Šta je novo?

Banka Intesa

Sa poslednjim "ažuriranjem" su postali teško dno od banke. Katastrofa.

Izgleda da je proradilo instant placanje! Jutros prebacio pare u drugu banku i legle su iste sekunde!

ma radi IPS ali izgleda samo u radno vreme banke. Probaj uveče da pustiš nalog... Očigledno su dobro sve osmislili da ne smeju da puste IPS da radi van radnog vremena, mora neko da stoji pored servera i nadgleda ga i motiviše :)

Ja taman planirao da otvorim racun, sta su uradili pa su sad dno od banke? :D

Ma bre, ljudi su mnogo nervozni... Slabo ko shvata koliko je zapravo ovo velika promena i da ce trebati dosta vremena da se sve ispegla... A za sada, po meni ova migracija je solidno prosla... Ni jedna banka nije najbolja ali Intesa svakako nije najgora... Razumem ljude koji u inostranstvu pokusavaju da plate nesto karticom i to ne prolazi... To jeste frustrirajuce ali ne razumem ljude koji kukaju na ostale sitnice koje ce svakako biti ispravljene (tipa ono sto pise samo kupovina u logu)... Niko ne menja biciklu za kola da bi isao pesaka... Samo dajte ljudima malo vremena i sve ce se srediti i sigurno ce biti bolje nego sto je bilo...

^ Moderno društvo. Moderno je biti zakeralo.

Evo jedna pozitivna stvar od poslednje promene. Za plaćanje biznis karticama, odmah uz uplatu se zadužuje iznos provizije i kada se transakcija realizuje, piše da je u ptanju bezgotovinski nalog. Videću sutra izvod, ali deluje da će odmah na izvodu ta provizija imati svoju liniju, a ne kao ranije da se prikaže sumirano sa ostalim provizijama. Većina ljudi i ne zna da plaća tu proviziju, a sada se jasno vidi.

Radi IPS, sinoć kasno su mi prebačene neke pare, leglo za 10 sekundi. Ali samo kad se prima, kad se šalje ne radi(ili samo nema opcije u m-bankingu?)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Po tarifi izgleda da ce sve transakcije do 300k biti u IPS

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poz, trebaju mi podaci za uplatu novca iz inostranstva, ima li neka opcija da to sam uzmem sa sajta ili aplikacije, ili mi ne gine cekanje u poslovnici?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pozoves licnog bankara ako imas i salje ti na mail. U suprotnom moras na salter

Pozoves call centar i trazis im instrukcije za devizni... kada vec nisu to stavili u app kao Mobi banka - kod njih nemas proviziju za prijem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poz, trebaju mi podaci za uplatu novca iz inostranstva, ima li neka opcija da to sam uzmem sa sajta ili aplikacije, ili mi ne gine cekanje u poslovnici?

Ja sam poslao mail na njihovu adresu za pitanja korisnika i dobio sam odogovor posle par dana sa svim podacima.

Pričao sam danas sa tehnički obucenijom osobom od standardnih call cetar agenata, kaže da IP radi do subote do 18h, posle toga od ponedeljka...Po mom iskustvu to će pre biti petak do 18h... Ali da vidimo, možda još podešavaju, pa na kraju bude radilo i vikendom... Takođe ne rade paketni nalozi, što mi više smeta od detalja transakcije, ali kažu da rade i na osposobljavanju i toga...

N960F

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Имаш говор?Број рачуна је на пластиканеру,други дио на сајту НБС-а.Најбоље да инструкције добијеш од банке,званично,као што су рекли,а ако не,онда овако.

Pričao sam danas sa tehnički obucenijom osobom od standardnih call cetar agenata, kaže da IP radi do subote do 18h, posle toga od ponedeljka...Po mom iskustvu to će pre biti petak do 18h... Ali da vidimo, možda još podešavaju, pa na kraju bude radilo i vikendom... Takođe ne rade paketni nalozi, što mi više smeta od detalja transakcije, ali kažu da rade i na osposobljavanju i toga...

N960F

Sinoć sam pustio nešto u Mobi banku, odmah prošlo. Oko 22h.

Malopre prebacio sa intese na kombank...odmah legla uplata. Radi im ISP prepodne[emoji3]

Nije mi samo jasno pošto im očigledno radi IPS zašto to zvanično nisu objavili.

Mozda zato sto dok ne budu 100% sigurni da radi sve kako treba, a objave da radi ips a nekom to ne bude radilo, naci ce se samo ovde 50 hejtera (a zamisli koliko ce ukupno tek da bude hejtera) koji ima da smaraju sve redom kako eto, inesa je najgora banka, ne radi ips itd... Samo procitaj zadnjih 10 strana :D

Ma ovo fraj IP za korisnike HIT racuna mislim da je jedinstveno kod nas (ispravite me ako gresim), i veliki plus za BI...Nadam se samo da vremenom ne počne i kod njih naplata po nalogu itd...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

U Mobi banci je odavno free... Na racunu za koji se placa odrzavanje 300 dinara...

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Ма какви јединствено,ем задњи увели ИПС.

kažu da je uspešno [emoji848]
febbeb424186cade29d21d941461abcd.jpg

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Bio da uplatim u Intesi takse za pasos i receno mi je da u trenutnom programu nemaju opciju da izdaju potvrdu da je nesto elektronski placeno, odnosno za ono sta trebaju uplatnice, za sada ne placati elektronski, vec na salteru.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Obratite paznju na to kada vam isticu kartice, posto mozda necete dobiti sms sa obavestenjem da vam je stigla nova kartica.

Nazad
Vrh Dno