Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Zar nije samo Exynos bio dual? Možda i grešim, ali vidim da je uglavnom single sim zmaj.

E pa moguće, nisam o tome razmisljao... znam da nisam video single sim nikad, a koliko vidim i na svakom sajtu piše dual sim only. Mislio sam da isto važi i za SD

Poslednja izmena:
Mada možda je i moja greška jer sam video čini mi se da je Hong Kong model 855 dual sim.

Ako ne bude duos (a vrv neće), džaba su krečili

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Slazem se, ali barem polako krece SD pa ce i duos doci vremenom.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Meni samo jedna stvar nije jasna. 865 je pravio Samsung u 7nm EUV procesu a sami ga ne prodaju.

"Interestingly, both the Exynos 990 and Snapdragon 865 are manufactured by Samsung using its 7nm EUV process."

Pa nema veze što ga proizvode , oni to rade na ugovor. Proizvodili su i a11 fazon za apple

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Slažem se ali prosto ne mogu da povežem da Exynos koji je barem 20-30% lošiji od Snapdragon-a i dalje idu u flagship modele koji koštaju preko 1000 eura. Pitanje je koliko će onda na kraju Ultra i da košta, jer me ne bi iznenadilo da stave cenu kao za Fold, od blizu 2k. Neće verovatno biti toliko visoka, ali očekujem da će zbog samih specifikacija i svega što nudi da bude barem 1,5k eur.

Ultra ce kostati slicno kao 11pro Max, u prevodu za obicne smrtnike bacanje para. Za mene je steta sto obican 20 nece biti sirok bar 73mm, ovako cu verovatno preci na kineze, ne samo zbog zmaja, nego i cene, regionalnog update-a itd.

^ to samsung sam pusta informacije da se ljudi napale za pre order. Tako je kod svake serije, zna se mesec dana pre predstavljanja kompletan hardver.

I svaki put im ta "caka" uspe bez obzira na cenu samog uređaja. A to što procenjuju staro za novo, to je tek posebna priča. Ne samo oni doduše, i drugi daju smešne cene otkupa.

Nema sta ultra model ce biti vrh vrhova samo ce cena biti sigurno kao note 10 plus kada je i izasao ako ne i 100e veca.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sve je to lepo samo ako bude kod nas Ultra modela uopšte. Ako su glasine tačne da je samo za zmaja, onda možemo samo da ga gledamo na recenzijama. Još ako bude varijanta da moraš da dokupljuješ recimo punjače ako hoćeš da se brzo puni, milina :).

Poslednja izmena:
U to ne verujem,evropa je njima bitno trziste nece oni svoj najjaci model izostaviti kod nas.[emoji4]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Izostavljaju je godinama ;).

Neka bude kao note 10 plus i bice dobro,bice to skuplje ja mislim a sto se tice snapa ppstoji dual sim verzija

Dobro sto se tice chipa svakako.[emoji4]

Sent from my SM-A805F using Tapatalk

Izgleda da exynos nece moci pogurati S20 ultra cim samo u njega stavljaju SD. Izgleda da ovog puta samsung nije imao izbora po pitanju procesora sto je za nas korisnike premijum telefona ispalo odlicno ovog puta. A za cenu cemo saznati uskoro.

Pa i nije ako neće stići kod nas :(. Uskočili bi onda u neku varijantu da bi morali i ubuduće da guraju u Evropu Snapdragon. Gledao sam testove neke, ali po svemu ga šije zmaj. Ne znam koja je tačno po redu ovo serija Exynos modela, mislim da je od Note 4 krenula, i dan danas ne mogu da naprave kako treba, ali znaju da grunu cenu kao da smo spolja.

no headphone jack ! bzvz skroz, i ova "domino" kamera pozadi, jest' da bolje izgleda od iphone sporet design-a, videcemo kad izadje final

Ajde za headphone jack mogu da razumem pošto više bluetooth slušalice nisu više toliko skupe, nema kablića, samim tim se ne upetljaš, ali po meni dizajn kamera pozadi nije mogao gori da bude. Ne znam da li ste videli ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=xpoEeg2zyNY

Ubedljivo najbolja kombinacija i položaj kamera koji telefon može da ima (lično mišljenje).

Lupetaju, to je skor sa 845, čak je na 845 i bolji.

Većina je objavila ovu vest i ovaj score što mi je prosto neverovatno. Mada vidim da jezgra rade na 1.8 što mi je čudno jer rade 4 slabija core-a onda.

Senzor kao na mi note 10 ? :)

Ovaj imx555 obećava , još ako bude bio na pixel5 :) top

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Svaki put pricate o paprenim cenama a S8 bio skuplji od S9 i S10, bar u usa

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

S8 je bio revolucija Samsunga i naravno da je cena bila veca.

Nazad
Vrh Dno