Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Just to make a few other points about Samsung's high refresh rate implementation clear as well - like earlier rumors suggested, Samsung has limited 120Hz to FullHD resolution, presumably due to battery endurance concerns. Perhaps that gave the Korean giant, or at least the officials we talked to at the event, the confidence to claim that every one of the S20 models, even the smallest-battery S20 will be able to last a full day, on 120Hz with a single battery charge.

Kakav poluskandal :)
[emoji23]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy S20/S20+

Cirkus, a tek ovaj sto prica. Isto svake godine, ne mogu naci nekoga razumljivijeg. Jos platili ove da se deru, kao iznenadjeni [emoji23].

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
I naravno odma se kamere uvatili...strašno koliko je smorno postalo gledati ova predstavljanja!...i slušati

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kežual, snimiš 8k i gledaš ga na svom 8k televizoru koji svi imamo :d Ili ga okačiš na YT bez gubitka kvaliteta, osim što YT kompresija toliko ubije video da to nije ni blizu onog što je u originalu. Kako lupetaju na ovim predstavljanjima, ali ništa novo, glupo je stvarno slušati i gledati. Sve bitne informacije srećom imamo na drugim mestima.

Galaxy Unpacked 2020 Camera Event

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ali ta ushicenost oko nicega....msm toliko je vise prezvakano i Amerikanizovano da je to strasno. Kad je rekla ova AI mala, kao uz to imate cak i YT premium, a ono muuuk u hali, haha, kao ajde, tapsite sta cekate.

Poslednja izmena:
Mali s20 samo na 128gb ograničen...wtf!?! Zbogom S serijo!!

Meni zanimljivo, samo S20 Ultra, sad bacio pogled, nije to loše, ali model sa 128gb cena 1350€ [emoji2961]
Koliko li je onaj sa 512gb, 2000€?
Otsilo sve davno u q... Sa cenama

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Opa, biće jeftinih slušalica! [emoji23][emoji56]

S20 Ultra mi je najzanimljivija, ima najviše smisla za upgrade sa S10 Plus.

Od $999 [emoji23]
Koliko smaraju na ovim predstavljanjima sa content kreatorima koji su kao oduševljeni kamerom i koji će evo od danas samo s20 koristiti za kreiranje kontenta. Ovo rade svi doduše, ne samo Samsung. Koliko izveštačeno i glupo.
Btw, velika saradnja Gugla i Samsunga, integrisali ikonicu za duo poziv u messages/phone app, da li me zaj3bavate?! Svaka čast, evo ne znam kako ste to uspeli.

Davno gluplje nisam potrosio sat vremena...[emoji849]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Tarifa u de od 15gb net mesečno
Verzija od 128gb
Isporuka, odmah sutra.
Kao i kod svih S20 modela isporuka odmah sutra ekspresno.
ab3d9f8be390a18e8d2318535b495dea.jpg

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Sad ce Dragan sa b92 od pre nekoliko godina biti zadovoljan 5g video pozivima integrisanim u dialer. :)
Sve u svemu, s20 ultra sa sd865 moze da se proglasi telefonom godine vec sad.

ladno nece postojati iskljucivo 5G nego ce biti i sirotinjske varijante:

It comes with 5G connectivity (sub-6GHz and mmWave) by default, though some countries will receive 4G models.

Gde si pozurio, pa tek je februar. [emoji4]
Samo iz Samsungove kuhinje ce izaci bolji mob u vidu Note 20 (Ultra/+), a gde su tu drugi proizvodjaci. Polako. [emoji4]

Opet su poceli sa pukim napucavanjem spec, Ultra je klasican primer.
Ostaje Note 10+ kao najbolji i najlepsi Samsung do sada. Takodje, proslogodisnja S serija je bila lepsa. [emoji4]
Sve u svemu odlicni mobovi, tu nema dileme, ali nista epohalno, specijalno, novo. Isli su na sigurnu varijantu.

Kod nas će S20 Ultra sigurno biti oko 1300 evra.

Cek cek, tanak sam sa vremenom, jel 120hz samo na fullhd na svim modelima?
Nije 2k 120hz ni na Ultra modelu?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Samo fullhd , što je verovatno zbog exynosa pošto će OnePlus 8 pro verovatno imati 2k 120fps

Poslednja izmena:
Smatram da sa N10+ nikako ne vredi prelaziti. Sa S10 serije eventualno za par meseci, kada se cena unormali.
Ovo vazi naravno za S10/N10 korisnike. Ko sada bira mob a cena mu ne igra neku ulogu, onda svakako najnoviji model uzima. [emoji4]

Sad ce Dragan sa b92 od pre nekoliko godina biti zadovoljan 5g video pozivima integrisanim u dialer. :)
Pa svaka S serija do sada je imala video poziv integrisan u dialer. Sad ga samo menjaju Googlovim, što možda bude lošija opcija.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

S20 ultra izdominirao,samo ce se dugo cekati da spadne cena na neku pristupacnu.[emoji3]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vrh Dno