Ako nije proslo vise od 6 meseci od datuma kupovine mozes da trazis nov i ne smeju da izvrse popravku bez tvoje saglasnosti, ako se ogluse i izvrse popravku onda su prekrsili zakon i samo ih prijavis, meni je VIP i Begram tako uradili pa sam im po instrukcijama iz organizacije za zastitu potrosaca poslao mail u petak u ponedeljak ujutru vec u 8 me zvali iz VIPa da biram telefon koji hocu jer vise nisu imali istu boju kao moj sto je bio.Da se nadovezem na prosle postove.Mozda nije problem u zadnjem apdejtu jer definitivno moj tel ima problem,posto sam dobio obavestenje da postoji problem na tel i reklamacija uvazena,e sad koliko je pametno da pristanem na popravak ili imam mogucnosti da trazim nov uredjaj.Da li opste mogu po zakonu zahtevati nov ne popravljan uredjaj?Telenor je u pitanju.
Sramota me da pitam , možda ne rade naqur..ke. Možda imaju katalog . A dezen mi nije bitan jer se ne snimam dok opśtim i obratno.Nek ti odmah uzmu meru i za vuneni naqrnjak,dolaze nam hladni dani,taman dezen da uskladis sa futrolicom. [emoji1787]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na kojoj si mrezi? Ako si na VIP to je normalno da si malo malo nedostupan bez razloga.Moja agonija se nastavlja i opet nakon servisa pocelo da se desava isto,mobilni preplatnik nedostupan a zamenjana ploca,baterija i usb.Baterija opet losa,doduse nesto malo bolja jer je nova,medjutim ja sam ne zahtevan prosecan korisnik i trajala mi u pocetku min dva dana a sad drugi nema sanse da izgura.Moze li neki info sta mi je dalje raditi?Naravno ponovo nosim na servis i da li mogu sad traziti zamenu uredjaja jer ocigledno kvar nije otkolnjen posle prvog servisa.Imao sam u zameni neki kinez honor 9 valjda,ma to je radilo bez problema i definitivo samo da ovo resim zavrsavam karijeru samsunga jer sam sa svakim imao problema.
Ajde ako imas u blizini i ako nisi menjao karticu skokni do operatera i trazi novu 4g karticu, ja sam u VIPu imao povremeno tih problema, pisao sam o tome, pa sam zamenio karticu, nista nisu naplatili i sad je signal odlican.Moja agonija se nastavlja i opet nakon servisa pocelo da se desava isto,mobilni preplatnik nedostupan a zamenjana ploca,baterija i usb.Baterija opet losa,doduse nesto malo bolja jer je nova,medjutim ja sam ne zahtevan prosecan korisnik i trajala mi u pocetku min dva dana a sad drugi nema sanse da izgura.Moze li neki info sta mi je dalje raditi?Naravno ponovo nosim na servis i da li mogu sad traziti zamenu uredjaja jer ocigledno kvar nije otkolnjen posle prvog servisa.Imao sam u zameni neki kinez honor 9 valjda,ma to je radilo bez problema i definitivo samo da ovo resim zavrsavam karijeru samsunga jer sam sa svakim imao problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari