Ako platiš, može sigurno! Mada iskreno, 2 kartice i 7+ sati sot, ne znam šta bi više!?!
Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk
Da...mislim da je n9 dobio najviše nadogradnji ikad za jedan samsung! Zato n10 sa dva meseca jednu [emoji849]Agilni su postali bas sto se apdejta tice.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ovi Google gestures su užas.
Verovatno misli na stock google gestures, ove na samsungu su i meni skroz top! Probao sam da se vratim nazad na staro, nema šanse, samo mažem po ekranu [emoji23][emoji56]Zašto? Ja ih koristim još od Pie 9 ranije na Note9 i sada na S10 - super mi je da je ekran u celosti dostupan za sadržaje, umesto da imam dole nacrtane nekakve dugmiće...
Cesto mise desava da budem nedostupan na n9 sa dve kartice,da li se nekome slicano desavalo i da li je opste taj problem resiv,dakle nema pravila,neki put radi dobro a neki put nedostupan,tek drugi ili treci put posto se ponovi poziv budem dostupan.
Ma dal je moguce a ja da rasturam n9 ne pada mi napamet.U granciji,sutra ga nosim,pa nek oni sa njim rade sta hoce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari