po usima i zacutali nego su super aktivni sa sve podrugljivim smajlicima.

Svet neće propasti. Biće bounceback sigurno. Samo je pitanje koliko je dno, i koliko ćete kupiti kad se odbije od dno. Mislim da bi moglo još da padne da ljudi, kao neke od kolega ovde, nisu počeli sa kupovinom još na $6k. Tako da su ublažili pad.

BTW, nisam budan zbog cene kripta, igrao sam CoD MW Warzone.

Ne znam koliko je ovo tacno, ali krvvv
83e756eb282e652502034f36db52f01d.jpg
RJ sa Killmexa recimo spomenu i BM...

"Never seen anything like this in BTC, exchanges are completely broken and MMs wiped out.
- Less than $25M bids on Mex from 4500 to 0
- Swap trading 10% below index
- Futures trading 12% below swap

Would highly suggest to stay out as there is a significant lack of liquidity and we could be in for some extreme volatility.

Liquidity providers on exchanges are flushed, the ones left need short positions to hedge their exposure but since there are no bids they can't get filled. Additionally the Mex liquidation engine kept pushing down price with fresh liqs beind added and no one to buy them."
Pa zar ne rekose da izleceni pacijenti mogu ponovo da se inficiraju i obole, ako je tako onda nema smisla stvarati imonolosku zastitu jer ne deluje.
Ja pročitao, mislim u članku na Washington Postu, da se ne mogu ljudi ponovo inficirati ovim istim virusom. Pričali su o brzini širenja ovog u odnosu na neke virulentnije a manje opasne, kao i obrnuto.

Au 3800, ovo ce da zaroni dosta vise nego sto sam mislio, ali ocekujem i da odskoci koliko sutra sem ako se ne desi neka katastrofa na stock marketu. Verovatno se svi sada plase da ce sutra stock da se raspadne kada otvore.

Edit: Odbi se od 4k. Uzeo sam nesto na 4200, 3900 sam samo odgledao, dokupio jos na 4600 kada sam video da nece nazad tako da mi prosek negde oko 4300 pa da vidimo dal ce da izdrzi ovaj odbitak. Trebalo bi malo da se oporavi od ovolikog pada pre nego sto nastavi opet da zaranja.

Prodao sam sve na 5300, razmislicu ako se vrati u rikverc da opet dokupim. Moze da bude i da sam se zeznuo, ali sam trenutno zadovoljan.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno