dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Na osnovu informacija koje si prilozio mi mozemo samo da pogledamo u pasulj
Tako i meni stajala dvadesetak danaNe znam sta bi trebalo da pogledas? Napisao sam koji je poslednji status - 30.07.2019 09:44:00 CN-Пријем i tu se gubi dalji tracking. Kao da je ostala u dispecerskom centru u Posti. Pitanje je koga dalje da gonim za to, jer me Ali prodavac upucuje na moju postu u koju paket nije nikada stigao.
CN-Prijem ne znači da je pošiljka u Srbiji, već da je naša pošta dobila informaciju od kineske pošte da pošiljka treba da pristigne iz Kine. Tek kada vidiš status Izmenična Pošta - Prispeće onda je pošiljka stigla u Srbiju.Ne znam sta bi trebalo da pogledas? Napisao sam koji je poslednji status - 30.07.2019 09:44:00 CN-Пријем i tu se gubi dalji tracking. Kao da je ostala u dispecerskom centru u Posti. Pitanje je koga dalje da gonim za to, jer me Ali prodavac upucuje na moju postu u koju paket nije nikada stigao.
CN-Prijem ne znači da je pošiljka u Srbiji, već da je naša pošta dobila informaciju od kineske pošte da pošiljka treba da pristigne iz Kine. Tek kada vidiš status Izmenična Pošta - Prispeće onda je pošiljka stigla u Srbiju.
Prodavac odugovlači i pokušava da te prevesla. Ako ti ističe zaštita pokreni dispute.
Jel ima neko problema sa placanjem na aliexpres-u preko Webmoney-a?
Ranije sam uspesno placao , sada dobijam ovu gresku: Pogledajte prilog 275250
Moguće, nisam rekao da nisi u pravu nego samo kakva je u mene situacija bila.@X4K3P
I S000... i LP... posiljke sa AliExpressa koje stizu u Srbiju imaju i neki Ux..XX kod !!!
Posto si ti iz BiH-RS , mozda je tamo drugacija situacija.
Koliko puta prolazi kupon za prvu kupovinu sa istom karticom, na razlicitim nalozima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari