Da li ste primetili da su sa novim update-om redizajnirali ikone aplikacija: svih google app, Fb, Insta, oko Chrome ikonice više nema belog okvira.I još jedna blagovest. Stigao je update.
Proverite.![]()
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Gorilla glass je jedna velika glupost. Ako bacite pogled na jerryrigeverything kanal na YT videcete da se 90% ekrana grebe na istom nivou (6 i 7) bilo da ima Gorilla glass 3, 4, 5, 6 ili da ga nema uopste.Sta je smesno?
P30p nema GG, ima kineski 1080p ekran, mono zvucnik. Telefon je otprilike klasa kao Mi 9 koji kosta <350e, u necemu bolji u necemu losiji od njega.
Gestures rade najpreciznije, bar što se swipe up tiče. Kupio sam Nova Prime, ne oseća se ona preciznost kao kod default launcher-a. Ne bih ga menjao da swipe down ne pokreće Huawei search, što se ne može promeniti u gestures.Ja sam probao Novu ali mi smeta sto se izgled ikona ne promeni svuda (recent apps)..
Huawei P30
Baš to. Najviše koristimo swipe up i tu se oseća ta nepreciznost kao kod default launcher-a. Takođe, swipe down ima latencu koja se itekako oseća. Na default-u sve leti i precizno je.I moj utisak je takav sto se tice gestures.. i ima nekih sitnih stucanja povremeno na novi pa ume da smeta...
Huawei P30
Da se nadovežem, šta uzeti kao masku? To je važnije jer je telefon izuzetno klizav.Uzeo i ja P30 Pro preko Vipa, Neo biznis paket najmanji imam, 63000 din, podelili iznos na 24 jednake rate, dobio sat, koji sam odmah zavalio za 190 evra...
Dajte samo neki link sa Alija sta da stavim preko ekrana, i šta ovde uzeti za ekran, za prvu pomoć, a da ne košta kao malo bogatstvo [emoji16]
RN 5 Pro
Rešen je takođe problem da nije radio scroll na widget-ima. Sad radi.Da li ste primetili da su sa novim update-om redizajnirali ikone aplikacija: svih google app, Fb, Insta, oko Chrome ikonice više nema belog okvira.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Preporuka za Mist case, kacio sam sliku nedavno u temi.Da se nadovežem, šta uzeti kao masku? To je važnije jer je telefon izuzetno klizav.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ja sam uzeo preko alija dobru masku Ringke, imas providnu, plavu i crnu. Maska je bas kvalitetna i originalna je, sto je najbintnije odlicno stoji u ruci a telefon je i vise nego dobro zasticen.Da se nadovežem, šta uzeti kao masku? To je važnije jer je telefon izuzetno klizav.
Sa ovom maskom Huawei P30 pro gubi svoj smisao zaista. Onda bolje kupiti CAT mobilni [emoji23]A ovako nešto?
€ 15,38 15%OFF | SUPCASE For Huawei P30 Pro Case (2019 Release) UB Pro Heavy Duty Full-Body Rugged Case with Built-in Screen Protector+Kickstand
https://a.aliexpress.com/dZB9kfAC
€ 14,48 | Ringke Fusion X for Huawei P30 Pro Case Dual Layer Heavy Duty Drop Protection PC Clear Back Cover and Soft TPU Frame Hybrid@nikolaf7
@makipn
Ajd da vas zamolim obojicu da okačite linkove jer ja ih ovde u temi nasao nisam [emoji16]
RN 5 Pro
Ja izvlacim od 11-13h SOT-a. Sto je i vise nego zadovoljavajuce.Nekih 10ak dana koristim P30 Pro, uzet u VIP-u. Koliko vam traje baterija sa normalnim koriscenjem, bez igranja igrica, samo viber, instagram, fb, novine...razgovori sve ukupno do sat vremena dnevno ?
U istom rezimu koriscenja mi je Mate 20 lite drzao duze, ovaj mi gura nekih 24h do 36h...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari