jel ce moci da se trazi povrat noca za postarinu od post ekspres , jer cekam od 2.12. ? ako uopste donesu paket.
isto pitanje i ja isto cekam od 2.12.
jel ce moci da se trazi povrat noca za postarinu od post ekspres , jer cekam od 2.12. ? ako uopste donesu paket.
Naravno. Odes na www.cityexpress.rs pa pod "nasi centri" kucas Beograd i odmah saznas.
Nekada je mogla i jedna i druga strana da uloži reklamaciju, bez obzira ko je platio poštarinu.За прекорачење рока за уручење, по новом Закону, рачуна се само основна поштарина, без поштарине по вредности.
Накнада штете за прекорачења рока за уручење износи 3 наплаћене поштарине, само кориснику који је поштарину платио.
Ništa od dogovora u Pošti. Sad je bilo live stream ispred GPC, jednoglasno su odbili.
Sent from my moto g(7) using Tapatalk
I ja čekam od ponedeljka dva. Baš bezveze.Mislim da bi bilo ok sa njihove strane da odrade pakete koji su poslati u ponedeljak/utorak/sredu.
Pretpostavljam da vise ne primaju pakete u postama.
I onda nek strajkuju dok im vlada ne ispuni zahteve, sto se verovatno nikada nece desiti.
Mislim da bi bilo ok sa njihove strane da odrade pakete koji su poslati u ponedeljak/utorak/sredu.
Pretpostavljam da vise ne primaju pakete u postama.
I onda nek strajkuju dok im vlada ne ispuni zahteve, sto se verovatno nikada nece desiti.
Pa koji je onda smisao štrajka?[emoji23]
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Informer i Srpski Telegraf su, na državnim konkursima od 2016. do septembra 2019. dobili preko 50 miliona dinara.
Neprofesionalno i bezobrazno je preopterecivati radnike a placati ih manje nego da prodaju sladoled i kokice. A i nemati razumevanja i podrzavati takve ljude. To bi bio solidarno-ljudski ugao. Ko to nije u stanju da shvati, moze i ovako (zivotinjsko-sebicno-bahati) - svako gleda svoje dupe. Kao sto je nekome bitan samo paket/otkupnina, tako je njima bitan samo njihov obim posla i plata. Kako god okrenes - u pravu su.Svi dobro znamo šta je smisao štrajka, ali ovo što su ono uradili je vrlo neprofesionalno i bezobrazno,
nenajavljen štrajk, primaju pošiljke normalno i onda kažu mi štrajkujemo a sve pošiljke budu blokirane na neodređeno vreme.
Oni su javna služba, logično je bilo da su bar 2 ranije najavili štrajk.
+1^^Naravno da ne moze da se zna za najavu strajka kada vlada najveci medijski mrak u istoriji ove drzave. Ali se u sustini znalo (i najavljeno je ali nema gde da se cuje/procita), jer su ih $n$/pups olo$i ponovo ispalili, nisu ispunili obecano posle prolecnog strajka, sad zamislite koliki je to partijski plen kada preduzece koje tako dobro posluje ''ne moze'' da podigne zarade zaposlenih (koji overavaju od obima posla) na nivo mizerne prosecne zarade u SRB.
Da se razumemo, ne radim u posti, takodje cekam 3 AE posiljke (manje-vise nebitne sitnice) ali normalno da cu da se solidarisem i da razumem te ljude kojima su 2x u prethodnih 10-ak godina protivzakonito umanjili ionako smesne plate.
Najgore od svega je to sto ima ljudi koji cekaju npr. bitne med. rezultate, dokumenta itd. a to sto ce prosecan Srbin malo duze cekati silikonjaru za Saomi ili sto ce KP preprodavci imati zarobljenu krs robu nekoliko nedelja.. to je najmanje bitno.
To je ona logika... Ček samo moje da isporuče a za ostalo me nije briga [emoji38]Pa koji je onda smisao štrajka?[emoji23]
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari