Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vikings s06 UZAS! Tako dobru seriju su unistili...

Pa zar ovo nije prva sezona?

A ova The New Pope se nastavlja na The Young Pope? Iako su to odvojene serije?

Zar je tesko otici na google.com i u pretragu ukucati "The New Pope", izabrati wiki rezultat i procitati prvih par recenica clanka koje daju odgovor:
The New Pope is a drama television series created and directed by Paolo Sorrentino for Sky Atlantic, HBO and Canal+. It is a continuation of the 2016 series The Young Pope, originally announced as its second season.

Zar nije lakse ovo odraditi za manje od 20 sekundi, nego cekati 15-80min na odgovor na forumu?
Stvarno ne kapiram.

Poslednja izmena:
Prvo pitanje sam postavio nakon što sam na IMDb vidio da obe serije imaju samo po jednu sezonu. Kao i samim tim i to da su to odvojene serije (ne u smislu radnje, nego različite IMDb stranice-profili, ali bar ja se do sada nikad nisam susreo sa tim da druga sezona serije ide pod sasvim drugim nazivom serije).
Inače u pravu si, ali u ovom slučaju odgovor mi uopšte nije hitan, svejedno mi je dobio ga za 5 sekundi ili za 7 dana, jer se The New Pope ne može gledati pošto je izašlo tek par epizoda, tako da ionako nisam planirao da gledam dok ne kompletiraju cijelu sezonu.

^^Nemoj tako, poprilično je nejasno. I ja sam se baš danas pitao kada sam video ovo,
Screenshot_20200119-000717.jpg
Kod obe najavljene nove epizode!? Da nije isti glumac bio bih ubeđen da su potpuno različite serije.

Poslednja izmena:
Dajte ljudi neku "mistery-crimi-thriller" mini seriju od 4-5epizide....
P.S. može i "SF"

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Bedak za watchmen... [emoji849]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

А треће? [emoji16]
Штета, ако је истина.

Послато са GT-I9505 помоћу Тапатока
Jos uvek se pregovara. [emoji16][emoji16]
@Yojinbo
Ja sam samo prvu pogledao i odma' batalio. Nista, ali nista mi se nije svidelo.. Velika produkcija, veliki hajp i na kraju truba.
Podrzavam odluku da se ukine, jer zasto skrnaviti dalje..

Dajte ljudi neku "mistery-crimi-thriller" mini seriju od 4-5epizide....
P.S. može i "SF"

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
Ovaj aktuelni Outsider ako nisi vec gledao. I Mindhunter obavezno ali nema nesto puno misterije vise je psiho ali odlican. Ja krenuo sad 2 sezonu i opasno se napalih.

Znaci Watchmena ni pocinjati necu.

Poslednja izmena:
Meni je Vikings neviđeno đubre već u season 01. Ajd što je niskobudžetno pa su kostimi i scenografija kao da je Studio B produkcija ali "kvalitet" dijaloga je tragi-komičan.

Dalje od prve sezone nisam ni gledao.

Ja sam jednom poceo, pa odustao vec kod prve scene, posto je bilo kao sto ti kazes , B produkcija, medjutim posle gledanja jednog youtube videa na temu Vikinga izbindzovao sam seriju: . Preporucio bih da probas da predjes preko prvih par epizoda, i odgledas do 4 sezone, u smislu prikaza zivota vikinga a ne kvaliteta dramskih dijaloga, posto su glavni glumci ipak manekeni za donji ves.

Poslednja izmena:
Odgledao sam komplet season 1 bre. Dalje mi ne pada ma pamet. I ne zanima me ni istorijska (ne)tačnost serije.

Prosto sve dok ima iole kvalitetnijih serija zašto bi gubio vreme na nešto što je ispod proseka.

Serija mi ostala u pamćenje samo po tome koliko je B produkcija i koliki mi je smehotres kad to neko mrtav ozbiljan uzme da poredi sa Game of Thrones... a bolje poređenje bi bilo sa Nemanjići...
I to što je jedna od onih serija za koje je meni bar prosto nepojmljivo kako se to i dalje emituje / kako nije ukinuto posle max 2 sezone.

Jel zna neko za Juzni Vetar jel ala Montevideo film razvuceno na 15 epizoda ili je prvih par epizoda film a posle se nastavlja sa novim sadrzajem?

Mislim da su prve 4 epizode film (uz valjda neke dodate scene), a onda ide još 10 novih.

Game Of Thrones.
Odgledao u cugu prvih 6 sezona, pre par godina
Pa onda otpoceka pretprosle godine do 7. sezone ukljucujuci i nju.
I vec mesecima nikako da se nakanim, i evo danas sam krenuo opet otpocetka da zavrsim do kraja.
Znam da svi kazu da je kraj ocajan, al to sad nije bitno.

Sad se fokusiram na bas detalje, sitnice, pa evo par pitanja.
Verujem da su svi gledali seriju, pa mislim da nece biti spolierisanja, mada cu ipak staviti.

1. Kad je onaj rendzer nocne straze pobegao od White walker-a, kojim je putem pobegao, jer to nije prikazano.
A morao je proci kroz Castele Black ili neki drugi, a ne bi ga tek tako pustili da pobegne kroz kapiju.
A izgledalo je kao da je bezao bez prestanka danima izbezumljen.
Takodje, kako je White walker dospeo u Wintefell i ubio jelena i drewolf-a ?

2. Kada stric od Snow-a krene sa druge strane zida, neko je komentaisao da ce mu trebati 1-2 meseca jahanja da bi dosao tamo.
Ispade da je zid debeo nekoliko storina kilometara, a znamo da nije tako. U cemu je tu caka ?
Il se to misli da dodje do neke tacke u zemlji divjaka ?

Poslednja izmena:
Prijateljski savet, ne gledaj zadnju sezonu GoT-a ni po koju cenu. Da mogu da se vratim u proslost polupao bih sopstveni kompjuter macolom i postedeo bih sebe katastrofe.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Ma ne moze biti toliko lose 😀

To je njihova masta tako odradila stvari.
Pisac ce, ako dozivi, na svoj nacin zavrsiti.
A mislim da svako moze da zavrsi kako zeli, mada kapiram da je ostavila bas los utisak.

Jel cela sezona losa ili samo poslednja epizoda, tj. sam zavrsetak ?

Losa je od 3. epizode...

Ma ne moze biti toliko lose 😀

To je njihova masta tako odradila stvari.
Pisac ce, ako dozivi, na svoj nacin zavrsiti.
A mislim da svako moze da zavrsi kako zeli, mada kapiram da je ostavila bas los utisak.

Jel cela sezona losa ili samo poslednja epizoda, tj. sam zavrsetak ?

Cela sezona, tj polusezona je sama po sebi losa. GoT je morao da traje bar 12-13 punih sezona, ali Benioff i Weiss su imali preca posla.
Edit: Jedina svetla tacka je 2 epizoda, sve ostalo je skart.

Ja ću da se bacim na ovo danas. Trejler je izgledao zabavno.

Avenue-5-tv-series-poster.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno