Malo jePa zar je danas malo 4gb?Iskreno mi se svidjaju dimenzije telefona pošto je danas puno "cigli" a jako malo kompaktnih telefona. I naravno kamera na istom.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Pogledaj sony xz2 compact ako već tražiš manji tel; tople preporuke (u svemu bolji osim kamere).Takodje ne igram igrice niti išta slično, kod mene je slučaj povremeno udjem na Fb i insta u toku dana, najviše dopisivanje i slikanje. O kameri što kažeš ne treba trošiti reči, a pre ovoga sam imao S7 2 godine i trenutno P30 već 6 meseci. Ali postao sam malo alergičan na veće telefone gde ne možeš normalno jednom rukom da ga drzis u toku korišćenja. Koliko ti izgura baterija?
Bateriju sam punio 3x u najboljem slučaju na Pixelu 2 tako da ono što je kod tebe ne znači da je i kod drugih (sot uvek manji od 4h). Ako je čovek iole power user može da plače sa tom bat.Pixel 2 radi bez seckanja, baterija pregura dan, ne vidim situaciju u kojoj mi je falilo još rama.
Malo je za te pare,posebno kada svi izbacuju telefone sa 12 gb rama.Pa zar je danas malo 4gb?Iskreno mi se svidjaju dimenzije telefona pošto je danas puno "cigli" a jako malo kompaktnih telefona. I naravno kamera na istom.
Ako si već toliko dugo koristio S7 i odgovaraju ti njegove dimenzije pazari S10e. Potpuno je istih dimenzija ali ima osetno veći i lepši ekran, malo bolju bateriju. Da nisam kupio Mi 8 najverovatnije bih posle S7 prešao upravo na S10e Snapdragon. Sad već čekam manji S11/20.Takodje ne igram igrice niti išta slično, kod mene je slučaj povremeno udjem na Fb i insta u toku dana, najviše dopisivanje i slikanje. O kameri što kažeš ne treba trošiti reči, a pre ovoga sam imao S7 2 godine i trenutno P30 već 6 meseci. Ali postao sam malo alergičan na veće telefone gde ne možeš normalno jednom rukom da ga drzis u toku korišćenja. Koliko ti izgura baterija?
Potrebno je onima koji igraju igre i vole da im uvek i sve stoji u memoriji odnosno telefon ne radi relaod svaki put iznova kada se nešto zahtevnije pokrećeMalo je tu i marketinga kada ne izbacuju ništa novo. Jer prosečnom korisniku nije potrebno više od 4-6gb rama, nije mi jasno kome je potrebno 12gb na telefonu. Moj laptop ima 8gb sa SSD i radi ko sat. A niti sam programer, dizajner niti bilo šta slično gde je objektivno potrebno više ram memorije.
Imao s10e, baterija takođe očaj i skroz si upravu za sve vezano za exynos. Generalno, ako ti sony ne završava priču onda ti se p3 jedini nameće kao sledeće rešenje + ako ti je fotografija prioritet (ali samo fotografija ne i video) sa p3 nećeš pogrešiti! Imaj samo na umu da nećeš imati dual sim (ako ti je to bitno).Razmišljao sam o S10e kada sam u julu produžavao ugovor sa VIP-om ali cena mu je bila jaka i nije mi se uklapao u budžet. S tim što izbegavam Exynos jer vremenom baterija bude katastrofa, punjenje 2x dnevno, a za Snapdragon bih morao potegnuti nekog iz SAD. Ne volim customizacije niti se time bavim, pa mi je Pixel 3 sa tog aspekta bolji. A i kamera mi je bolja na Počeli, izvadim, okinem i to je to.
A jeste 1000.Bateriju sam punio 3x u najboljem slučaju na Pixelu 2 tako da ono što je kod tebe ne znači da je i kod drugih (sot uvek manji od 4h). Ako je čovek iole power user može da plače sa tom bat.
Ja ne znam ni preko da to radi kako treba (hrvatska, nemačka) a kamoli kod nas. Slobodno neka me demantuje neko ko koristi!Za dual sim, pocese valjda sa esim kod nas?
Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
P3 nisam imao ali ima podosta primera na yt (čak i poznati tuberi) gde su pokazivali da tipa otvoriš spotify, kameru i kad se vraćaš na spotify već učitava ponovo. Kompleksnije igre i aplikacije ne smem ni da zamislim! Da se razumemo, meni reload ni najmanje ne smeta ali znam ljude koji preziru isti (na stranu što se baterija dosta više troši kada se aplikacija iznova otvara)!A jeste 1000.
Možeš li navesti 3 primera u kojima se vidi da ima manjak rama
i situacije da 10 sati dnevno gledaš u ekran mobilnog,
3 punjenja po 4 sata sot dnevno???
Tvoj odgovor, niđe vezeTakodje ne igram igrice niti išta slično, kod mene je slučaj povremeno udjem na Fb i insta u toku dana, najviše dopisivanje i slikanje
Potrebno je onima koji igraju igre i vole da im uvek i sve stoji u memoriji odnosno telefon ne radi relaod svaki put iznova kada se nešto zahtevnije pokrećeImao
Pixel 2 XL uz normalnu upotrebu, 30 min razgovora, Viber, WA, Chrome, Gmail, bt, 4g, kamera, auto osvetljenje, pregura dan sa 5+ sot 100%.@Cvoruga imao sam pixel 2 koji mogu da se kladim daje jednake (ili bolje rezultate) po pitanju autonomije u odnosu na p3 (veći ekran, zanemarljivo veća baterija)!
Generalno zadovoljan mada bih menjao samo ne znam šta da uzmem jer kod svih nalazim neke mane koje me nerviraju. Meni je i dalje jedan od fluidnijih telefona, a koristio sam ih dosta.Kako ste zadovoljni dosadašnjim radom Pixel 3? Gledao sam par speed testova, stekao sam utisak da pixel iako radi na stock Androidu, nije više toliko brzi od drugih modela. Da li je to možda neki moj subjektivni utisak ne znam, pa bih hteo proveriti. Davno sam koristio Nexus 5x pa bih hteo sad preći na Pixel 3.
Baterija nije loša toliko koliko je predstavljaš, za ram se slažem.Loša baterija i malo rama, po menk telefona za izbegavanje!
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Koji je to bolji telefon i o kojoj cifri govorimo trenutno?samo ako te baš loži čist android i gcam,inače nema poente,toliko je čak i boljih fonova generalno i za manje pare.
Otvori 10 aplikacija pa se vrati u njih posle malo korišćenja, pola će uraditi refresh. Meni ne smeta ali smara ponekad.Pixel 2 radi bez seckanja, baterija pregura dan, ne vidim situaciju u kojoj mi je falilo još rama.
Ja to ne primećujem, možda zato što koristim osnovne aplikacije, nemam igrice, fb, insta, tw.Otvori 10 aplikacija pa se vrati u njih posle malo korišćenja, pola će uraditi refresh. Meni ne smeta ali smara ponekad.
Ja to ne primećujem, možda zato što koristim osnovne aplikacije, nemam igrice, fb, insta, tw.[/QUOTE
Pa kad ni za sta ne koristis onda ti to osnovno radi lepo a i baterija moze da izgura ko zna koliko.A kad sve poukljucujes tek onda vidis sta moze a sta ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari