Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Digitalizacija Niša počinje za nekoliko dana ;) Spremite se...

Prilozi

• nis digitalizacija sbbmembers.blogspot.com.jpg
    nis digitalizacija sbbmembers.blogspot.com.jpg
    108.3 KB · Pregleda: 265
Niš nije digalitalizovan?... Okay...
Btw, zna li neko sta mu dodje eon 2.0 iz najave?

Sent from my BLA-L09 using Tapatalk

Pise da ce biti do kraja godine. Tako su mogli da pocnu istovremeno u svim gradovima i zavrsili bi posao za godinu dana.

Poslednja izmena:
Digitalizacija Niša počinje za nekoliko dana ;) Spremite se...

Na ovom flajeru piše da je sledeći SBB Giga grad Niš. Zar nije Beograd trebao u 2019. godini da postane Giga grad, pa se to nije dogodilo ili možda jeste? Pitanje za one koji to znaju je da li je Beograd u 2019. godini zaista postao Giga grad i šta to znači u praksi. Unapred hvala

Ima li info za UL?
Vidim sad, nisam davn ni proveravao, 4UL kanala aktivna. Dugo su bila "samo" tri - mada je nebitno za pominjani 50, koji mi ne pripada svakako, dva su dovoljna.
Ja imam 600/30 od trenutka kad sam presao na eon paket prosle godine, sta ja tu dobijem, koje povecaje brzine, za koga to vazi. Chif tehnicke podrske kad sam se prpeucavao jer su za eon uzeli internet port kaze da mogu da puste 1000Mb/s.
Taj prelazak platio sam dodatno jer sam morao da kupim switch, chif tvrdi da moze i ruter a svi pisu da ne moze, optika N.Bgd

BK nema niceg trenutno.

Retko ovde dolazi do prekida ali eto desi se.

Na Bežanijskoj kosi Eon premium kod mene je 500/50, kod komšije koji ima Eon full je 250/25

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Blago vama, ja trenutno 0/0 i bez tv-a :D al hvala bogu za tv ina resenja uvek i bez kablovske/interneta.

@jaffar: šta kažu u korisničkom servisu kad si zvao da prijaviš kvar?
Pozdrav

Nisam ni zvao, mrzi me da se smaram sa njima.

Ne radi celom kraju neka se neko drugi juri sa njima, uglavnom uvek ja to radim.

Pise da ce biti do kraja godine. Tako su mogli da pocnu istovremeno u svim gradovima i zavrsili bi posao za godinu dana.

Mogli su, da nisu postali *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i. Za 5 godine koliko su gradova digitalizovali? 4 ili 5? Manje gradove nece nikad ili za ko zna koliko godina. Nazalost, SBB je trenutno najbolji izbor, inace bih presao na druge odavno.

A sta vam pise u aplikaciji koja je brzina?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

U aplikaciji i dalje piše stara brzina. Neće se to promeniti dok ovo i zvanično ne postane aktuelno.
Pozdrav

Da, na sbb app mislim.

Delovi Cukarice, Novog Beograda i Zemuna "trenutno" mozda od 13h u prekidu, popravice kad budu provalili ko im i gde sasek'o kablove:)

Jok, sva sreca sto uvek imam vise izvora pa me ne pogadja toliko, bice ljutih sto nece moci da gledaju derbi.

A sta vam pise u aplikaciji koja je brzina?

Ako mislis na aplikaciju moj sbb, to ti je deviza svasta pise na tarabi, men je prvo pisalo mesecima 300/15 I dokupljeno 300/15, sad pise 300/15 I najnovije opet 300/15 dokupljene opcije 300/15 promo. Aj sad budi pametan, u startu je bilo dogovreno prelazak na Eon i 600/30. Zato pitam a sta cu ja to dobiti ako sam dogovorio 600/30, dali cu dobiti 1000/50 ako se vec sef tehnicke podrske hvali da mogu to da izguraju

Ja imam 600/30 od trenutka kad sam presao na eon paket prosle godine, sta ja tu dobijem, koje povecaje brzine, za koga to vazi. Chif tehnicke podrske kad sam se prpeucavao jer su za eon uzeli internet port kaze da mogu da puste 1000Mb/s.
Taj prelazak platio sam dodatno jer sam morao da kupim switch, chif tvrdi da moze i ruter a svi pisu da ne moze, optika N.Bgd
To sam i ja pisao par postova gore, trebalo bi da dobijes x2 brzinu, kao sto je i do sada optika imala x2 u odnosu na coax..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Jel se ovo povecanje brzina odnosi i na eon full na coax ili samo na optici, ja sam u bg - zvezdara imam prijavljen sbb.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Odnosi se na sve Eon pakete u digitalizovanim područjima.

A ovi sa Eon paketima u nedigitalizovanim podrucijima ce da placaju istu cenu za losiju uslugu. Bravo, SBB.

Pa ko nam kriv sto zivimo u "ruralnim predelima".

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Kod mene do nekih 240/25. Eon full. BG, Mirijevo.
Screenshot_2020-03-01-19-14-56-864_org.mozilla.firefox.jpg

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno