I kod mene isto, otišla u minus 1.12€
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Mozes da trazis promenu savetnika u ekspozituru koja ti odgovara (pod uslovom da ista ima tu opciju). U goce delceva je savetnik jedne nedelje pre podne, jedne posle tako da svako moze da stigne. Uglavnom sve sto treba moze da se najavi telefonom tako da se boravak vremenski svodi na minimum. Devize mogu direktno tu, bez blagajne, dinari mislim da ne, ali moze na blagajnu preko reda svakako uz savetnika.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
@PJ ni ja nemam takvih iskustava. Prenos uvek radim iz web aplikacije, Transakcije - Plaćanja - Prenos. Uplata se ne vidi odmah na kartici, ni dinarska ni devizna (pa nije ni raspoloživa). Ali bi moralo odmah da se vidi da je skinuto sa izvornog računa, zar ne?
Super , to znaci da moram na salter da odem ili ima neki drugi nacin? Mrzi me da idem do banke a nemam vise devizni.Upravo tako. Sve što potrošiš u eurima, moraš da vratiš u eurima.
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Super , to znaci da moram na salter da odem ili ima neki drugi nacin? Mrzi me da idem do banke a nemam vise devizni.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Imao sam i devizni koji sada vise nemam i to sam.primetio bas danas.Kako ti se desilo da nemaš devizni? Zar nismo do poslednje promene svi imali dinarsku i deviznu particiju tekućeg, pa nakon promene su to postala dva računa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari