Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Zadovoljan.Kamera ok.Bolje mi drzi baterija na A80 nego. na Note 9.Igrice ne igram na telefonima.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Cao, telefon je star skoro pa 1god-Nombr prosle kupljen, ne koristim nikakvu zastitu za prednje staklo mada iskreno nema jedne fleke...Trebao sam modul kamere da menjam pa me zanima da li mogu da im trazim i bateriju da zamene o njihovom trosku?
Trenutno dobijam oko 6-7h sot-a(wifi/4g mix) ali ipak cela godina nije malo
Du7WCz4.jpg

Ako platiš, može sigurno! Mada iskreno, 2 kartice i 7+ sati sot, ne znam šta bi više!?!

Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk

Sa dve kartice to je odlican rezultat iskreno brate.
Mozes da napises da ti se prazni baterija dosta brzo ili da je oslabila kad budes slao tel u pro mobi, pa ako prodje- prodje.
Ja sam zamenio bateriju dok mi je tel bio u garanciji i evo i dan danas odlicno drzi i nadam se da ce sve biti okej do sledece godine.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Stigao okotabrski update 100 mb za SEE.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Kad pre, nesto uranio samsung

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

^ gledajuci update normalno je da 9-ta serija dobija vise update, sve sto mogu daju sa 10-te serija po pitanju kamera. Jedino ono sto hardverski nema 9-ta nije dobila a ostalo je dobila skoro sve.

@Lemaja možda je i normalno, ali znam da je ranije samsung za svaki novi flagship u prvih mesec dana imao običaj 3 nadogradnje da izbaci, sada za 3 meseca jednu. Doduše samo potvrđuju da je note savršen, kad bolje razmislim [emoji23][emoji56]

Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk

^ slazem se da je N serija uvek odlicna, takodje gledajuci update koje samsung gura vidi se da ne zapusta korisnike pred poslednje generacije sto mi je drago, pre je bilo da brzo osakate generaciju iza zbog prodaje novih flegshipova.

Ovaj oktobarski mi deluje da malo više srče bateriju.

^ jesi uradio wipe cache? Ja na samsungu obicno posle 3-4 update uradim reset posto od nadogradnji uvek ostaje nekog otpada u pozadini koji vuce bateriju. Posle reseta telefon to jest baterija dodje sebi.

Odradio sam jutros. Imao sam danas dosta poziva i rada preko telefona. Razgovori su bili preko BT slušalica, a imao i simultano rad. Posle 8 sati rada, bilo na 27%.

Sada sam ga opet napunio, pa ću da pratim kako se ponaša.

Meni malo vise vuce bat na ovom poslednjem apdejtu, ali nema veze sve radi savrseno.

Naleteo sam na neki video od Android 10 beta za Note 9, pa evo da podelim sa vama:

E sad koliko je tacno ne znam.Lik mi je takodje rekao da ima "Night mode" za prednju kameru.

**Posto mi je poslao video, nisam znao gde da ga okacim nego na svom kanalu, ukoliko ima nekih problema(protiv pravila) prebacicu na random sajtu

Jer se mešaju funkcije pozivanja menija i zahtevnije je da radiš sa ivicama, više mi se sviđa kako je Samsung to smislio... Ako si koristio Note 9 onda znaš na šta mislim.

Poslednja izmena:
Zašto? Ja ih koristim još od Pie 9 ranije na Note9 i sada na S10 - super mi je da je ekran u celosti dostupan za sadržaje, umesto da imam dole nacrtane nekakve dugmiće...
Verovatno misli na stock google gestures, ove na samsungu su i meni skroz top! Probao sam da se vratim nazad na staro, nema šanse, samo mažem po ekranu [emoji23][emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Da, ja sam mislio na Samsung OneUI gestures, ali nisam znao da se Google-ov gestures razlikuje od ovoga kod Samsung-a.

Inače, te Samsung gestures podržavaju sada svi Samsung telefoni: koristio sam ih na Note9, sada ih koristim na S10 i A40 🙂

Cesto mise desava da budem nedostupan na n9 sa dve kartice,da li se nekome slicano desavalo i da li je opste taj problem resiv,dakle nema pravila,neki put radi dobro a neki put nedostupan,tek drugi ili treci put posto se ponovi poziv budem dostupan.

Cesto mise desava da budem nedostupan na n9 sa dve kartice,da li se nekome slicano desavalo i da li je opste taj problem resiv,dakle nema pravila,neki put radi dobro a neki put nedostupan,tek drugi ili treci put posto se ponovi poziv budem dostupan.

Meni se to desavalo na N4 dok nisam rasturio fon al iz drugog razloga...Mada posle toga nije bilo vise tog problema,verv je imao slabe kontakte sa antenom ili slicno.

Ma dal je moguce a ja da rasturam n9 ne pada mi napamet.U granciji,sutra ga nosim,pa nek oni sa njim rade sta hoce.

Ma dal je moguce a ja da rasturam n9 ne pada mi napamet.U granciji,sutra ga nosim,pa nek oni sa njim rade sta hoce.

Ne mora da znaci da je slucaj isti, jesi probao mozda da resetujes?ili da flesujes preko ODIN novi softver...naravno, cim je u garanciji , bolje je da ne cackas i das njima

Fabricki reset uradjen a i uglavnom posle zadnjeg apdejta srce bateriju sigurno 30 post😵dneo danas,javljam kad stigne.

Nazad
Vrh Dno