Kakva će sad biti situacija kad koliko sam čuo neće biti letova iz Kine za Srbiju? Hoće li paketi da izlaze iz Kine uopšte ili ne, pošto imam dva singapurca koja još nisu izašla iz Kine?
Pa to kukao, komentarisao, ma radili su kako kome i sve je to po zakonu.Nikad ja nisam kukao uopste nego samo komentarisao o naplati pdv a koji do sada nisu radili na malim paketima. Gde si video da sam kukao?
Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk
A sto bi bila obustava letova? Zbog virusa mislis? Opet i opet ne prenosi se tako aman virus u roku od max 48h bez domacina isti umire, ne moze se siriti. Da su hteli da se isti ne siri zatvorili bi hermeticki sve granice sto kopnene, vodene i vazdusne tj letove tj sletove u nasu zemlju i tada ne bi mogao virus da udje u zemlju, kao recimo sto su to uradili u Severnoj Koreji pa nemaju nijednog zarazenog dok u juznoj ludilo.Kakva će sad biti situacija kad koliko sam čuo neće biti letova iz Kine za Srbiju? Hoće li paketi da izlaze iz Kine uopšte ili ne, pošto imam dva singapurca koja još nisu izašla iz Kine?
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
U ja imam dvoje turaka koji putuju vec jako dugo tipa 50 60 dana a pise da je posiljka sletela u zemlju na odno. Pa ne znam sta da ti kazem sada jedna narudzbina je jos od 11.11 i jos nije dosla i nemoze vise protected deliveri i sada smo na sudu tj dispute. Pa cu da vidim sta ce da kaze aliexpress.Aj da vidimo sta ce da kazu Turci...
Pogledajte prilog 282651
Ja nigde nisam pominjao temu da li se virus može preneti preko paketa ili ne. Znam da ne može jer sam i sam medicinske struke, i imam naručene pakete.A sto bi bila obustava letova? Zbog virusa mislis? Opet i opet ne prenosi se tako aman virus u roku od max 48h bez domacina isti umire, ne moze se siriti. Da su hteli da se isti ne siri zatvorili bi hermeticki sve granice sto kopnene, vodene i vazdusne tj letove tj sletove u nasu zemlju i tada ne bi mogao virus da udje u zemlju, kao recimo sto su to uradili u Severnoj Koreji pa nemaju nijednog zarazenog dok u juznoj ludilo.
Hajde jednom da zavrsimo sa tim da se virus ni u teoriji ne moze preneti paketima.
Iskljucivi dakle jedini prenosilac istog jeste zarazeni covek, jel to sad ok?
Pozdrav.
Sutra će biti tačno mesec dana kako mi stoji na carini maskica... Ebote i Novi Sad i carina.
A ko kazu da idu, ovde se povela polemika da su paketi ti koji sire zarazu, sto nije istina, ljudi to rade i postoje cargo avioni koji samo tovar nose ne i putnike, verovatno to nisi znao. Jedno su putnicki drugo su cargo avioni.Pa ne idu paketi sami svojim avionom koji je napakovan pomoću robota.
To je zbog prometa ljudi, i to ne samo putnika. Inače, nema već neko vreme direktnog leta iz Kine za Srbiju, već paketi sleću u Prag npr, pa kamionom do nas.
Ne postoji direkt linija Kina-SrbijaJa nigde nisam pominjao temu da li se virus može preneti preko paketa ili ne. Znam da ne može jer sam i sam medicinske struke, i imam naručene pakete.
Komentarišem samo vesti od danas da će biti zabranjeno sletanje aviona na aerodrom "Nikola Tesla" koji su poleteli iz Kine. Ne znam kojim avio linijama stižu paketi pa zato pitam.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
A ko kazu da idu, ovde se povela polemika da su paketi ti koji sire zarazu, sto nije istina, ljudi to rade i postoje cargo avioni koji samo tovar nose ne i putnike, verovatno to nisi znao. Jedno su putnicki drugo su cargo avioni.
A sad nesto vezano za temu, Sigapurcanin poleteo 8.3 ka nama evo jutros stigao paket na Nikolu nepuna 4 dana, samo steta sto cu dobiti paket tek u ponedeljak.
RB....SG eto da znate kao i uvek Singapurcani deru sa brzinom sve ukupno 10 dana od Kine do Srbije u doba kolere, pardon corone(covid19).
Sumnjas?Jel ti to potvrđeno na poštinom sajtu?
Jer imam i ja jednog koji je navodno poleteo 08.03 ali ga još nigde nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari