Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Game Of RETARDS je unistila svaku mogucnost uspeha raznoraznih pokusaja lake zarade i dokazala da kad ljudi pomisle da su genijalci (Dumb n Dumber) sledi surovi pad!

Odlican Outsider, trebao sam da cekam da sve izadje pa da gledam. Drzi paznju sve vreme!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

@3ler : Slažem se. Možda je to i najbolje, sačekati sve epizode da izadju, pa bindž...

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Witcher, na misice ga zavrsih onako dobar je. Henry vrhunski izneo lik-a, scene borbe je pogotovo dobro radio po meni. Nisam fan Witchera niti sam puno igrao pa ne znam sta misle ljudi koji su pikali igru koliko je dobar posao uradio.

P.S. ja sam planirao Outsidera da cekam sve ali nema sanse, treba mi neka serija koju cu da cekam po nedelju dana. Ne secam se koja je bila poslednja da sam tako gedao a da nije bio GoT. Taman Outsidera pa da mi se smuci cekanje 🙂

Poslednja izmena:
Pa nije radjena po igrama vec po knjizi, tako da citaj si knjige... 😛 Mislim da kombinovano imaju strana kao LOTR knjige. Imas "domace" didzital verzije lagune koje cirkulisu po bibliotekama... 😉

Ma knjige su truba, bolje igraj igre.
Inace serija je dobra, iako su preuzeli tu neku haoticnost radnje iz knjiga. Npr. u Game of thrones je velika mana sto su menjali sve iz knjige.. a ovde su mogli malo vise da menjaju, ne bi im se zamerilo. 😀
To je samo komentar, inace serija je po meni ispunila ocekivanja i imam zelje da nastavim da je gledam.

Pa nije radjena po igrama vec po knjizi, tako da citaj si knjige... [emoji14] Mislim da kombinovano imaju strana kao LOTR knjige. Imas "domace" didzital verzije lagune koje cirkulisu po bibliotekama... 😉
Znam da je po knjizi prica, ali me interesuje koliko je Henry verodostojan Geralt igracima igre. Glas nije mogao da skine iz knjige [emoji4]

^meni timeline uopste nike smetao posle 3, 4 epizode se vec nazire kad se sta desavalo i sve se lepo na kraju spoji

Poslednja izmena:
Pa recimo da je dosta uzeo od Geralta iz igre, nacin govora, a i CDPR je pogodio sa glumcem koji daje glas Geraltu i covek je uradio odlican posao. Ali dobar je Henry, mislim da cemo gledati Witchera sigurno jos 4-5 sezona.

Inače je Henry privatno veliki fan Witchera, lik je baš veliki gamer i pogađajte koja mu je omiljena igra. Kad je bio casting za Geralta, Henry ih je sam cimao i maltretirao tvrdeći da nema šanse da ko iznese tu ulogu bolje od njega... 😀
Inače voice acting je nenormalan, copy/paste iz igre...

To me interesovalo dal to znaci da kad bude Witcher 4 na horizontu lik iz igre komotno mogu da graficki baziraju na Henriju. Ako je vec toliki fan voice acting ce da im odradi za dz 🙂

Čisto sumnjam da će da ubiju koku koja nosi zlata jajca

U slo ima poslovica,,človek se zarečenega kruha največ naje,,

Možda neka igra iz Witcher univerzuma ali više pa su naglasili da je The Wild Hunt bila poslednja igra sa Geraltom u glavnoj ulozi.

I ja mislim da su najavili da ce biti u Witcher univerzumu (mozda neki prikvel) ali da su kao zadovoljni sa Geraltom i njegovom pricom, tj da smatraju da su ispricali ono sto su hteli i da ne osecaju potrebu da nastavljaju.

U knjigama je prica o njemu tek gotova a Witcher 1 igra se nastavlja na knjige iako ne bi trebalo... 🙂

Pogledah prve 2 ep Outsidera, sta mi je ovo trebalo da kriziram po nedelju dana.

Moze da ispadne top a moze bogami i djubrence da bude, mada koja je ekipa tesko. Pocinje da mi deluje kao neka epizoda dosijea X.

Ja čekam cela sezona da izadje pa lepo izbindzujem kao čovek za jedno ili dve večeri.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ja čekam cela sezona da izadje pa lepo izbindzujem kao čovek za jedno ili dve večeri.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Ja se plasim spoilera, ovo je tip serije gde jedna reč moze sve da otkrije.

Sva sreca pa mi je na lageru Mindhunter S2 pa cu sa njime u medjuvremenu da utolim glad za mracnom serijom.

Ono sto sam spomenuo jos kod prve epizode, sta mi se nije svidelo i sta smo dobili...

Poslednja izmena:
Аутсајдер - прве 2 епизоде за 10.
Види се овде да не умеју сви да екранизују Стивена Кинга како треба.
Пре пар дана одгледах његов филм Sleepwalkers - катастрофа на шта личи.

Послато са GT-I9505 помоћу Тапатока

Pa zar ovo nije prva sezona?

Mislio je verovatno na Young Pope kao prvu sezonu, pošto Jude igra istog lika...

Poslednja izmena:
A ova The New Pope se nastavlja na The Young Pope? Iako su to odvojene serije?

Ono sto sam spomenuo jos kod prve epizode, sta mi se nije svidelo i sta smo dobili...
Po meni bas zato i jeste dobar, bolje space spageti vestern nego ovo sto se servira u zadnjih par filmova.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

I za sada barem TVDB metadata provajder kojeg koriste praktično svi sajtovi za watch progress / watch tracking (poput trakt.tv ) to i "vodi" kao season 02 serije The Young Pope.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno