Sad sam cackao redmi note 8 pro i ima znacajno bolju kameru od mog S9. Sramota.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Koji firmware je ok flešujem preko odina na s9 plus da testiram da li mi je lag na fokusu zadnje kamere prouzrikovan sw ili hw-om. DBT. Ovaj sw mi je na telefonu fabrički.![]()
![]()
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
S9+...nisi jedini, nemam ni ja.
Koliko je star telefon? Koliko znam garancija na uredjaj je 2god dok na bateriju 1god.Sinoc stigao novi upadate oko 240mb....
Ja vec planiram da probam reklamirati, zameniti bateriju dok je jos u garanciji, oko 2.5h Sot-a gura, bas je katastrofa postala odavno.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
I? S9+ vs Mate 20 pro? Jel vredi promena?Ja uzeh danas mate 20 pro...
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Odustajem, a baš mi se svideo ovaj telefon, baš sam 9+ hteo, ostali su bili daleko ispod a sad ispada da, kako vreme prolazi sve više i više problema sa ovim telefonom. Šteta.
Fali mi one ui. Sve ostalo je na strani m20p. Ubedljivo.I? S9+ vs Mate 20 pro? Jel vredi promena?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Fali mi one ui. Sve ostalo je na strani m20p. Ubedljivo.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Proveri mislim da je jos uvek Samsungova akcija 50% svakog petka na zameni displeya u Promobiju, menjao sam pre mesec dana na s9+ imao burn in a pre neki dan iskoristio akciju i zamenio slomljen displey na s8.Jel radio neko skoro zamenu ekrana? Cena, neka preporuka i da li je moguće da se završi u istom danu?
Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari