Kome je prioritet kupovina EUR na ovaj način pre će podići EUR iz prave banke npr. KomBank, u MTS procedura (ne znam koristi li ih neko na ovaj način za podizanje EUR).
Po ovom online kursu u menjacnici je mnogo bolje kupiti eure nego da banka radi konverziju.
Koristim ih ja upravo iz tog razloga sto imaju najbolji kurs za kupovinu evra (samo par menjacnica u centru grada ima jednak ili za nijansu bolji kurs od njih). S tim sto sam cin podizanja evra praktikujem jednom u nekoliko meseci. Nije neka procedura, odes u banku i zavrsis sve za manje od 5 minuta. Nikada nije guzva.
U Nisu je MTS banka pre imala ekspozituru koja je radila i posle 16h. Sada i ta jedina ekspozitura radi do 16h i to samo radnim danima.
Да,до картице не видим како би могло бити.Углавном,много непоуздано јер тамо гдје нема пуно банкомата ни избора,може се десити да је банкомат у квару,празан итд.To ne funksioniše baš tako ... Verovaton je problem tehničke prirode.
Jel tačna informacija da u mtsu ne može da se skine uplatnica posle plaćanja? Kao u telenor banci na primer.
A jel bi taj dodatni tekući račun bio vezan za karticu?Ne može da se otvori dinarski štedni račun po viđenju, već isključivo oročeni. Devizni može. Ja sam to želeo, zvali su centralu 3 puta, različite pametne glave i konačni zaključak je da ne može. Može da se otvori dodatni tekući račun, koji se i dodatno naplaćuje.
Скоро отворио рачун и уколико се нагласи да стигну на филијалу, пристигну брзо, у мом случају 5 дана.Da li je neko u skorije vreme naručivao mastercard debitnu i kreditnu (ili jednu od njih)? Imao pre neki dan peh da izgubim novčanik sa dokumentima, pa sam danas trajno blokirao stare i naručio nove kartice pa da vidim koliko se otprilike čeka
Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka
Racun plus ti sve završava. Uplata u posti je bez provizije. Imas sve na sajtu. [emoji6]Nisam pratio teme u vezi banki sigurno preko godinu dana. Pregledao sam prvi post (koji nije skoro editovan), i poslednjih nekoliko stranica, ali (naravno) nisam nasao ono sto me zanima. Nadam se da necete zameriti ako i ja budem jedan od... mnogih, koji ce verovatno postaviti isto ili slicno pitanje:
Zanima me najjeftinija moguca varijanta (znaci 'paket' ili kako se vec zove) a da ispunjava sledece:
- Da mogu da primam dinarske uplate (recimo ako bih prodao neku sitnicu preko nasih sajtova za aukcije/oglase)
- Da mogu da imam karticu koju mogu da koristim npr. za kupovinu na AliExpress-u (verovatno bi mi trebao i 'devizni racun' za tako nesto kako bih 'izbegao' provzije sa RSD na USD)
- Da mogu da 'vezem' karticu npr. na PP ako bih nesto npr. kupovao na ebay-u.
- I poslednje... cini mi se da je PP pre godinu-dve omgucio da se linkovana MC kartica moze korstiti za withdraw (sto je ranije bilo moguce samo na VISU). Znaci da ta MC kartica izdata od nasih banaka omoguci takav postupak. Pricam naravno o debitnim karticama.
Mesecno odrzavanje od 150 din je nesto sto bih mogao da 'podnesem'. SMS usluga se verovatno placa na mesecnom nivou, ili mozda naplacuju za svaki SMS ponaosob (kada npr. stigne uplata na karticu/radun)?
Znaci koja od ove dve banke ispunjava gore navedene 'zahteve' i ako obe ispunjavaju, koja je bolja?
MTS banka ili Mobi/Telenor?
Hvala!
btw. znam da je MTS imao opciju da ako neko zeli da uplati novac na moj racun, to moze uraditi u svakoj posti (ne znam da li posta naplacuje 40-50 dinara i tu uslugu?) i da kod MTS kartice mozes da podignes novac na bilo kom bankomatu (bilo koje banke) bez provizije. Ne znam da li se tu nesto promenilo, jer nisam pratio teme prilicno dugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari