Blok 44 od jutros nemam analogne kanale.Vele ponovo pretraga kanala, uradim na TV ništa, kažu treba i na Horizontu .Malo sam zbunjen zasto sken analognih kanala na Horizontu?
I kako se uopšte na Horizontu nalaze analogni kanali
J
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Izgleda da jesu, istina kad sam ih zvao kao treba ponovo da skeniram programe na TV ( uradio i ništa) a kao na Horizontu i analogne kanale, ali nit tu opciju mogu da nadjem, a i koji djavo analogni kanali na digitalnom prijemniku
Nekad ovi ljudi sa druge strane žice pojma nemaju šta pričaju
J
Ima 2g sam skenirao i samo digitalne kanale pregledao (izbacio iz pretrage analogne).
U utorak poceli da brljave kanali, odnosno cam i kod kartica...
Nazovem i nakon pokusaja da puste paket na problematicne kartice (pre podne jedna i posle podne druga, dakle ne u isto vreme), kazu mi da preskeniram sve kanale i da skeniram i analogne jer imaju neki problem (oni, SN)...
Posle toga tv proradila i ne gasi/pali bilo koji kanal uz poruku da je kodiran.
Ono sto sam primetio je da sporije menja kanale i neke otvori ali i izbaci poruku da je kodiran...
Na Horizontu ne mozes da skeniras analogne kanale, njih mozes samo skenirati na televizoru kada podesis ATV rezim skeniranja.Kako na Horizontu skeniras analogne ?
Znam da ne može, to me i zbunilo, uradio automatski sken, ništa
J
Samo 2 analogna kanala imas ili ?
Nisam te najbolje ukapirao
Sada imam 8 analognih kanala.
Otkud ti da imam 2 analogna?
Napisao sam da sam pre oko 2 godine izbacio iz televizora analogne kanale tako sto sam iz pocetka skenirao samo digitalne... pa su ni u utorak rekli da skeniram ponovo sve ukljucujuci i analoge, nakon cega su problemi prestali...
Pa skoro svi su deo te porodice ostali još sbb i jotel[emoji3]Znaci tebi jos uvek nisu skroz iskljucili analogne kanale, ali vrv da hoce, a to nas sve ceka kako vidim, samo je pitanje vremena.
Telekomov Supernova menadzment je definitivno upropastio RV, a tako ce biti i sa svim ostalim KDS operaterima koji su postali deo ove “super” porodice.
Pa skoro svi su deo te porodice ostali još sbb i jotel[emoji3]
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
Pa analogiju će svi da ugase, kako god okreneš.
Možda kod tebe u kraju nema
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Hrt 3 i 4 zvanicno nisu od pocetka bili u ponudi Supernove. Verovatno su ti ostali od ponude prethodnog provajdera, a sada uskladjuju kanale sa "zvanicnom" ponudom.HRT 3 i HRT 4 više nisu u Supernovoj
J
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari