Šta je novo?

Samsung Galaxy S9/S9+

Da li može neko u svom S9 ili + da proveri u Developer options da li ima opciju "Audio source" u JSB configuration? Bila je tu na Oreu zasigurno, jel' to meni iz nekog razloga nestalo ili su rešili da nam i to uskrate?

Sto ce biti sramota kad ima dobar bas senzor.

Sent from my SM-A805F using Tapatalk

Koji firmware je ok flešujem preko odina na s9 plus da testiram da li mi je lag na fokusu zadnje kamere prouzrikovan sw ili hw-om. DBT. Ovaj sw mi je na telefonu fabrički.
7580663f5010c4966cd3cccfea5661cb.jpg
1e9dfb5bd3434027f3045b629564c082.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Koji firmware je ok flešujem preko odina na s9 plus da testiram da li mi je lag na fokusu zadnje kamere prouzrikovan sw ili hw-om. DBT. Ovaj sw mi je na telefonu fabrički.
7580663f5010c4966cd3cccfea5661cb.jpg
1e9dfb5bd3434027f3045b629564c082.jpg

Ja na n9 pa i s10+flesujem ovaj za "SEE". Vidim i kod tebe je taj csc aktivan

Citao sam po netu da najavljuju android P za s9, zna li se neki datum odokativno?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Pa zar nemaš vec Pie?[emoji848]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ovaj android 10 O, moja greska [emoji23]

S9+...nisi jedini, nemam ni ja.

Dakle neverovatno. Propade mi ideja za DAC, kao i ideja da će prestati da namerno osakaćuju telefone kako budu izlazili novi... ne znam šta im je tačno smetala ova opcija, kao da je bar 80% ljudi uopšte i znalo da to tamo negde postoji.

Sinoc stigao novi upadate oko 240mb....
Ja vec planiram da probam reklamirati, zameniti bateriju dok je jos u garanciji, oko 2.5h Sot-a gura, bas je katastrofa postala odavno.

Stigao i usporio rad aparata. Krenuo da štuca kod animacija i ako svaki put radim wipe cache-a nakon nekog update-a.

Sinoc stigao novi upadate oko 240mb....
Ja vec planiram da probam reklamirati, zameniti bateriju dok je jos u garanciji, oko 2.5h Sot-a gura, bas je katastrofa postala odavno.

Koliko je star telefon? Koliko znam garancija na uredjaj je 2god dok na bateriju 1god.

Nepunih 12 meseci, odnosno 10 i kusur.

Onda bi trebalo da ti uvaze garanciju.

Odustajem, a baš mi se svideo ovaj telefon, baš sam 9+ hteo, ostali su bili daleko ispod a sad ispada da, kako vreme prolazi sve više i više problema sa ovim telefonom. Šteta.

Ja uzeh danas mate 20 pro...

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Odustajem, a baš mi se svideo ovaj telefon, baš sam 9+ hteo, ostali su bili daleko ispod a sad ispada da, kako vreme prolazi sve više i više problema sa ovim telefonom. Šteta.

Kakvih konkretno problema :)? Ja ga imam godinu i jače, osim toga što znaju software kao i svaka druga kompanija da mu srede, ništa drugo mi ne predstavlja problem. Baterija uz akanje izdrži ceo dan bez problema a sync-am baš dosta stvari na njega.

Fali mi one ui. Sve ostalo je na strani m20p. Ubedljivo.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Isto uradio, prešao na mate 20 pro. UI mi ne nedostaje toliko. Sa novom 10-kom, će ličiti na UI. Jedine slabije stavke, su zvuk sa zvučnika, i video snimanje. Baterija neverovatna, za noć (9sati) skine neverovatnih 1 procenat. Sa mojim korišćenjem ga teram i 72h bez punjenja. Da napomenem da je uvek uključena lokacija, Wifi i bluetooth (veza sa satom GW). Fotografije odlične, od makro, do wide. Sve u svemu, ja prezadovoljan. Ovo mi je prvi Huawei, posle 5 Samsunga

Da li je pre ove poslednje "dogradnje" softvera ovo zaokruzeno bilo u samsungovoj sms aplikaciji?

1.jpg

2.jpg

Da ali si morao da kliknes + dole levo pre toga.

^Moze u istom danu ako se tako dogovoris, cena je verovatno preko 200e u ovlascenom servisu (promobi). Mozes da im posaljes upit, odgovorice ti dosta brzo...

Jel radio neko skoro zamenu ekrana? Cena, neka preporuka i da li je moguće da se završi u istom danu?
Hvala unapred
Proveri mislim da je jos uvek Samsungova akcija 50% svakog petka na zameni displeya u Promobiju, menjao sam pre mesec dana na s9+ imao burn in a pre neki dan iskoristio akciju i zamenio slomljen displey na s8.
I na s9+ i na s8 su mi uz zamenu displeya gratis zamenili i bateriju.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Da javim da sam i ja kao kolege iznad prešao na mate 20 pro.
Telefon je odlican.
Sve radi bar 30% brze nego na s9+ i telefon je dosta fluidniji.
Ako neko razmislja da promeni telefon a treba mu nesto dosta slicno kao s9+ samo brzi, sa boljom kamerom, baterijom, otiskom prsta ispod ekrana itd. Onda je ovo pravi izbor.

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Gubi mi fokus tokom snimanja u zadnje vreme, da li još neko ima sličnih problema pa da povežem sa softverom ili se dešava neki defekt u mom slučaju koji treba da reklamiram? Pogotovo u noćnim/zatvorenim uslovima primećujem (žurka, koncert...)

Nazad
Vrh Dno