Djolepn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.06.2014
- Poena
- 200
Vala baš mnogo700 dinara košta fixna ip adresa, mnogo
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Vala baš mnogo700 dinara košta fixna ip adresa, mnogo
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Dinamička je besplatna. Zanimljivo je to da Srbija ima jako mali broj dodeljenih javnih ip adresa u odnosu na broj stanovnika. Čini se da je brojka oko 3.5 miliona.Vala baš mnogo
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ovo ti je kvar negde kod tebe na mrezi, na ulici, na banderi, losi kablovi, konektori...Supernova, super uslugaJačina signala 90% , kvalitet 0% Frekvencija 794000 mHz Pogledajte prilog 279873
Sve je jedno veliko možda.Ne znam koja je cifra upitanju ali da samo po jedan EURO uzimaju po korisniku to je 250 hiljada eura mesečno ili 3 miliona eura godišnje.
Moje je mišljenje da će se nastaviti saradnja samo možda dodje do korekcije cene po korisniku. Možda je i ovo povećanje cene u Supernovoj posledica toga.
Tako nešto se navodno i desilo......
A Kopernikus i Radijus nemaju 250 000 korisnika kabla kad se spoje zajedno. Ili je Telekom računao 1 korisnika 3x kad je kupovao.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Takodje, cas leti, cas se vuce [emoji16] Isto Svilajnac, mozda kod nas neki problem?NIje stalno sad ga merio opet pokazuje punu brzinu posle par minuta znaci malo radi malo ne radi
Takodje, cas leti, cas se vuce [emoji16] Isto Svilajnac, mozda kod nas neki problem?![]()
Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
prijavljujte njima, ovde vam niko oko toga ne moze pomoci.
Ja sam danas bio u SN i rekoše mi da ako hoću da raskinem, moram da im platim sve do kraja dvogodišnjeg ugovora, plus razliku ako sam imao neki popust prvih meseci.Pročitao sam ugovor i teško da bi se izvukli na promenu programske šeme, čak ni kvalitet usluge nije uzrok, jer kad sam to spomenuo, rekoše žalite se pa će naš servis da reaguje.Na SBB temi razvila se polemika o tome da može da se raskine ugovorna obaveza ako se ukinu neki kanali.
Mene zanima da li je to moguće bez penala ako korisnik ima sklopljen ugovor a dobio je benefit 6 meseci po dinar?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Doduše ima takvih korisnika, i sad im baš ukinu taj jedan kanal i šta? Plaća džabe samo, a taj jedan kanal je npr. bio presudan.Nezavisno od ugovora ili opšteg ugovora, Ratel smatra da postoji bitna izmena ugovora ako se ukine neki kanal i da je to dovoljan uslov korisnika da raskine ugovor.
E kod penala nisam siguran. Izgleda da su SBB provalili, odnosno Telemah Slovenija, da je ukidanje kanala dovoljan uslov za raskid ugovorne obaveze bez ikakvih penala pa i nadoknade benefita u vidu mesečne obaveze od 1 dinar.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Pitanje a šta ako nisam imao pogodnosti, onda moram da im platim sve do isteka ugovora ???Jaksa, to u poslovnici je bio pokušaj da te odvrate od raskida. Služe se raznim sredstvima samo da održe korisnike na broju. Kod nekog prođe, ali kod nekih ljudi ne. Sve je definisano ugovorom i, još važnje, Opštim uslovima. Dakle, ako se ja dobro sećam, ti si stari Vektor korisnik koji je pre par meseci potpisao novi ugovor. Ne verujem da si imao pogodnosti jer ih SN nema. Tu mislim na npr. davanje besplatnih paketa koje je Vektor ranije imao. SN daje besplatne mesece. Korisnik može da raskine ugovor i tokom ugovorne obaveze ali mora da nadoknadi pogodnost ili popust na pretplatu koju je dobio. "ILI". Korisnik dakle bira povoljniju varijantu za sebe i to je jedina konkretna novina pravilnika od pre dve godine. To se ne zove više penal već nadoknada pogodnosti koje dobijamo potpisom ugovora. Ti treba da platiš besplatne mesece i priča je završena. Bilo bi dobro da im to daš do znanja na jasan način kako bi sve ozbiljno shvatili. Priča o lošoj opremi neće biti uvažena, uputiće te na kolcentar i ceo krug podrške tralalalala. Ne treba ići na tu stranu... Pre advokata ide razgovor sa njima, Ratel, Udruženje potrošača i npr. Udruženje Efektiva, koje se uspešno izborilo s jednim slučajem RV pre par godina, kad su jednu ženu pokušali da zavuku. Srećno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari