Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

16gb rama, kakvo proseravanje..
6 je sasvim dovoljno, ajde 8 čisto da bude future-proof, ali 16..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Kao jelka nakicena kicankicama, a tel nece biti nista spec bolji od prethodnika, kao i svi ostali Proizvodjaci-modeli. Pazi 108mpx i 100x zoom, kao one kineske mini linije, 200gr teska i ima 5000w boom soud, hyper bass, i sija na 800 nacina. O izgledu kamere tek da ne pricamo, kamera sporet kojoj su se svo smejali na apple-u je remek delo za ovo. Note 10 ce dugo biti dizajn kralj.

Bezobrazni su na toliko nacina da ne mogu uopste da pisem o tome. Definitivno ce ove godine best buy biti note 10+ ili neki od proslogodisnjih Oneplus modela.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Kinez sa Twittera. Ponovo očekivano. 120hz samo u 1080p rezoluciji.

It can now be said with certainty that Samsung has cancelled the WQHD 120Hz option of the Galaxy S20 series, leaving only FHD 60Hz, FHD 120Hz, WQHD 60Hz. this means that we can't have the best resolution and the best refresh rate at the same time.

Plus i ultra tesko da ce biti fullhd,obican model mozda hoce.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa ne , 2k će moci samo u 60hz , ako se izabere 120hz rez mora da se promeni na 1080p

To je bezveze,bolje onda da daju 90hz kao oneplus u 2k da radi lepo i to je to.

Jedno laičko pitanje, da li je 120Hz moguće primetiti i da li doprinosi kvalitetu prikaza značajno?

"Kvalitetu prikaza" ne, ali definitivno je primetno u radu. Doduše, ja bih pre birao 90hz kao idealan balans kod telefona. Mnogo je veća razlika izmedju 60 i 90hz, nego izmedju 90 i 120.

Kinez lupa po twitteru, sve su to nagađanja, nimalo mi nije jasno kako je taj lik uopšte relevantan, sve informacije su mu čas ovakve, čas onakve, nema tu ni P od potvrđenog..

I opet ce Samsung pod istim imenom da prodaje dva telefona koja hw nisu ista.Stvarno su velemajstori.Kao kupac mislim da je to prevara i takvih se proizvodjaca klonim.Zanimljivo da ih niko u Evropi nije poterao zbog toga, ali dobro ipak je to samo telefon.

Pa svestan si situacije kao i ja; čekaš i kupiš verziju koju hoćeš (snap naravno); niko nam ne brani.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Zasto se u srbiji nepriznaje garancija samsungovog telefona prozivedenog za ne eu trziste?

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

^ to vazi i za televizore, moguce da praktikuju za sve samsungove proizvode.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

20e je Galaxy s20.

Da ne bude ekran kao kod xperie 1 21:9 ili koliko vec [emoji23]
Pravi izgled cemo da vidimo pocetkom februara i 70% ostalog sta ce biti.
Jedino smeta ekran ako ostane kao sto se trenutno prica. Ali najgore ako ostane tako, a oneplus dobija 2k/90 ili mozda i 2k/120 od samsunga za svoje tel.
Da mozda ne moze exy da odrzi stalan rad 2k/120? Ne bi me cudilo da ekran podrzava 2k/120 i da snap lagano radi, ali da exy koci sve i da je zbog toga softverski izbacen.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

^ ako ovo bude tacno za nas ce biti odlicno, napokon da imamo SD sa garancijom.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ako bude ali mislim da nas neće obradovati jer to znači da Exynos odlazi sa tržišta a samim tim su bacili godine rada kakav god on bio. Daj Bože da se desi da zmaj dođe i da budemo konačno mirni, ali mislim da će naći neko rešenje kojim će nas opet izbeći za zmaja. Možda sledeće godine stvar bude drugačija, ali mislim da ove nije realno očekivati da nas zmaj poseti. I da, samo da ne nabiju cene sada zbog zmaja, to će onda biti tek druga priča.

S10 lite i note 10 lite imaju snap 855 a flagship exynos,to nema veze s mozgom...

Vala baš. Niđe veze, ali baš me zanima kako će ako je ovo nagađanje tačno distribuirati Ultra model kod nas.

Kompletna S10 serija je bila dual sim, ne vidim što i sa s20 ne bi bilo isto.

Hm:

https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S20-ultra-price-release-specs-features_id121531

"Rumors say the Galaxy S20 Ultra will be powered by the Qualcomm Snapdragon 865 — a chip that’s actually being built in Samsung’s factories on the 7 nm EUV process." "However, another rumor specifically pointed out that the S20 Ultra will only use the Snapdragon 865, period."
Ovo je užasan potez.. to jest veća prevara sa njihove strane nego do sada što rade.
U fazonu ko hoće manji model eto njima exynos i da zaradimo na njima extra lovu a ko neće onda super , neka uzme ciglu od 1500e.
Realno veća bahatost nije skoro viđena :)

I opet će biti dobro prodavan i pored toga. Ja bih Ultra model uzeo sutra bez da razmišljam, ali ako samo Snap stavljaju u njegu onda se bojim da Exy ipak ima probleme da ne može sve da pogura kako treba.

Nazad
Vrh Dno