Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio danas u vipu i nosio ga oko ruke, skroz dobar elegantan, nenamteljiv sat, bas kakav mi treba.
Odma do njega je bio galaxy watch koji je naspram njega gabaritno mnogo veci i masivniji, pre svega u smislu debljine i tezine.
Cena jeste 32400, ali samo ako si u neo 5 tarifi i placas mislim oko 1800 ratu za tel, plus 1350x 24 za sat.
Da li neko moze da potvrdi pricu da mu je domet 150 metara sa blututom 5, sto mi je skroz nerealno imajuci u vidu samsungovi 15ak metara.

Ma kakvih 150 metara, toliko ni fiksni telefoni nemaju :d

Samsung satovi imaju 4.2 BT, sa 5.0 je domet veci, bez prepreka oko 200m i vise, u realnosti pretpostavljam znatno manje.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li neko zna zašto u galaxy wearable aplikaciji u sekciji watch faces neće da mi uopšte nađe ili prikaže neke faceove od nekog autora a znam da postoje? Recimo kroz browser ih vidi ali ih ne mogu tako skinuti. Jel ima neke veze sa lokacijom store i ako ima kako se može to promijeniti?

Preko nekog VPN-a probaj.

Moras da obrises kes i data aplikacije ,izvadis sim,pokrenes vpn i trebalo bi da radi

Da li neko zna zašto u galaxy wearable aplikaciji u sekciji watch faces neće da mi uopšte nađe ili prikaže neke faceove od nekog autora a znam da postoje? Recimo kroz browser ih vidi ali ih ne mogu tako skinuti. Jel ima neke veze sa lokacijom store i ako ima kako se može to promijeniti?

I ja imam ovaj problem. Imam xiaomi mi 9t,tu nemam pola stvari na samsung storu za samsung s3 frontier, a kada probam na starom samsungu j3 imam sve. Ista mreža wifi.

Išao u VIP poslovicu u TC Merkator, imaju samo sat za prodaju, nisam mogao da ga testiram. Stavio na ruku.. ne znam, nije me dojmio design-om.

Huawei Watch GT 2
Zvanicno u mediamarkt
3aa70b128e28200db75cfca12191085d.jpg
d8d1064924a261e4450c0a364d470325.jpg

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Lepo lepo, biće to za 2-3 meseca ispod 200 i na oglasima

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Uzeh konačno GW, moj prvi smartwatch. Wish me luck. [emoji847]

Lepo lepo, biće to za 2-3 meseca ispod 200 i na oglasima

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Jeste super, ali za one koji već imaju GT nije vredan prelazak na GT2, bar mi tako deluje. Ali ako bude uskoro cena oko 150€, pa sto da ne onda [emoji28]
Nadam se da ce uskoro da stigne još neki update za GT sa novim watch face...
Čisto da bude još veći izbor, inače ovako sam zadovoljan sa gt, baterija odlična.
Skoro sam nabavio nov Huawei Band 3 Pro, za smesne pare.

Poslednja izmena:
Jeste super, ali za one koji već imaju GT nije vredan prelazak na GT2, bar mi tako deluje. Ali ako bude uskoro cena oko 150€, pa sto da ne onda [emoji28]
Nadam se da ce uskoro da stigne još neki update za GT sa novim watch face...
Čisto da bude još veći izbor, inače ovako sam zadovoljan sa gt, baterija odlična.
Skoro sam nabavio nov Huawei Band 3 Pro, za smesne pare.

Imam GT, baš puni godinu dana, to mi je prvi razlog (iako je i dalje u extra stanju). Dalje, noviji SW i bolji HW uključujući pozive i memoriju drugi, za mene više nego dovoljno...

N960F

Nisam u toku, to jest nisam ni ispratio sa to novi GT2 ima. Pa onda naravno da vredi prelazak, logično. Znači uskoro menjam sat [emoji28][emoji28][emoji28]

Interna memorija za MP3 je pun pogodak za GT2.

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

Presao sam sa amazfit pace na huawei gt slicni su po fitnes opcijama
Hteo sam da cekam gt2 ali je ipak velika razlikabu ceni za ovo sto nudi,ne zmam kolika je ram memotija na ovom novijem to je najveca mana kof prethodnog modela ali na novom je staklo u istoj ravno sa satom pa je i veca mogucnosz da se osteti a za pozive je dovoljna i notifikacija jer je komotnije pricati telefonom

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Imam fabricki bt u autu

Da li je bolje puniti sat preko obicnog punjaca ili ovog brzog sto dolazi uz Note 8 amazfit sam punio preko laptopa i baterija je bila kao nova

Izvinjavam ako je glupo pitanje, ali ne uspevam da pronađem opciju da mi stoji ovaj osnovni watchface da crnom pozadinom i narandžastim kazaljkama već mi se stalno izmenjuje sa istim watchface-om ali sa belom pozadinom i plavim kazaljkama. U pitanju je GW.
Dakle, hoću da mi stoji non stop ovaj sa slike.
253ded00f24bf498d897e9094362f274.jpg

Pritisneš i držiš, imaš onda customize dugme, tu možeš da biraš boju i zvuk

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Da li neko mozda ima nekog iskustva sa Diesel On Full Guard 2.5
Mnogo mi se svidja kako izgleda ali ne nalazim da ima bilo gde u Srbiji da bi ga video

Ja sam nabavio Amazfit GTR 47mm pa ako nekoga nesto zanima slobodno neka pita.
Ovaj sat mi se najvise dopada od svih koje sam imao (samsung frontier s3, FitBit Ionic i narukvice mi iband 3 i honor band 4).
Dopada mi se kako sat stoji na ruci i materijali koji su korisceni za razliku od samsunga i fitbit-a koji su ledeni kada ih stavis.
Isprobao sam i gps kaci se za 15 sekundi kada uporedim rutu snimanja sat i telefon ne vidim neka velika odstupanja , a i nisam nesto zahtevan po tom pitanju.
Ekran je fantazija po meni bolji nego na S3 ionic nema neki kvalitetan.
Od samsunga mi ne dostaje auto opcija ako krenem da setam da snima ako trcim i ....
Meni je odlicnu uradjen veoma brz i pregledan bez ikakvih seckanja.
I naravno sto se tice notifikacija sve radi odlicno.
Merenje pulsa se podesava od 1,5,10,30 min
Jedina neka zamerka sto mi je vibracija jaka uopste nije diskretna bas se cuje kada zazuji.
A što se tiče watch face za svakog ima po nešto.
ed55145ae4ab3c751028244f993db0a6.jpg
bafd3155cf2c6bf16b7b4faa8f14d671.jpg
8f35157727a82025e942bd87468a9ce5.jpg
3892c5afeda52d025e0fc7031a7cb35e.jpg
dcff45537676b867371446aefdd87cbf.jpg

Poslednja izmena:
Na kp watch gt2 vec 210e.. steta što ga ne dele uz Huawei uređaje kao što je bilo sa 1 :(

Vidim kao na AliExpressu 190$ 11.11 ali pitanje koji je sw u njima.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam nabavio Amazfit GTR 47mm pa ako nekoga nesto zanima slobodno neka pita.
Ovaj sat mi se najvise dopada od svih koje sam imao (samsung frontier s3, FitBit Ionic i narukvice mi iband 3 i honor band 4).
Dopada mi se kako sat stoji na ruci i materijali koji su korisceni za razliku od samsunga i fitbit-a koji su ledeni kada ih stavis.
Isprobao sam i gps kaci se za 15 sekundi kada uporedim rutu snimanja sat i telefon ne vidim neka velika odstupanja , a i nisam nesto zahtevan po tom pitanju.
Ekran je fantazija po meni bolji nego na S3 ionic nema neki kvalitetan.
Od samsunga mi ne dostaje auto opcija ako krenem da setam da snima ako trcim i ....
Meni je odlicnu uradjen veoma brz i pregledan bez ikakvih seckanja.
I naravno sto se tice notifikacija sve radi odlicno.
Merenje pulsa se podesava od 1,5,10,30 min
Jedina neka zamerka sto mi je vibracija jaka uopste nije diskretna bas se cuje kada zazuji.
A što se tiče watch face za svakog ima po nešto.
ed55145ae4ab3c751028244f993db0a6.jpg
bafd3155cf2c6bf16b7b4faa8f14d671.jpg
8f35157727a82025e942bd87468a9ce5.jpg
3892c5afeda52d025e0fc7031a7cb35e.jpg
dcff45537676b867371446aefdd87cbf.jpg
Gde si ga uzeo i koliko si ga platio ako nije tajna?
Jel si uzeo alu ili inox?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno