Niš nije digalitalizovan?... Okay...
Btw, zna li neko sta mu dodje eon 2.0 iz najave?
Sent from my BLA-L09 using Tapatalk
Digitalizacija Niša počinje za nekoliko danaSpremite se...
Ja imam 600/30 od trenutka kad sam presao na eon paket prosle godine, sta ja tu dobijem, koje povecaje brzine, za koga to vazi. Chif tehnicke podrske kad sam se prpeucavao jer su za eon uzeli internet port kaze da mogu da puste 1000Mb/s.Ima li info za UL?
Vidim sad, nisam davn ni proveravao, 4UL kanala aktivna. Dugo su bila "samo" tri - mada je nebitno za pominjani 50, koji mi ne pripada svakako, dva su dovoljna.
Pise da ce biti do kraja godine. Tako su mogli da pocnu istovremeno u svim gradovima i zavrsili bi posao za godinu dana.
Digitalizacija Niša počinje za nekoliko danaSpremite se...
Delovi Cukarice, Novog Beograda i Zemuna "trenutno" mozda od 13h u prekidu, popravice kad budu provalili ko im i gde sasek'o kablove![]()
Kad se izbacuju rezultati bilo bi dobro da se napiše i koja SBB oprema je instalirana.Na Bežanijskoj kosi Eon premium kod mene je 500/50, kod komšije koji ima Eon full je 250/25
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Ako mislis na aplikaciju moj sbb, to ti je deviza svasta pise na tarabi, men je prvo pisalo mesecima 300/15 I dokupljeno 300/15, sad pise 300/15 I najnovije opet 300/15 dokupljene opcije 300/15 promo. Aj sad budi pametan, u startu je bilo dogovreno prelazak na Eon i 600/30. Zato pitam a sta cu ja to dobiti ako sam dogovorio 600/30, dali cu dobiti 1000/50 ako se vec sef tehnicke podrske hvali da mogu to da izgurajuA sta vam pise u aplikaciji koja je brzina?
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
To sam i ja pisao par postova gore, trebalo bi da dobijes x2 brzinu, kao sto je i do sada optika imala x2 u odnosu na coax..Ja imam 600/30 od trenutka kad sam presao na eon paket prosle godine, sta ja tu dobijem, koje povecaje brzine, za koga to vazi. Chif tehnicke podrske kad sam se prpeucavao jer su za eon uzeli internet port kaze da mogu da puste 1000Mb/s.
Taj prelazak platio sam dodatno jer sam morao da kupim switch, chif tvrdi da moze i ruter a svi pisu da ne moze, optika N.Bgd
Jel se ovo povecanje brzina odnosi i na eon full na coax ili samo na optici, ja sam u bg - zvezdara imam prijavljen sbb.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari