Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Vidim po nekim forumima da je ovaj problem sa auto brightness potpuno normalan za sve Huawei telefone?!
Od kada postoji auto podešavanje, ja ga koristim, i uvek je radilo odlično, ali na ovom telefonu radi kao light show, čas gore, čas dole. kao da je previše osetljiv senzor. I to radi onako smooth, kao da mali Kinez lagano gura regler na jednu stranu, pa na drugu.
Videću kada se prebacim na A10 kako će da radi.

Ja sam na P10 Lite imao taj problem i užasno me je nervirao. Međutim, sada na P30 mi je ok, tačnije ne primećujem da se to više dešava. Svakako ne tako agresivno da sam primoran da ručno povlačim slajder što sam na prethodnom telefonu stalno radio.

Meni uveče smanji toliko da moram da ga pojačan iako nisam ljubitelj jakog osvetljenja

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Da li se još nekom dešava da neće da mu prepozna otisak pa mu blokira telefon na 10min?
I uopšte koji je to sistem sa blokiranjem på da ti je da ni šifru da uneses? To mi nikako nije jasno... Uz sve neke sitnice koje mi se ne sviđaju ovo je nesto sto me bas nervira... Ne znam sta bi bilo da mi bas treba fon, a on to uradi?

Da li se još nekom dešava da neće da mu prepozna otisak pa mu blokira telefon na 10min?
I uopšte koji je to sistem sa blokiranjem på da ti je da ni šifru da uneses? To mi nikako nije jasno... Uz sve neke sitnice koje mi se ne sviđaju ovo je nesto sto me bas nervira... Ne znam sta bi bilo da mi bas treba fon, a on to uradi?

Meni se desilo jednom, bilo je izuzetno frustrirajuce, bile su mi prljave ruke, a hitno mi trebao telefon, i nekoliko puta sam pritisnuo otisak, i zakljucao se bio skroz, ni šifra nije radila, vrlo nezgodna situacija...

Meni se desilo jednom, bilo je izuzetno frustrirajuce, bile su mi prljave ruke, a hitno mi trebao telefon, i nekoliko puta sam pritisnuo otisak, i zakljucao se bio skroz, ni šifra nije radila, vrlo nezgodna situacija...

Pa to, aj jasno mi je sto ne radi otisak, al onda bi bilo normalno da šifra radi... Ovo mi je čist *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam

Pa to, aj jasno mi je sto ne radi otisak, al onda bi bilo normalno da šifra radi... Ovo mi je čist *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam

Pre par dana mi nije prepoznao otisak, pritiskao sam palcem 3-4 puta ali mi nije zaključano fon. Good2know[emoji1303]

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Ima li smisla doplatiti 100e za p30 pro sa mate 20 pro?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Ako je Mate mator a p30 pro blizu novog, ili ima dužu /bolju garanciju mozda.. Ali npr isto stanje/starost/garancija nikako.

Sent from my P30 Pro using Tapatalk

Pa moj je star godinu, ali je kao nov. A p30 je star metar dana.. Meni se ne cini kao neki upgrade.. Nisam pametan..

Ima li smisla doplatiti 100e za p30 pro sa mate 20 pro?

Ima smisla da ti taj sa P30 Pro doplati 200e za tvoj Mate 20 Pro :)

M20p je i dalje najbolji Huawei telefon, sve sto je doslo posle njega je losije, ukljucujuci M30p.

Isti chipset, bolja kamera, losiji ekran, baterija kao malo bolja, ali to je vrv zbog rezolucije ekrana.. Ne znam, slikam dosta, i u nocnim uslovima, sobnim takodje, gde vidim da ima razlike u kvalitetu fotografija. I ono najbitnije, 2 god garancija. Mada, rekao sam da cekam 2k 90/120hz ekran kao jedinu dostojnu zamenu ovom telefonu, ali kopka me garancija..

Ima nekoliko sitnica na P30 pro koje sam primetio pa me zanima da li još neko ima takav slučaj ili je do mog primerka? Prvo, ima par aplikacija koje ne mogu da sa deinstaliraju, a kada ih disejblujem one se posle nekoliko sati same inejbluju. Druga stvar je vezana za Moj Telenor aplikaciju, koja svaki dan izgubi podatke pa moram iznova da unesem broj i da potvrdim onaj kod koji pošalju sms-om, i to me onako malo iritira. Kod mene je još uvek Android 9.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Sve je ovo rešeno sa Androidom 10

Da li može neko da ponovi kako da pokušam da dobijem A10 na P30PRO? HiCare? I šta još?
Priemrak je iz VIP, ljudi su uglavnom dobili A10 koliko sam shvatio.

Ništa posebno ne trebaš niti možeš da uradiš... Moj je isto iz Vipa, nakon 6 dana od kupovine odnosno aktivacije uređaja se pojavio apdejt. Tačnije nije se pojavio sam od sebe nego sam kroz HiCare aplikaciju proveravao više puta i u jednom trenutku - bingo.

Ima smisla da ti taj sa P30 Pro doplati 200e za tvoj Mate 20 Pro :)

M20p je i dalje najbolji Huawei telefon, sve sto je doslo posle njega je losije, ukljucujuci M30p.
[emoji23][emoji23][emoji23]

P30 Pro

Sta je smesno?

P30p nema GG, ima kineski 1080p ekran, mono zvucnik. Telefon je otprilike klasa kao Mi 9 koji kosta <350e, u necemu bolji u necemu losiji od njega.

Poslednja izmena:
Nije bas tako ali. Koristio sam oba. M20 pro je najbolja kupovina za dati novac. Ko ima M20 pro ne treba da razmislja da prelazi na P30 pro.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Sta je smesno?

P30p nema GG, ima kineski 1080p ekran, mono zvucnik. Telefon je otprilike klasa kao Mi 9 koji kosta <350e, u necemu bolji u necemu losiji od njega.
Mate 20 pro je, zato što ima stereo zvuk a ne mono zvučnik + napredni electromagnetic sound levitation zvučnik, bolji i od Mate 30 pro, P30 pro i svih nadalje... Logika na aparatima...

Ma šta ste se zalepili za taj mono/stereo zvučnk kao telefon da držite u glavama pa je bitno da se čuje na oba uha???
I jeste ima ekran 1080 ali 2340x1080 što je stvarno mnoooogo bitno ako koristiš lupu uz telefon [emoji23]

Ma šta ste se zalepili za taj mono/stereo zvučnk kao telefon da držite u glavama pa je bitno da se čuje na oba uha???
I jeste ima ekran 1080 ali 2340x1080 što je stvarno mnoooogo bitno ako koristiš lupu uz telefon [emoji23]

+1

Da stavimo na stanu šalu, Ivane @ivanbass1 ne volimo kada nam diraju stvari za koje smo vezani emotivno i racionalno, a svakako da telefon spada itekako u domen nečega što poseduješ i svesno/podsvesno braniš.

Istina je da, zadovoljni smo kvalitetima koje uređaj nudi i zato smo ga odabrali a ovde ih ima na pretek. Čak i probirljivi Peca Bencmark za svoj daily-drive uređaj odabrao upravo P30 pro.

A svesni smo i mana i to je nešto sa čime moramo da se nosimo svakodnevno. Recimo, telefon je sklon distorziji zvuka usled naleganja ekrana na zvučnik usled uvrtanja konstrukcije telefona pri nošenju u uskoj garderobi, savijanju i spavanju preko telefona. Zvučnik onda zvučni, blago rečeno, očajno. Problem rešiš tako što ga sam uvrtiš na kontra stranu laganim gibanjem. To flagship uređaju ne pristoji.

Ali okretanje ka retkim manana telefona bilo bi ne videti celu šumu od jednog i ili par stabala. Toliko je dobrih karakteristika, a korisnici P30 pro ga jednostavno vole.

Pozdrav za sve forumaše.

I još jedna blagovest. Stigao je update.
Proverite.
90d09207590b4c842dabc626bc510044.jpg

Drustvo jedno pitanje koliko kosta zamena ekrana za p30 pro i gde se moze zameniti original naravno.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno