Pa dobiješ 6 meseci po dinar. 200/80 i realnu prosečnu cenu od 2.400 dinara. Ovako plaćaš oko 2.000. Da sam na tvom mestu, svakako bih to uzeo.Meni je neki dan na vratima neki nesretni prodavac optike nudio box ne znam koji, sa FOX kanalima. Malo me je to začudilo, ali hajde. Ja pre mesec dana potpisao BOX2 na VDSL i šljaka bez greške, ne pada mi na pamet da uzimam još i televiziju zarad 150Mbps više (mislim da je rekao 200 Mbps)..
Sent from my moto g(7) using Tapatalk
Imam Poštanet kablovsku "ispod žita" (tako sam zatekao), fino ušuškanu u kanalice od laminat lajsni, telefonski i lan kablovi u PVC kanalicama, diskretno, sveže ukrečeno prilikom useljenja, dane sam na tome ostavio pa ne bih da mi naruše redPa dobiješ 6 meseci po dinar. 200/80 i realnu prosečnu cenu od 2.400 dinara. Ovako plaćaš oko 2.000. Da sam na tvom mestu, svakako bih to uzeo.
I da mts je uveo sve Foksove kanale.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja sam novi korisnik a bio sam stari na BOX3, i time što sam postao novi korisnik sam izgubio tu opciju u meniju da sam kupim te kanale. Ta opcija ne postoji za nove box korisnike, za stare postoji (video kod familije pre neki dan na starom box paketu).
Novi korisnici bi trebalo automatski da imaju uključene HD kanale besplatno, ali je MTS to sam sebi zakomplikovao, uključe na optici a na VDSL-u moraš da se natežeš da ti uključe.
Ovo je situacija negde od proleća, tj, kada su izbačeni novi BOX i TV paketi.
Imaš i dalje do 31.10.
Piše ti na strani za box4 samo morađ da klikneš na onaj plusić za detaljne informacije ispod tabele.
Imao sam do skoro box3 fiksni, net 50 i iptv, pokusali su da mi uvale box3 fiksni, net 400/160 i iptv (optika) max paket bez free meseci, kao nemate pravo... Naravno uz pritisak u poslovnici i telefonom dobio sam 6 meseci po 1 dinar.Zanci za Box3 priliko prelaska na optiku se ne dobijaju free meseci ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari