Šta je novo?

Google Pixel 3

Eh..nisam davno pratio pa rekoh mozda se nesto promenilo..hvala na odgovoru

Skinuo i pokušavam da vidim šta je novo...ne uspevam

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Dark mode, gestures, font cini mi se. Nista specijalno. Meni brat uzeo u Kanadi tako da garancija tamo.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Aha ok skapirao[emoji16] nisam dobio taj najnoviji update.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Uskoro će 2 godine kako imam OG Pixel pa bih zamenio. Uzeo bih Pixel 3 ali ne mogu više da strahujem non stop kada sam na nekom putu da li će da ode baterija i da se suzdržavam od paljenja navigacije i ostalih stvari tako da u razmatranje uzimam i 3XL.

Kakva je realna situacija sa baterijom na oba telefona? Da li P3 donosi makar neko poboljšanje u odnosu na P1 i da li P3XL donosi pogoršanje u odnosu na P2XL za koga znam da ima odličnu trajnost baterije?
Takođe da li neko ima iskustva sa Nacho Notch aplikacijom?

Sent from my Pixel using Tapatalk

Idi na xl ako si u mogućnosti, svi mali pixeli su očaj sa baterijom!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Supruga ima 2xl i bolja je za nijansu baterija nego na mom 3xl mada treba uzeti u obzir razlicito koriscenje uredjaja, mnogo manje aplikacija, manje mejl naloga itd. Inace pxl3xl je u svemu ostalom bolji.
Sta je Nacho notch? Ja na mom ugasio skroz notch.

Više volim kompaktnije telefone, a i notch ubija koliko je veliki na P3XL... Ali izgleda da ću morati da pređem na veći.
Koliko otprilike sot-a imate na P3 i P3XL?

Nacho notch:
https://youtu.be/DCx1NJwl0AY

Izgleda odlično, samo da ne brljavi nešto

Ne kapiram sta ce ti to kada imas u samom telefonu da iskljucis notch? SOT zavisi kako kad. Ceo dan na LTE bude oko 4h. Na wifi oko 4 i po 5h.

Ne kapiram sta ce ti to kada imas u samom telefonu da iskljucis notch? SOT zavisi kako kad. Ceo dan na LTE bude oko 4h. Na wifi oko 4 i po 5h.

Kada se sistemski sakrije notch gubi se taj deo i dobije se isti ekran kao P2.
Uh, mislio sam da može više. Nešto manje je mogao moj Pixel 1 kada je bio nov. Drugar na P2XL ima 6h SOT na LTE, na wifi i 7h

A nisam znao da dobijes malo vise ekrana sa app probacu je. Da i suprugin 2xl izvlaci vise mada je korisnicko iskustvo razlicito dosta. Ja imam problem sto na poslu je los signal tako da i to ubija. Mada 6h i 7h na px2xl je malo cudno tj previse. Opet zavisi.

Poslednja izmena:
Probaj app pa javi [emoji16]
Čini se kao dosta dobra stvar, naročito ako radi u ostalim aplikacijama, npr ako sakriva belinu i u instagram storijima (dao sam samo kao primer jer znam da je tu gornji deo ekrana beo).
Da li je dosta bolji ekran na 3XL nego na 2XL, tj da li su ispravljeni nedostaci?
Moguće ovo za bateriju, zavisi od načina korišćenja.
Da li ti je upaljen LTE celog dana i izvuces 4h SOT ili ga gasiš kada ga ne koristis?

Da ekran je daleko bolji na trojci. Nema nekih nedostataka na pxl2 pored ekrana i zvucnika kod nekih prvih uredjaja. Ceo dan na LTE/LTE+/H+ kako kad, ne gasim.

Kakva je situacija sa kamerama na P2 i P3? Da li se primećuje razlika? Npr između drugarovog P2XL i mog Pixela se primeti razlika odmah

Odgledao sam sve moguće klipove za sve Nexuse i Pixele s obzirom da sam imao N4, pa N5X, pa sad Pixel [emoji23]
Ali interesuje me mišljenje iz prve ruke

Mala razlika ako je ima uopšte. Odlicna je dvojka samo da nisu zeznuli ekran. Mislim da je razlika u frontalnoj dual lens kameri tj trojka ima wide selfie sto je korisno, top shot i sd845 chip. Manja baterija na 3xl takođe.

Znam i specifikacije. Mislio sam na iskustvo pri korišćenju.
Mislim da nije racionalno uzimati P3XL pored P2XL, ali ne mogu da pređem preko onog ekrana, a i leđa na P3 su lepša nego na P2 i tu je wide angle selfie, god dana duže podrške, nijansu bolji procesor...

Iskustvo mogu ti reci odmah da nema razlike. Koristim njen povremeno i nema ama bas nikakve razlike u radu iako je noviji chipset.

Ponuda godine, ja 400 km daleko [emoji24] ...ako ima neko u blizini neka se obraduje [emoji6][emoji56]
023f55b9ca0590179f2fa8053be47138.jpg

Dobra cena[emoji16] nov?

Wie neu. Kao nov skoro nov :)

Samo dome glass i google cover su oko 70e kontam

80e za to[emoji23]. Do skoro sam imao zaštitnu foliju i nisam imao ni tačkicu, a nemam ni sada kada furam bez. To treba jedino nekom ko je nespretan ili šljaka na građevini. G color dobiješ providnu fleksibilnu maskicu i 2 folije odlične za 12$. Koristim dotične na pxl2, s7, m8, s7edge, itd.

Pa eto, ima nas koji radimo na gradilištu, nazalost! [emoji6][emoji17]

Zato i rekoh ali sve u svemu nije jeftino.

Sve je jeftinije u svakom slučaju nego da menjaš ekran flagshipa...meni je whitestone odradio posao [emoji6]

A nisam znao da dobijes malo vise ekrana sa app probacu je. Da i suprugin 2xl izvlaci vise mada je korisnicko iskustvo razlicito dosta. Ja imam problem sto na poslu je los signal tako da i to ubija. Mada 6h i 7h na px2xl je malo cudno tj previse. Opet zavisi.

Da nisi slučajno probao app? [emoji16]

Jesam, puca random. Vidim da i drugi imaju sličan problem na netu.

Cepa trojka još uvek. Ceo dan na lte.
8b9545e169402862f1f0644e47c0d505.jpg

Vrh Dno