dobrisav.a
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2018
- Poena
- 70
Pa da a na rn7 hoce...Ako sam razumeo ovo sto nece jaca podesavanja?
Pa ni 660 ni 665 nisu procesori dovoljno jaki za ozbiljniji gejming, nista cudno.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Pa da a na rn7 hoce...Ako sam razumeo ovo sto nece jaca podesavanja?
Pa ni 660 ni 665 nisu procesori dovoljno jaki za ozbiljniji gejming, nista cudno.
I meni tako izgleda iako bencmark tvrdi drugačije660 je jaci od 665 zapravo, mozda zato.
Meni je ovo vrh 🙂
Ne lupaj.660 je jaci od 665 zapravo, mozda zato.
Jel mozes ti onda da objasnis onaj snimak ako mislis da nije covek u pravuNe lupaj.
Ne lupaj.
Pogledao sam uzivo 8 Pro koji mi se toliko dopao da ga kupim, ALI onda po prvi put vidim Mi9T uzivo.
Primetna je razlika u kvalitetu ekrana + nema kapljicu.
Kamera je dobra za ono koliko se razumem i koliko meni treba.
Cena od mi 9t?Pazari Mi 9T. Meni se više sviđa od 8 Pro. Plus Sd, plus Amoled bez izreza.
Znaci i ceni bez snizenja je za 13k skuplji, pa normalno da ce biti i bolji 🙂47k i 20% snizenje do kraja dana.
I sta si na kraju odlucioo [emoji1]8 Pro je 33k i sa snizenjem izadje 26k.
Ja ga ne bih menjao 3god tako da na taj period nije velika razlika, ali mi glava ne dozvoljava da dam toliki novac za telefon.
Vremena se menjaju. [emoji4]
Za sad sam odustao od kupovine iako sam bio 100% resio da uzmem 8 Pro i poneo sredstva za placanje, ali taj utisak nakon 9T. [emoji46]I sta si na kraju odlucioo [emoji1]
Njega je zivot lepo gazio [emoji1]Za sad sam odustao od kupovine iako sam bio 100% resio da uzmem 8 Pro i poneo sredstva za placanje, ali taj utisak nakon 9T. [emoji46]
Videcu da uzmem A3 ako moze da se ubaci MIUI...on je oko 160€ u balkanskoj.
Zamisli kakav mi je bio osecaj kad sam moj RN4 stavio pored 8 Pro. [emoji3][emoji3]
![]()
A brzinu ne bi da komentarises? [emoji1]Kolega uzeo RN8P, pa da podelim utiske iz blizine. 😀
Prvi dojam je ta velicina, u sustini je prilicna varka na papiru, jer je telefon prakticno kao RN7/8 po dimenizijama, i prvo iznenadjenje je stvarno pohvalna pokrivenost ekrana, ivice su stvarno stanjenje. Drugo, ovaj LCD je definitivno nesto bolje u odnosu na obican Note, svetlo, jasno, ostro, prijatno za oko. Tezina jeste utisak, ali ne bih rekao da nije nesto za ne navici se, pomazu zakriveljna ledja u samnjenju osecaja te tezine.
Sve u svemu telefon deluje dobro izradjeno. Malo mu je izbocina kamere veca, FP je praktican za dohvatiti ali mesto nije bas najsrecnije. I dugmici su malo klimaviji, nije bas da su utegnuti u kucistu, ali kapiram da je to donekle normalno, jer fino klikcu svakako.
Kameru smo malo po kancelariji testirali, laicki, i deluje da fino fotka po dobrom svetlu, selfie kamera je klasa iznas obicne Note linije. I baterija OMG, jedva da se pomera, bukvalno ga je upalio na 51%, i maltretirali sve zivo sat vremena, pala je na 48%.
Jesi video 9se i 9lite, kako ti se oni cine na pogled, vredi li doplata da se oni uzmu a ne rn8pro?Za sad sam odustao od kupovine iako sam bio 100% resio da uzmem 8 Pro i poneo sredstva za placanje, ali taj utisak nakon 9T. [emoji46]
Videcu da uzmem A3 ako moze da se ubaci MIUI...on je oko 160€ u balkanskoj.
Zamisli kakav mi je bio osecaj kad sam moj RN4 stavio pored 8 Pro. [emoji3][emoji3]
![]()
A brzinu ne bi da komentarises? [emoji1]
Sta tebi nije jasno?Sta nije jasno? 660 ima performance jezgra clokovana na 2.2 GHz, 665 spustena na 2.0.
Ne znam da li moj nabavljac ima kod sebe maske za taj model pa cu se trenutno zadovoljiti tom u pakovanju al dogovoricu se kasnije da narucimo 1...obicno se te maskice ofucaju brzo pa cim se ofuca ja cu uzeti drugu, da se ne baci [emoji1]Neces se pokajati... Bas ovih dana zavidim dosta kolegi na njegovom, jer kad vidim njegov ekran moj na A3 mi deluje minijaturno bas. Al dobro hteo sam manji telefon, ali su narednim ipak da se vratim na neke vece dijagnonale.
Samo ti je moj savet da mu odmah uzmes neku masku, jer ova koja dolazi sa njim ne izdize se bas iznad kamere, ako ti je to bitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari