molim vas da mi neko napiše jel normalno da mi izbacuje pri loginu na 192.168.0.1
There is already 1 user connected, do you want to connect?
i tako skoro svaki put. mrezni checkeri i security resenja me upozoravaju na telnet 23 port, u modem eventu na svakih 10ak min izbacuje critical attempt login detected from telnet pa broj ip adrese....
pa sam u nekoj blagoj paranoji......
sve zivo pokuso sa generisanjem jake sifre od 25 karaktera za wifi i pristup TC7200 ruteru, firewall na high da filtrira, kao i softverski, eset i opet isto....
ima li rešenja za ovo, nekako da blokiram taj port ili telnet? da li bi neko bio ljubazan da podeli svoj setup file?
u pitanju je techicolor tc7200 modem/router. i da li je moguce na njega nakaciti drugi "obican" modem koji cu vezati na komp?
Isto se i meni dešava. Verujem da je to od operatera. No kod mene konstantno ispada iz logovanja.ako nema niko odgovora na ovo pitanje, moze li bar preporuka za drugi ruter?
molim vas da mi neko napiše jel normalno da mi izbacuje pri loginu na 192.168.0.1
There is already 1 user connected, do you want to connect?
i tako skoro svaki put. mrezni checkeri i security resenja me upozoravaju na telnet 23 port, u modem eventu na svakih 10ak min izbacuje critical attempt login detected from telnet pa broj ip adrese....
pa sam u nekoj blagoj paranoji......
sve zivo pokuso sa generisanjem jake sifre od 25 karaktera za wifi i pristup TC7200 ruteru, firewall na high da filtrira, kao i softverski, eset i opet isto....
ima li rešenja za ovo, nekako da blokiram taj port ili telnet? da li bi neko bio ljubazan da podeli svoj setup file?
u pitanju je techicolor tc7200 modem/router. i da li je moguce na njega nakaciti drugi "obican" modem koji cu vezati na komp?
hvala ljudi i srećan Božić želim!
Kod mene u zgradu pored MTS i Super nove upravo stavljaju kablove za SBBZar mislite da je mts džabe pokupovao skoro sve kablovske operatere. I zar stvarno mislite da će dozvoliti sbb-u da im uzme korisnike a i kanale?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Moguce, ma da iskreno mislim da ce tu biti teskih pregovora.
Glavni " problem" United Group-e je 250000 korisnika Supernove (to povlaci veliki share zbog reklama) sa jedne strane, a sa druge strane utakmica SBB- Supernova za broj korisnika. Kad izracunaju sta im je isplatljivije to ce uraditi.
Inace su ugovori odavno istekli koliko sam ja upoznat.
Zar mislite da je mts džabe pokupovao skoro sve kablovske operatere. I zar stvarno mislite da će dozvoliti sbb-u da im uzme korisnike a i kanale?
Pitanje i dal je mts zaista pokupovao? Kod mene u ugovoru koji sam sklopio i dalje piše stari žiro račun, isti čak i broj ugovora, stari naziv operatera, a pod brendom supernova.Zar mislite da je mts džabe pokupovao skoro sve kablovske operatere. I zar stvarno mislite da će dozvoliti sbb-u da im uzme korisnike a i kanale?
Firma sa kojom imaš ugovor samo ima novog vlasnika. Ti idalje imaš ugovor sa istom firmom. I naravno da ih je Telekom stvarno kupio, i to za velike novce.Pitanje i dal je mts zaista pokupovao? Kod mene u ugovoru koji sam sklopio i dalje piše stari žiro račun, isti čak i broj ugovora, stari naziv operatera, a pod brendom supernova.
Upravo htedoh isto da napisem. Nema mesta paranoji, 99% ne radis logout i ostane tvoja prethodna sesija [emoji4]Taj jedan što je konektovan si najverovatnije ti.
Kada završiš sa pregledom stranice, moraš da odeš na logout.
Odmah nakon toga kada opet odeš na stranicu ne bi trebalo da prijavljuje da je neko konektovan.
Makar je tako bilo kod mene.
Firma sa kojom imaš ugovor samo ima novog vlasnika. Ti idalje imaš ugovor sa istom firmom. I naravno da ih je Telekom stvarno kupio, i to za velike novce.
Verovatno da kablovi i oprema idu od RV da pripadaš njihovoj grupi korisnika.Sta je sa ovima koji nisu nikada imali ugovor?
ja sam potpisao potpuno novi ugovor koji nikada nije imao ni jedan prikljucak ni sa kim.
Ugovor sam sklopio samo sa SN ali na racunu se pojavljuje RV i ako nisam sa njima nista imao.
Baš je sexy slika [emoji481][emoji481][emoji481]Supernova, super uslugaJačina signala 90% , kvalitet 0% Frekvencija 794000 mHz Pogledajte prilog 279873
Kom kablovskom EX operateru pripadaš?Supernova, super uslugaJačina signala 90% , kvalitet 0% Frekvencija 794000 mHz Pogledajte prilog 279873
Ja sam isto kod Avcom-a takvu sliku kao ti nemam kod mene je extra, ali to za net mi nije jasno. Kod mene je kao u ugovoru mereno na kablu 60/11 mi čak ide mislim da bi upload trebao da mi bude manji.AVcom, skoro sam prešao kod njih, jer mi je vdsl bio užasan. Do sada su tehničari bili dva puta kod mene, i nisu uspeli da reše problem sa uploadom. Download mi ide do 121 Mbps bez problema, ali je upload zakucan na 10,4 Mbps. Čak su modem kačili direktno na dolazni kabal pre razdelnika u zgradi, i ništa se nije promenilo.
https://www.speedtest.net/result/89...peedtest.net/result/8917633849.png[/IMG][/URL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari