Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Meni svaka providna pozuti posle par meseci. Il je to mozda do proizvodjaca mozda treba neka skuplja markirana?

^ svaka providna nillkin nature pozuti u roku 3-4 meseca. To je jedina mana ove futrole. I na S10+ i na S8+ su zutile, valjda smesa tog silikona je losa.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Videh na yt da može to da se očisti, bude maska k'o nova :)

Poslednja izmena:
Ako je kao sa vazdusnim djonom od patika sto pozute, namaze se sa cini mi se 12% izbeljivacem za kosu, 1 sloj folije providne kuhinjske preko toga(valjda da se ne susi) i ostavi na suncu...par sati ili vise i vrati se na staro

Sent from my phone

Možda ste "zapatili" fasilfikovane Nillkin futrole.

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka

Nilkin ne kupujem već odavno. Ni case ni screen protector. Imao sam loše iskustvo baš iz njihove radnje, kvaliteta što se tiče. Od tada Nillkin, ne.

Kada mi je telefon na 4G, neke aplikacije mi ne šalju notifikaciju dok ne uključim ekran, a Hangouts se dešava da se javi posle nekog random vremena.
Na WiFi, koliko sam primetio (retko ga koristim), sve radi ok. Mada, nekada radi OK i na 4G.

Gde to da podesim za sve aplikacije ili ako mora za svaku pojedinačno? Baterija i onako traje danima, zaista ne mora tako da mi štedi.

Ljudi imam jedno pitanje jel p30 pro dolazi sa fabrickom folijom na ekranu,imam.neku varijantu da ga uzmem,decko kaze nema fabricke folije to mi nesta cudno?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Dali vredi menjati note 9 za njega generalno?

Ljudi imam jedno pitanje jel p30 pro dolazi sa fabrickom folijom na ekranu,imam.neku varijantu da ga uzmem,decko kaze nema fabricke folije to mi nesta cudno?

Ova nova dva modela mistc ili kako se vec pisu imaju foliju, kod ovih ostalih nema.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ja mislim da vecina tu olovku koristi u pocetku kad kupe telefon posle je zaborave da je imaju

Ova nova dva modela mistc ili kako se vec pisu imaju foliju, kod ovih ostalih nema.

Tako je, samo ovi sa novim bojama dolaze sa folijom preko ekrana a aurora, breathing crystal, amber sunrise I black ne dolaze

P30 Pro

E ajd bas me zanima u čemu je fora s ekranom :D imao sam i samsung S seriju, i iPX i razne druge, ne vidim ovde nista losije. Sem što je "kineski", šta mu fali? Ne branim telefon ili bilo šta, leti čim izadje prigodan Xiaomi, nego me iskreno zanima šta mu fali :D

Mene samo nervira što je zakrivljen, ne vidim ni jednu prednost toga i dalje, ali ne vidim ni šta fali samom ekranu.

Sent from my P30 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Razmisljam se,tesko se rastati od nota.[emoji4]

@axel-junior

Jedan je Boe 1080p, drugi je flagship Samsung 1440p, nema komplikacija :D

To sve razumem, ali pitam šta fali ovom za korisnike, slabo me zanima ko ga pravi :D odlično izgleda ekran u svim uslovima.

Mono zvuk smeta više nego što sam mislio.. Retko puštam bilo šta preko zvučnika, ali kad pustim, baš je razlika, navikao na stereo. To mi je bukvalno i jedima mana telefona uz manjak 3.5mm, pošto to koristim u autu. Ostalo je sve odlično (kad se svari EMUI koliko je moguće [emoji23])

Iphone od 2021 koristi BOE to dovoljno govori koliko su "losi" [emoji16]

Ocajni su svakako, losiji prikaz boja, osvetljenost, Samsung pravi najbolje ekrane i to je cinjenica, svaki telefon od 800+ eura mora imati Samsung Amoled, bez njega ne opravdava cenu. Ova kineska prevara sa Boe ekranom, mono zvukom i Kirin chipsetom za 1000e je obrnula igricu :)

To sto Apple koristi Boe ne znaci nista osim dodatnog vredjanja inteligencije kupaca koji ionako preplacuju njihove uredjaje.

To sve razumem, ali pitam šta fali ovom za korisnike, slabo me zanima ko ga pravi :D odlično izgleda ekran u svim uslovima.

Mono zvuk smeta više nego što sam mislio.. Retko puštam bilo šta preko zvučnika, ali kad pustim, baš je razlika, navikao na stereo. To mi je bukvalno i jedima mana telefona uz manjak 3.5mm, pošto to koristim u autu. Ostalo je sve odlično (kad se svari EMUI koliko je moguće [emoji23])

Meni su dve najvece mane ovog moba mono zvuk i nemanje notifikacione lampice, sve ostalo je dobro odradjeno_Ortak ima s10+ ja ovaj i ne vidim neku razliku sto se tice ekrana, ipak je to mala dijagonala. Sa druge strane ko jednom kupi Note tesko mu se uzima nesto drugo, govorim iz iakustva ;)

Mene emiu i zvuk najvise i odvlaci a pritom i ekran je losiji.Kamera dobra,video nije prici samsungu.Nego sve mislim aj malo da ga uzmem dok ne uzmem note 10 plus.

Ocajni su svakako, losiji prikaz boja, osvetljenost, Samsung pravi najbolje ekrane i to je cinjenica, svaki telefon od 800+ eura mora imati Samsung Amoled, bez njega ne opravdava cenu. Ova kineska prevara sa Boe ekranom, mono zvukom i Kirin chipsetom za 1000e je obrnula igricu :)

To sto Apple koristi Boe ne znaci nista osim dodatnog vredjanja inteligencije kupaca koji ionako preplacuju njihove uredjaje.
Malo se informisi pa vidi sta sve ta "prevara" od BOE pravi, sa druge strane da samsung pravi dobre ekrane i da je amoled njihovo mezimce to stoji ali isto tako stoji da njihovi ekrani imaju vecu stopu burn efekta od ostalih (istrazivao sam malo jer sam bio skeprik zbog BOE) . A da bi nesto doslo do apple-a dovoljno govori koliko su kvalitetni jer ameri imaju strogu kontrolu kvaliteta i ne mozes neko djubre udenuti u nacionalni brend. P30 pro je jedino u.***** sa tim mono zvukom, sve ostalo je kvalitetno od cipa pa sve do kamere.

Očajan, jel si ti realan? Sve više mislim da nisi ni video telefon. Naravno da je lošije od Samsunga ali ne preteruj.

Ja sam ga platio jedva preko 400e, naravno da nema smisla duplo od toga. Daleko od toga da je bez mana ali ti ga baš pretera s hejtovanjem.

Baterija i kamera su vrh, to su mi i 2 najbitnije stvari, ostalo se trpi do Mi10

Nazad
Vrh Dno