Ova nova dva modela mistc ili kako se vec pisu imaju foliju, kod ovih ostalih nema.Ljudi imam jedno pitanje jel p30 pro dolazi sa fabrickom folijom na ekranu,imam.neku varijantu da ga uzmem,decko kaze nema fabricke folije to mi nesta cudno?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ako ne koristis olovku, apsolutnoDali vredi menjati note 9 za njega generalno?
Tako je, samo ovi sa novim bojama dolaze sa folijom preko ekrana a aurora, breathing crystal, amber sunrise I black ne dolazeOva nova dva modela mistc ili kako se vec pisu imaju foliju, kod ovih ostalih nema.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Apsolutno?Ako ne koristis olovku, apsolutno
Sent from my P30 Pro using Tapatalk
Iphone od 2021 koristi BOE to dovoljno govori koliko su "losi" [emoji16]@axel-junior
Jedan je Boe 1080p, drugi je flagship Samsung 1440p, nema komplikacija![]()
Ocajni su svakako, losiji prikaz boja, osvetljenost, Samsung pravi najbolje ekrane i to je cinjenica, svaki telefon od 800+ eura mora imati Samsung Amoled, bez njega ne opravdava cenu. Ova kineska prevara sa Boe ekranom, mono zvukom i Kirin chipsetom za 1000e je obrnula igricuIphone od 2021 koristi BOE to dovoljno govori koliko su "losi" [emoji16]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Meni su dve najvece mane ovog moba mono zvuk i nemanje notifikacione lampice, sve ostalo je dobro odradjenTo sve razumem, ali pitam šta fali ovom za korisnike, slabo me zanima ko ga praviodlično izgleda ekran u svim uslovima.
Mono zvuk smeta više nego što sam mislio.. Retko puštam bilo šta preko zvučnika, ali kad pustim, baš je razlika, navikao na stereo. To mi je bukvalno i jedima mana telefona uz manjak 3.5mm, pošto to koristim u autu. Ostalo je sve odlično (kad se svari EMUI koliko je moguće [emoji23])
Sent from my P30 Pro using Tapatalk
Bolje sacekaj, skupi keš i kupi Note 10 Plus.Dali vredi menjati note 9 za njega generalno?
Malo se informisi pa vidi sta sve ta "prevara" od BOE pravi, sa druge strane da samsung pravi dobre ekrane i da je amoled njihovo mezimce to stoji ali isto tako stoji da njihovi ekrani imaju vecu stopu burn efekta od ostalih (istrazivao sam malo jer sam bio skeprik zbog BOE) . A da bi nesto doslo do apple-a dovoljno govori koliko su kvalitetni jer ameri imaju strogu kontrolu kvaliteta i ne mozes neko djubre udenuti u nacionalni brend. P30 pro je jedino u.***** sa tim mono zvukom, sve ostalo je kvalitetno od cipa pa sve do kamere.Ocajni su svakako, losiji prikaz boja, osvetljenost, Samsung pravi najbolje ekrane i to je cinjenica, svaki telefon od 800+ eura mora imati Samsung Amoled, bez njega ne opravdava cenu. Ova kineska prevara sa Boe ekranom, mono zvukom i Kirin chipsetom za 1000e je obrnula igricu
To sto Apple koristi Boe ne znaci nista osim dodatnog vredjanja inteligencije kupaca koji ionako preplacuju njihove uredjaje.
Očajan, jel si ti realan? Sve više mislim da nisi ni video telefon. Naravno da je lošije od Samsunga ali ne preteruj.Ocajni su svakako, losiji prikaz boja, osvetljenost, Samsung pravi najbolje ekrane i to je cinjenica, svaki telefon od 800+ eura mora imati Samsung Amoled, bez njega ne opravdava cenu. Ova kineska prevara sa Boe ekranom, mono zvukom i Kirin chipsetom za 1000e je obrnula igricu
To sto Apple koristi Boe ne znaci nista osim dodatnog vredjanja inteligencije kupaca koji ionako preplacuju njihove uredjaje.
Moj Breathing Crystal je sa folijom.Tako je, samo ovi sa novim bojama dolaze sa folijom preko ekrana a aurora, breathing crystal, amber sunrise I black ne dolaze
P30 Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari