Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Vjerovatno nece ni raditi bez Android Q...
Tako je bilo i prosli put kad je izasao Pie i novi Gcam. Vjerovatno ce to neko portati, samo treba vremena, kao i inace... U svakom slucaju ne vjerujem da ce nesto korisno donijeti za A2, senzor i SoC su vec na limitu sa postojecom GCam. Ja sam slikama prezadovoljan, ali baterija mi ozbiljno ide na zivce u zadnje vrijeme, bas me izdao telefon par puta i ostadoh nedostupan. Jos koji mjesec i idem na nesto sa bar 4000mAh (9T ili 9T Pro).

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Radi nova gcam i na pie. Bar na redmi note 5, tako da taj faktor ne bi trebalo da bude limitirajući.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Стигао MIUI 11.9.9.26

Послато са MI 6X помоћу Тапатока

Стигао је и update за One.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Закасних за измену поруке.
a6f5ed3ff971fd183a74943845c3db4a.jpg
05356b086905eb425fdc873172481b21.jpg

ce13da7ead1456b206b27209eb90f21a.jpg
a4cad7d47a738c4ce0572e989fbd78ff.jpg
459ebc066bbe44557c745f72f93f50dc.jpg

Poslednja izmena:
Au što je ružan ovaj miui, mislim da je to i razlog što sam ga izbegavao do sad.
Pure Android je mnogo lepši.
Inače podseća me malo ovaj miui na iphone, možda zbog ikonica.

Иконице могу и округле да буду, зависи и од теме.

Ima li kakvih zanimljivosti na miui 11 ili je manje više sve isto?

Нисам стигао да претресем.

Opasno se razmišljam da pređem na MIUI,ubedite me [emoji3]

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Predji. Bolje radi telefon* :)

*subjektivni osećaj

I ja takodje imam taj subjektivni osećaj.

Ja kad sam god presao na MIUI, vratio sam se na Havoc u roku par sati. Ne znam kakva je ta nova verzija. Da li boota nakon flesha ili moram hex kernel fleshati da bi radio rom?

Ja kad sam god presao na MIUI, vratio sam se na Havoc u roku par sati. Ne znam kakva je ta nova verzija. Da li boota nakon flesha ili moram hex kernel fleshati da bi radio rom?

Ne mora hex kernel,ja sam dugo bio na miui 10 pa sad prešao na aosp rom,jako sličan havok...mada verovatno ću probati miui 11,sa 10 sam bio jako zadovoljan pogotovo trajanjem baterije.

Vidim na XDA ima tema za otkljucavanje bootloadera,jel ok na taj nacin uraditi,ne mora da se ceka?Ok,znam da se briše sve sa telefona.
Dosadio mi za ovih godinu dana ovaj stock,gledam kod klinke Poco i svidja mi se MIUI.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel ima nekog poboljšanja u kvalitetu slike i videa u odnosu na gcam 6.0?
Ja lično nisam primetio i tako je bar na rn5 a i dalje mi stabilnije rade 6.x verzije mada se peglaju polako i te nove. U principu čeka se arnova ili neko od popularnijih modera da izbaci verziju pa se tek tad može nešto ozbiljnije očekivati od 7.x gcam.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

@offline79 Ne čeka se. Otključa ti odmah i spreman si za akciju.

Odradjeno uspesno_Odakle skinuti zadnji MIUI,probao xiaomi.eu_multi_MI6X_9.9.26_v11-9 ali samo bootloop,ne podize sistem.Sad sam naScreenshot_2019-09-28-18-54-10-097_com.android.settings.jpg

Imas i na xiaomi.eu stabilnu verziju miui 10 na piti,do skoro je bila na oreo.

Ja sam na ovoj verziji uz jedan od ova dva kernela (EAS/HEX).
d4be6c0e238c9459f22cedc6fcda2cd1.jpg

Да ли си добро одрадио конверзију у 6х?

Neko mora da obrise i update folder da bi mogao da pokrene miui,a koliko sam te razumeo bootlop je na miui 11 bio,a on je jos u razvoju tek za mi 6x,ja sam ti pricao za stabilnu verziju miui 10 da li si nju instalirao sa xiaomi.eu,jer vidim da je na slici sigurnosna zakrpa neka iz 2018 god,ako me sećanje služi.

Да ли си добро одрадио конверзију у 6х?

Odradio po uputstvu @mr.nice.ba tako da bi trebalo da je ok.

Neko mora da obrise i update folder da bi mogao da pokrene miui,a koliko sam te razumeo bootlop je na miui 11 bio,a on je jos u razvoju tek za mi 6x,ja sam ti pricao za stabilnu verziju miui 10 da li si nju instalirao sa xiaomi.eu,jer vidim da je na slici sigurnosna zakrpa neka iz 2018 god,ako me sećanje služi.

Update-firmware folder sam obrisao iz svakog roma koji sam probao,koliko sam shvatio da se ne bi sam apdejtovao pa da ostanem na 6x,možda tu grešim,da ga ne brišem?Rom koji hoće da butuje je iz posta @mr.nice.ba,a probao sam još sa ovog linka MIUI 11,i ovog MIUI 10 i samo bootloop.Probao Havoc i normalno butuje,tako da bih rekao da je konverzija odrađena ok.

Nazad
Vrh Dno