mean_machine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2006
- Poena
- 350
Win10 mi neke snimke sa koleginog telefona (Note 9 mislim da je) na laptopu (ThinkPad 440S) sam od sebe rotira posle prebacivanja na komp (klasicno preko usb nista neki samsungov softver) prvo mislili da je neka kvaka do telefona i kod kuce prebacim te snimke na komp (Win7 na njemu) kad svi snimci okej.
Kad se inace pogleda properties videoa u samom win10 rezolucija je ista kao i u videima koje ne rotira.
Jel neko ima pojma koji mu je vrag?
I da laptop ima original licencu za win8 koju Win10 vidi i aktiviran se, e sad me zanima da li je moguce istu koristiti kad instaliram Win7 jer kako stoje stvari prilicno me pocinje nervirati Win10 (imam i bug sa kancelarijskim stampacem) pa bih lepo da stavim 7cu koji ostali na poslu.
Kad se inace pogleda properties videoa u samom win10 rezolucija je ista kao i u videima koje ne rotira.
Jel neko ima pojma koji mu je vrag?
I da laptop ima original licencu za win8 koju Win10 vidi i aktiviran se, e sad me zanima da li je moguce istu koristiti kad instaliram Win7 jer kako stoje stvari prilicno me pocinje nervirati Win10 (imam i bug sa kancelarijskim stampacem) pa bih lepo da stavim 7cu koji ostali na poslu.
Poslednja izmena: