Javljam utiske Viole cim malo zahladni,za sada greje ok(temperature oko 7 stepeni nocu),mislim da ne spusta ispod 420w na grejanju ali cu to jos sve proveriti u sledecih par dana.
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Soba ~47kvm, potrebna klima, kuća je u pitanju. Izolacija stiropor 8cm, zidovi 25cm, iznad potkrovlje sa stolarijom koje se ne greje. Imam sad neku gorenje, ali nju bih da prosledim roditeljima, a za sebe da uzmem nešto bolje. Trenutno bi ta klima bila jedino grejno telo za pomenutu sobu.
Molim za pomoć pri odabiru, čitao sam temu i vidim da nema neke nauke: dovoljan LLCE ili bi ipak trebao LMCE? (eventualno Viola Profi? čija je jedina prednost wifi, ali ionako bi klimu povezao na neki Broadlink RM mini pa mi faktički to ništa ne znači)
A što skidaš to Gorenje kad radi posao? Montiraj na drugoj lokaciji novu klimu i to je to. Ovako plaćaš dve montaže i jednu demontažuNeko da pripomogne? Ovih dana bi se uzimala klima.
Još jedan info i pitanje: trenutna klima je Gorenje KAS35CINVFT, koliko će biti bolja LLCE ili LMCE po pitanju grejanja, buke, itd. ?
Gde god.Gde je najbolje postaviti prekidace za grejace imate li mozda slike kako izgleda par opcija mi treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari