Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ajde ako imas u blizini i ako nisi menjao karticu skokni do operatera i trazi novu 4g karticu, ja sam u VIPu imao povremeno tih problema, pisao sam o tome, pa sam zamenio karticu, nista nisu naplatili i sad je signal odlican.
Mislim da treci put ako odneses na servis zbog kvara mozes da trazis nov uredjaj i da ne zelis popravku.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Telenor sam mreza i ici cu da vidim koja je kartica ali mislim da je 4g.Ja sam zbog nedostupnosti izgubio do sad najmanje tri musterije jer su mi oba poslovna broja u tom telefonu i malo mi je nelogicno da bacam zrna kad cu biti dostupan a kad ne.Imao sam par dana u zameni honor 9 i nikad nisam bio nedostupan tako da pada u vodu da je do mreze.Prvih 6 meseci je sve radilo bez problema i dalje kao da grom pukao u njega tako da ne znam sta ce vise da rade ako su mu sve promenili.

Poslednja izmena:
Kad zamenis karticu, ugasi 4g i drzi jedno vreme, 10, 20 dana, samo 3g only i prati tada situaciju.

Moja agonija se nastavlja i opet nakon servisa pocelo da se desava isto,mobilni preplatnik nedostupan a zamenjana ploca,baterija i usb.Baterija opet losa,doduse nesto malo bolja jer je nova,medjutim ja sam ne zahtevan prosecan korisnik i trajala mi u pocetku min dva dana a sad drugi nema sanse da izgura.Moze li neki info sta mi je dalje raditi?Naravno ponovo nosim na servis i da li mogu sad traziti zamenu uredjaja jer ocigledno kvar nije otkolnjen posle prvog servisa.Imao sam u zameni neki kinez honor 9 valjda,ma to je radilo bez problema i definitivo samo da ovo resim zavrsavam karijeru samsunga jer sam sa svakim imao problema.
Exynos je tvoj problem prijatelju,isti problem sam imao i ja na n9 i s9 plus,cim sam presao na huawei problem je nestao,posle uem s10 plus ex i opet isto ,evo sad na n10 sd nikakav problem,po mom vidjenju ex je problem definitivno ima jako los signal

I ja sam imao problem da sam nedostupan ceo dan dok sam koristio dve kartice. Obe vip-ove, jedna je bila za mobili net, drugu sam koristio za razgovore.
Kad sam izbacio karticu za net vise nisam imao problema.

Ja imam 2 na telenoru, nikad problem... Naravno, exy je u pitanju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Od predajnika sam 500 metara i ako ima los signlal onda to nije normalno,sta vise da kazem.

Na kojoj si mrezi? Ako si na VIP to je normalno da si malo malo nedostupan bez razloga.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Nikad se meni to na Vipu nije desilo dok Telenor katastrofa. Doduše Novi Sad.

^ ja sam iz Šida, vip katastrofa od mreze. Kod mene na S10+ cesto sam nedostupan pa se nazovem ponovo dostupan. Da je samo do mog telefona pa i da mislim da je problem. Brat na J7, snajka J7, supruga A50, otac huawei P9lite svi iste simtome. Tako ne verujem da je do aparata. U kuci imam jednu crticu dok kolega na telenoru ima cetiri.

Sve je to ok razumem ja vas ali taj tel je uzet na rate i izlazi 120000 dindzi i ne radi kako treba.Da zanemarim da u telefonu nemam dva poslovna broja koji zaradjuju pare i iskljucivo sluzi samo za posao,na kojem gubim vec tri meseca musterije.Za te pare ljudi kupe kola pa se voze.Supruga ima huawei vec nekoliko meseci i nikad ama bas nikad nije bila nedostupna i to jos na vipu a ima signal u rupi gde zec ostri onu stvar,pa ako me razumete sta hocu da kazem.Telefon je radio prvih sest meseci bez greske i nikad nisu na njega instalirane bilo kakve aplikacije osim samsungovih.Sve nesto razmisljam da su problem dve kartice pa se u momentu poziva on zaglupi ili ga nesto sa mreze zaglupi zbog dve kartice,neznam nisam vise pametan.Ponovo cu da nosim na reklamaciju ako ni tada nista ne urade,ne znam da li je moguc raskid ugovora pre isteka ugovornog roka.Razumem ja da je ugovor potpisan na dve godine ali razlog je ocigledan da nesto ne stima iz tehnickih problema koje oni ne mogu da rese,pa iz tog razloga hocu da prekinem ugovornu obavezu.Da li je nesto tako moguce i ako ga zamene slucajno za novi definitivno prelazim na huawei ili iphone.

Poslednja izmena:
Ja imam dve kartice, obe mts i kad krenu na poslovnu da mi stizu pozivi cesto dobijam poruke da sam nedostupan , ali to se desi samo kad imam vise istovremenih poziva.

Ja imam dve kartice, obe mts i kad krenu na poslovnu da mi stizu pozivi cesto dobijam poruke da sam nedostupan , ali to se desi samo kad imam vise istovremenih poziva.

Ma ja opste ne pricam sa nikim niti drndam na telefonu bilo sta.Nadao sam se da se ovde pojavljivao taj problem kao sto i jeste ali da nije resno i koji je pravi razlog ne mogu da verujem,ipak je problem stalan.

Poslednja izmena:
Jel Note 9 dual active ili dual standby?

Piše samo duos...

Jel Note 9 dual active ili dual standby?

Ako mislia da ono kad koristis jednu karticu za pozive(tj u pozivu si) da li moze da primas na ovu drugu? U sustini postoji opcija da se aktivira to, sto bi znacilo da mozes da primas pozive istovremeno na sim1 i sim2, ali ovako ukoliko si na pozivu sa sim1, na sim2 si nedostupan...ili ukoliko na sim1 imas net onog momenta kad krenes poziv sa sim2,prestaje net na sim1

To je to. Zato kazem svaki dual sim ako nije Active, nema razloga za zalbu dve kartice i nedostupnoscu.

Nisu oni sa update-om izmenili da je bio nekad dual active i sad posle update-a stavili dual standby...

Razumem te u potrpunosti nema poziva opste ni na jednu karticu,i desavalo se da na ni jednu nije bio dostupan.Posle servisa je to proradilo ali opet ponekad nedostupan.Ja ponovo u poslovnicu i rece mi radnik da je problem bio u mrezi par dana kod njih bas kad mi je tel stigao posle servisa.Promenismo karticu i sad da kucnem u drvo radi dobro.Videcemo,ja sam resio definitivno ako bude ponovo zezao da uzmem huaweia pro 20 ili pro 30.

Narode , zna li neko za dobru zaštitu za ekran a da je dostupna u Srbiji ?

Ja upravo dobila oktobarsko ažiriranje? Ne vidim nikakve promjene ..pisalo je na kameri ali ništa ja ne kužim[emoji848]

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Ne znam šta bi tačno da vidiš?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ja upravo dobila oktobarsko ažiriranje? Ne vidim nikakve promjene ..pisalo je na kameri ali ništa ja ne kužim[emoji848]

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
To je poboljsanje koje se i ne vidi, drugo je sto je dobio S10+

Je l neko možda ima problem sa hotspot-om? Naime, pojedini uređaji, uglavnom oni koji nisu nijednom bili konektovani uopšte ne vide mrežu koju delim. Ne mogu da shvatim zašto dolazi do toga.

Ja do sada nijedan problem sa hot spotom nisam imao. Inace ga stalno koristim u autu.

Bese bio je neki problem sa fokusom? U nocnim uslovima kao da vise puta pokusava da fokusira. Treba mu malo vremena da se stabilizuje. Jer to softverski ili hardver? Ne uspevam u pretrazi da nadjem, čini mi se da se pisalo o tome.

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока

Bese bio je neki problem sa fokusom? U nocnim uslovima kao da vise puta pokusava da fokusira. Treba mu malo vremena da se stabilizuje. Jer to softverski ili hardver? Ne uspevam u pretrazi da nadjem, čini mi se da se pisalo o tome.

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока
Meni nije bilo samo u noćnim, već u svim mogućim

Rešio sam tako što sam odneo u Promobi, gde su mi zamenili kameru

Počela je baterija da me nervira. Signal je samo u ovoj situaciji loš. Sve vreme je 4g, osvetljenje 70%+, sinhronizacija 4 naloga.

Na septembarskom je bio znatno bolji SOT. Ovde da se molim za 4 sata sa 4.000 mah
b3db352d93bb8559ef1fca98e0740b70.jpg

Baterija degradirala 11% za 10 meseci korišćenja. Nikad korišćen fast charge... Ima li smisla nositi ga u pro mobi, hoće li uvažiti garanciju i zameniti bateriju?

Kako znas da je toliko izgubila na ono aplikaciji?Ona bas i ne pokazuje tacno battery healt da znas a i normalno je da izgubi na 10 meseci ako dosta koristis telefon bar 5%.

Phone info, accu battery, opšti utisak....

Phone info nije bas merodavan zna da zabaguje.

Nazad
Vrh Dno