Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Status LV pošiljke. E sada kada će stići do mene, pojma nemam :)

Feb 21, 2020 23:40 Received HGH01
Mar 5, 2020 01:54 Handover to Airline HGH01
Mar 5, 2020 17:50 Arrival at airport RIGA

@ jocar96

Ove za koje imam pracenje imaju status Feb 28 Received HGH01

U roku od par dana stignu iz Rige u Surcin , samo je pitanje kada ce proci
GPC i biti prosledjene u lokalne poste.

Kakva je situacija sa LPxxxxxx pošiljkama, imam tri sitne pošiljke sa zadnjim statusima. Šta se sa ovim događa...da li je ovo zaista stiglo kod nas ili?

2020-02-11 11:57 Serbia, Arrived at destination country airport
2020-02-05 15:27 Serbia, Arrived at destination country airport
2020-02-18 18:38 Serbia, Arrived at destination country airport

@ jocar96

Za Yanwen-SunYou mozemo samo da nagadjamo.

Za apsolutno svaku posiljku posle 3 dana od statusa Depart from transit country or district
postave status Arrive at destination country

Ljudi nisam pratio temu neko vreme, kakva je situacija, da li predmeti uopste krecu u shiping ili beskonacno chuche, je li neko uspeo da dobije neki predmet a da ga je porucio od kada je krenulo ovo *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sa koronom? Hvala.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Belgijska pošta ide normalno, kineska mi se vrti po Kini. Za ostale ne znam.
Samo 17track mi slabo prati pošiljke, Trackchecker mobile radi dosta bolje.

Singapurska posta radi odlicno.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Singapurska posta radi odlicno.

+1

3 SG Post pošiljke stigle za malo manje od 10 dana... Poručeno kao AliExpress standard shipping 2kom, 1kom odabrana baš SG post.

Kineska pošta - užaš. Poručeno 18.12. Posle gomile promene statusa i peripetija, nekoliko security returna, Airline Departure 7.03. (?!). Produžen customer protection, izgleda da će morati ponovo...

Meni je zadnja SG pošiljka stigla za tačno 14 dana (16 jan - 30 jan ). Imam još jednu poručenu sada i po nekoj proceni očekujem je za 16-17 dana ukupno od datuma poručivanja da stigne...što je stvarno brutalno dobro. Trenuto je Singapurćanin sigurno najbolja opcija i ako treba da se doplati to je uvek oko 2-3 dolara što opet je smešno a da pritom stigne za taj period. Dok traje treba se iskoristiti maksimum :) :)

Meni za sada sve sto je islo preko singapurske poste nije proslo rok od 40 dana.

Letonci idu veoma dobro a nema nikakve doplate :)

Za stvari koje su vam prilicno hitno potrebne i koje su vece vrednosti , isplati se doplatiti za SG.

Za kojekakve jeftine sitnice od 2-3$ i LV je sasvim dobar nacin dostave.

Kinezi standardno losi :(
Turci od letos od kada idu preko YW i SY isto losi.
Tonga - ponekad iznenade , ali se cesce desi da premase 2 meseca.

Meni za sada sve sto je islo preko singapurske poste nije proslo rok od 40 dana.

Meni nije prešlo 14 dana, nijedan SG[emoji1787]

Sad pre par dana naručio nesto preko SG pa ćemo videti...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Šta mi vrijedi što stigne za manje od 14 dana kad je na carini od 22.2. i još nije prošao. U BiH mi telefon od 200+€ prođe za 2 dana maksimum..

Za sve neregistrovane pošiljke naplaćuju 0.9€ ali 100% svaku isporučuju. Za registrovane do 150€ ne naplaćuju ni carinu ni PDV. Nekad se može desiti i da skuplje stvari puste. Meni su za telefone svaki put tražili izvod sa banke ili sliku plaćanja PayPalom, nikada sami nisu procjenjivali vrijednost.

Napokon uspio dobiti carinski referat i kažu: "22.02. još nije došao na red za rad"... Je li realno da im toliko vremena treba? Na pitanje kada bih mogao da očekujem kaže da to ne može da mi kaže i da sve zavisi od dnevno pristiglih pošiljki.

Katastrofa. Iz Kine stigne za 10 dana a kod nas se carini preko 30 dana.

Putuj Evropo...

Napokon uspio dobiti carinski referat i kažu: "22.02. još nije došao na red za rad"... Je li realno da im toliko vremena treba? Na pitanje kada bih mogao da očekujem kaže da to ne može da mi kaže i da sve zavisi od dnevno pristiglih pošiljki.

Koja carina?

E onda nista. Ako nekome znaci u Bg danas isporucen paket koji je na carinu otisao 24.

Sigurno je bio carinjen cim su ga toliko zadrzali, ako nije ipak bio carinjen onda je definitivno ova drzava otisla u .....

Ocarinjen, sve po PS. C-posiljka pa je mogao biti isporucen u subotu ali je kurir samo napisao da je ostavljen izvestaj mada nije ni dolazio.

Pa nije mi onda jasno za NS. Ja kad sam bio kod njih, nije mi se činilo da su do guše pretrpani pošiljkama.

Ja sam prekljuce dobio kameru usb koja je pitovala 45 dana i zamislite ocarinili me 45 dinara.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

@ amdpower

Ovo svarno nema smisla...
Zar je moguce da bas toliko ne pratis temu :( :( :( ?

@ nebojsa77

Nista novo za NS carinu :S:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno