Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Isti slučaj, piše da nisu kupljeni

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Stvarno nznm. Kaze imam box 4 ( IPTV, internet, fixni, I mobilni) a piše mi da kanali nisu kupljenu...
Izgleda da ovo ne vazi za stare korisnike box paketa, vec za samo ove nove ( plavi,beli, crveni itd..) moraću sutra da pozovem da pitam, ako vec ovde niko ne zna o čemu se radi.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Stvarno nznm. Kaze imam box 4 ( IPTV, internet, fixni, I mobilni) a piše mi da kanali nisu kupljenu...
Izgleda da ovo ne vazi za stare korisnike box paketa, vec za samo ove nove ( plavi,beli, crveni itd..) moraću sutra da pozovem da pitam, ako vec ovde niko ne zna o čemu se radi.

Pa sve je jasno kao kod mene na starom ugovoru dok sam bio na vdsl sam imao HD u ceni paketa, kad sam u decembru prosle godine presao na optiku naravno nije ih bilo jer su ih izbacili i dodatno su se doplacivali a meni iskreno i ne trebaju, pa su od pre par meseci ponovo uveli u cenu hd kanale.
I zato neki imaju a neki(kao ti i ja) nemaju.
To ti je nauka ne moras da ih zoves objasnio sam ti.

Pa sve je jasno kao kod mene na starom ugovoru dok sam bio na vdsl sam imao HD u ceni paketa, kad sam u decembru prosle godine presao na optiku naravno nije ih bilo jer su ih izbacili i dodatno su se doplacivali a meni iskreno i ne trebaju, pa su od pre par meseci ponovo uveli u cenu hd kanale.
I zato neki imaju a neki(kao ti i ja) nemaju.
To ti je nauka ne moras da ih zoves objasnio sam ti.
Znaci ko ima optiku plaća...HD kanale...

ja imam optiku, imam HD kanale u okviru cene, ne plaćam

Kad si potpisao ugovor?
Sigurno posle Maja, ako se dobro secam da su tada promenili politiku HD kanala?

Kad si potpisao ugovor?
Sigurno posle Maja, ako se dobro secam da su tada promenili politiku HD kanala?
Ugovor sam potpisao 15.08.2018 god
cd2818096619930e41010143533155dd.jpg

Da li je moguće deliti MTS go na više uređaja kao EON nalog?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Imao sam do skoro box3 fiksni, net 50 i iptv, pokusali su da mi uvale box3 fiksni, net 400/160 i iptv (optika) max paket bez free meseci, kao nemate pravo... Naravno uz pritisak u poslovnici i telefonom dobio sam 6 meseci po 1 dinar.

Ovo na pola ugovora, tj nije ti bio isteko ugovor nego ovako samo zbog prelaska na optiku?

Tako je.Novi korisnici imaju pravo na HD kanale a stari tek kad obnove ugovor s tim da napomenu da u ugovoru pise da hocete HD kanale posto znaju da zakinu.Nemojte dzabe ici u poslovnicu,ja sam to obavio!:)

Ali neces dobiti benefite!Tek tri meseca pred istek ugovora mozes nesto da izmuvas.Ovako mozes preci odmah ali neces dobiti nijedan mesec free.Bolja ti je varijanta da aktiviras HD paket ako si stari korisnik i onda ce ti izaci isto 4700 din ako si Box plavi npr.

Pa ne razumem bre brate sta......nista mi nije jasno..

Mozda sa ti malo nerazumljiv(ne znam zasto) ali evo i simmke ti je ponovio sto sam ti ja rekao zasto ih nemas.
Mozda sad kapiras.
I ja sam stari ugovor prekinuo 3 mes pre kraja dok sam bio na vdsl i tu sam imao hd kanale, presao na optiku dobio free mesece tada hd kanali nisu bili u sastavu optickih paketa vec se doplacivalo, kazem tu negde krajem aprila pocetkom maja uvode hd u pakete i povecavaju malo cene tako da oni koji su tada potpisali imaju hd kanale a mi koji smo ranije(ja konkretno decembar 2018 dakle evo prodje godina) nismo imali hd kanale u paketu.
Tako je.Novi korisnici imaju pravo na HD kanale a stari tek kad obnove ugovor s tim da napomenu da u ugovoru pise da hocete HD kanale posto znaju da zakinu.Nemojte dzabe ici u poslovnicu,ja sam to obavio!:)
Bas to.

Radi mts tv go i na ios, koristim ga

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam odjavio pre petnaest dana i dalje radi, verovatno do kraja meseca

Vrh Dno