Šta će ovde nadalje da ispadne? Očekivao sam krimi ali ne vidim da može dalje da ide bez mračnih sila.? Mislim, jeste on to napisao ali napisao je Šošenka!?The outsider , moze za prve dve epizode ipak 9/10 🙂
Dosta dobro
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Znam da je po knjizi prica, ali me interesuje koliko je Henry verodostojan Geralt igracima igre. Glas nije mogao da skine iz knjige [emoji4]Pa nije radjena po igrama vec po knjizi, tako da citaj si knjige... [emoji14] Mislim da kombinovano imaju strana kao LOTR knjige. Imas "domace" didzital verzije lagune koje cirkulisu po bibliotekama... 😉
Hoce sigurno.Nažalost i to veliku četvorke biti neće.
Ja se plasim spoilera, ovo je tip serije gde jedna reč moze sve da otkrije.Ja čekam cela sezona da izadje pa lepo izbindzujem kao čovek za jedno ili dve večeri.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Po meni bas zato i jeste dobar, bolje space spageti vestern nego ovo sto se servira u zadnjih par filmova.
Ono sto sam spomenuo jos kod prve epizode, sta mi se nije svidelo i sta smo dobili...
DaA ova The New Pope se nastavlja na The Young Pope? Iako su to odvojene serije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari