Šta je novo?

Black Friday [2019]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve su kada je udobnost u pitanju, to jest da li ne zuljaju posle duzeg koriscenja?
Ja sam ih koristio tokom 11h leta preko atlantika i nikakav problem nisam imao. Cak sta vise NC je toliko dobar da totalno izoluje buku aviona.
Tokom dana ih koristim po 8-10h takodne nikakav problem osim mozda sto se oznojim pod njima kad je toplo vreme a sony mi se nije pokazao kao neko ko radi dobro padove jer su mi se na prethodnih 2 3 slusalica olindrali a isto su bili "kozni"

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ja XM2 nisam mogao da nosim više od sat vremena, maksimum. Udobnost je navodno poboljšana na trojci, ali bolje da se proba pre kupovine.
Inače, baaaš dobra cena. Prosto poželim da kupim jedne bez obzira na udobnost :D

Međutim, naručio zvučnike iz 4audio ponude: https://shop.4audio.rs/black-friday-u-4audio-salonu/

Ima nekih sasvim dobrih cena i kod njih (već je neko stavljao link, ponavljam za svaki slučaj) .

Hvala na podeljenom iskustvu. Iskreno ovo je jedna od boljih ponuda za srpski BF. Inace kod kuce imam mamine starije Sony slusalice model TMR-RF850R ali mislim da moraju na popravku.

I meni dodje da ih kupim bas zbog cene. :)

Poslednja izmena:
Preudobne! Mislim da bih mogao da ih nosim ceo dan bez problema, jedino sto se “jastucici” znoje posle malo duzeg koriscenja, pa ih treba povremeno obrisati, ali to je neka druga prica. Udobnost za 10.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Šta ima od gaming monitora preko grane da se isplati dovlaciti? Ako je neko zapazio nešto u toj kategoriji..

Preudobne! Mislim da bih mogao da ih nosim ceo dan bez problema, jedino sto se “jastucici” znoje posle malo duzeg koriscenja, pa ih treba povremeno obrisati, ali to je neka druga prica. Udobnost za 10.

Potvrdjujem

...riding on 720p...

Odoh da ih probam (ako mogu da se probaju) ako ih uopste jos ima.

U Ušću je odavno izložen jedan primerak.

Samo da napomenem, ja sam osetljiv na slušalice, pa je vrlo verovatno da moje iskustvo nije merodavno.

Znam da su sigurno bile u Gigatronu u Ušću da se probaju, ove sam pokupio u Jevrejskoj u Ns, ostale još jedne u staklenoj vitrini, jedino njih drže pod ključem.

Ništa spektakularno sem amazona naravno za ameriku. Sad menjajte temu u cyber monday pa da nastavljamo.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vrh cena!

A mi se odusevili sa srpskih 300 CHF, tamo je to regularna cena :D

Tek sad otvorio Giga link i videh da im je redovna cena 60k... vise ne otvaram Giga linkove...

Hvala Stone. Palim sutra za Svicu, ionako mi je iza coska :)

...riding on 720p...

Giga kida kao da su jedini na ovom svetu.

Ako bih ih i uzimao vise mi odgovara na rate jer kes tesko da bih dao.

Poslednja izmena:
Jel neko mozda naleteo na dobru ponudu laptopova do 40k? Juče mi promakao onaj Lenovo sa Ryzen-om, sad ga vise nema na stanju...

Jel dobra cena 180 evra? evo ima u mediamarktu ch.

To je prava šok cena [emoji1]
Ja gledao u mediamarkt.de, i dalje su 280€, proveri samo da li ih ima na stanju uopšte.

Kad nemaju na stanju povuju iz bf liste. Imali su iwatch 3 150 evra... imaju laptopove koji ovde koštaju 200k za 670 evra.

Baš neverovatno da bude tolika razlika u ceni [emoji15]

IMG_0442.jpg

U Švajcarskoj niska kupovna moć pa prilagodili njima cene [emoji1] zato kod nas kao da smo Monako.

Kad nemaju na stanju povuju iz bf liste. Imali su iwatch 3 150 evra... imaju laptopove koji ovde koštaju 200k za 670 evra.

E *mjau**mjau**mjau* sad, dele džabe, tuku ko ne uzme.

Gledao sam juče ponudu za BF na Amazon.de - apsolutno ništa zanimljivo nisam našao, a hteo sam da iskombinujem gift card od 100$ koji sam imao. Popusti većinom oko 10%, tek za neke sitnice do 50€ su bili popusti do 30%...

BF je jedino u Americi kako treba izgleda. Kaka Jevropa, kaki bakraci

Nista od slusalica. BF akcija moze samo kes ili kreditna kartica. Nisam ni ocekivao nesto normalno ovde u Srbiji. Samo sam se dzabe nadao. Bolje da prestanem da pisem jer bih dobio tezak ban. :mad:

Moze primer takvog laptopa? Ja sam ovih dana pratio i njih i Saturn i nisam video neke specijalne ponude u tom cenovnom rangu. Uglavnom do 100 evrića nize u odnosu na redovnu cenu.

Poslato sa STF-L09 pomoću Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno