Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 8 / 8T / 8 Pro - GCAM u prvom postu

Ja sam obrisao samo fejsbuk aplikaciju jer je đubre i non stop ažurira neke gluposti iako sam isključio automatsko ažuriranje. A imam gomilu aplikacija (103), svašta nešto sam čačkao i modovao (jer ipak volim da budžim Xiaomi telefone :d) i telefon mi najnormalnije radi kao prvog dana. Dobar je Xiaomi po pitanju optimizacije, čim stari Redmi Note 3 Pro radi sasvim solidno za današnje standarde Note 8 može samo osetno bolje i brže da radi.

Uzimas RN8 Pro?
Pa moj budzet najvise ukazuje na njega, generalno mi odgovara po svim kriterijumima osim sto cu morati da prezalim i ovaj put amoled ekran i da stisnem zube zbog MT procesora [emoji1]
Al ako mi moj dobavljac bude rekao nemoj taj model pokajaces se znaci def necu njega jer covek definitivno zna sa telefonima jer ih i popravlja [emoji1]

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Ja sam obrisao samo fejsbuk aplikaciju jer je đubre i non stop ažurira neke gluposti iako sam isključio automatsko ažuriranje. A imam gomilu aplikacija (103), svašta nešto sam čačkao i modovao (jer ipak volim da budžim Xiaomi telefone :d) i telefon mi najnormalnije radi kao prvog dana. Dobar je Xiaomi po pitanju optimizacije, čim stari Redmi Note 3 Pro radi sasvim solidno za današnje standarde Note 8 može samo osetno bolje i brže da radi.
Pa realno brt, ja kad mi se cacka malo fejs udjem preko opere i mogu da odg na poruke preko nje a da ne moram da instaliram mesindzer, generalno sam sve sa kojim sam komunicirao preusmerio na viber i to je to, kome trebam znaju gde da me nadju [emoji1] a dobro to cu tek da upoznam detaljno

Danas u Mi Store u Uscu imate popust od 20% na telefone, pa ko planira moze da pazari dobro, Pro za nekih 26k je prilicno dobra kupovina.

Ja baš hteo da bacim pogled na njihov fb i i insta, kad ono nema ni stranice, a ni profila.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kako nema? Kod mene ima na obe aplikacije.
Isto i za fb važi.
e482d8db0b81baa1c9fbaaf674c5226a.jpg

Možda su te blokirali hehe, ja imam najnormalnije [emoji1787]

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Teško da su me blokirali, jer ne pišem ništa niti redovno posećujem stranicu. Nebitno skroz [emoji13]

A jel ima prosle god Mi store akcije za Crni petak?

Provalite ovo na 3:20, 8t je zapravo veci, odnosno ima vecu "bradu" u odnosu na obican 8. Pa kako su to uspeli, samo zbog NFC...

Bukvalno sam gledajući slike pomislio da 8T ima veću bradu ali kontao da je zbog drugog ugla slikavanja.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Isto. Jos gledam specifikacije na GSM i nije mi jasno. Nema drugog objasnjenja nego da je zbog NFC cipa koji je tu negde dole. Ali bezveze, bas drugaciji dojam, duplo veca brada skoro.

Razmisljam izmedju Pro i Note 7.
Vise nemam volje da flesujem rom-ove i zbog toga mi ne smeta sto je mediatek, a niko ga nema da kaze kakva je kamera. Ne mora da bude nesto specijalno samo da je koliko toliko ok.
Videcu sutra da prosetam i pogledam sta se nudi.

Vise nemam volje da flesujem rom-ove i zbog toga mi ne smeta sto je mediatek, a niko ga nema da kaze kakva je kamera. Ne mora da bude nesto specijalno samo da je koliko toliko ok.
I javljaj utiskee :) ma samo da nema problema sa pregrevanjem nakon duzeg perioda, i meni su isto nebitni i romovi i gcam, sto se mene tice od 5MP mogu da stave [emoji1]

Poslednja izmena:
Negde sam procitao da su resili to pregrevanje.
Secam se da je RN4 sa SD imao duplo trajanje (mozda cak i vise) baterije u odnosu MT. Nadam se da je i to reseno.

Devojka bi A50, on je na snizenju na 30 trenutno a sada merka i neke od Mi zbog ove akcije. Ali mi nije jasno, sta znaci ovo da popust ne vazi za one proizvode na snizenju ili akciji.
Recimo SE je sad regularno 37k, manje nego startna cena, jel se to racuna kao snizenje ili ne?

Dobra je kamera. Nije kao kod mene na Mi 8 ali je dobra. Rekao bih da je po danu za nijansu lošija od Mi 8, možda su čak i tu negde. Nisam prebacivao slike na komp pa upoređivao toliko detaljno.

@ryzen

Verovatno ako je prva cena precrtana i stoji nova kao sto je za A50. Samo budi pazljiv jer su komentarisali (ovde na forumi sam procitao)da su ti primerci A50 koji su na snizenju negde bili izlozeni.

Omg, jel realno to.

Pa sta kao, umotali ih nanovo u one folije i prelepili kutiju drugom onom nalepnicom?

Omg, jel realno to.

Pa sta kao, umotali ih nanovo u one folije i prelepili kutiju drugom onom nalepnicom?
Itekako realno, ni 1 proizvod nije na snizenju tek onako, snizenje je uvek paravan. Treba povesti uvek racuna i kad se bilo sta drugo kupuje...

Ja sam p10 lite uzeo iz izloga za 5000 manje i meni je odgovaralo jer telefonu nista nije falilo osim sto je bio izvadjen iz kutije...naravno ne treba se igrati ako nabavljac nije pouzdan i proveren

Ok znam da ima toga, ali sta ti tu mozes proveriti vise od toga da li ona kutija ima nepocepanu samsungovu nalepnicu?

Ok znam da ima toga, ali sta ti tu mozes proveriti vise od toga da li ona kutija ima nepocepanu samsungovu nalepnicu?
Po meni najbolje ne kupovati u velikim robnim kucama poput winwina jer se tu ljudi svaki cas smenjuju, vec kod ljudi koji imaju manju marzu i gde je prodavac stalan, sprijateljis se s njim i on ce ti svaki put reci sta se dobro pokazalo na trzistu, da li se isplati kupiti neki otpakovani telefon ili uzeti sa garancijom itd... To je neko moje misljenje i iskustvo
P.S. pod sprijateljiti ne mislim ma to da se izvuce neka licna korist vec i da cesce kupujes kod njega i onda ce on i to ds ceni

Poslednja izmena:
Ako sam razumeo ovo sto nece jaca podesavanja?

Pa ni 660 ni 665 nisu procesori dovoljno jaki za ozbiljniji gejming, nista cudno.

Nazad
Vrh Dno