Ako se kači na samo jedan kanal onda nije podešen upstream channel bonding u CMTS-u za te upstream kanale. CMTS sigurno to podržava pošto su uglavnom svi prešli na DOCSIS 3.0 i koriste Cisco ubr10k šasiju (ili možda ubr7246vxr za manje instalacije).
Isti slučaj i na lan cable i na wifi.. 60 ne prelazi..Merio si na kablu ili na wifi?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zasto nekome ukljucuju 2 UL kanala a nekome samo 1 ?
Kod mene je 1 UL kanal.
Kopernikus i ostali su 2 a Radijus Vektor 1 kanal. Zavisi od opreme koju koristi provajder, tj. CMTS.
Danas upalim TV kad u listi samo oko 20 kanala i svi u listi bez imena,samo onaj ch nazav.
Izbrisem sve kanale,pa odem na ono kompletno skeniranje,samo sam usao u to kompletno i seao na skeniraj,nista nisam cackao,skenirao je sve,svi kanali su se vratili ali je sve duplirano.
Kako izbrisati duple kanale?
Jel na tv ili na box? Ako imas box tipa skymaster idi na fabrički reset pa pretraga kanala opet.
Odradio sam factory reset,skenirao opet i opet dupli kanali.
Ni tamo ni tamo nemaš premotavanje dok ne platiš. Ako već biraš - CAM, zbog 2 daljinska i kineskog STB-a.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Poruku više ne mogu da izmenim, ali svejedno evo nove informacije: Priključna taksa bez UO za sve usluge je 9600 din pojedinačno. Dakle, za 3 usluge je 28800. Lepo su to smislili. Od raskida ništa, ali ću da ih zovem na svakih sat vremena dok ne reše problem.
Ne čitaš uopšte šta je napisao. Ta cena je bez ugovorene obaveze na 12/24 meseciGde to piše u cenovniku? U cenovniku nema priključne takse za SUPER PAR PAKETE, samo VIKEND TV+NET PONUDA ima priključnu taksu 3000 dinara.
Pogledaj cenovnik na njihovom sajtu.
https://mojasupernova.rs/Binary/58/Cenovnik-za-privatne-korisnike0109.pdf
Mislim da treba sa svim ovim upoznati RATEL s obzirom da su i meni rekli da se plaćaju priključne takse za SUPER PAR PAKETE, što onda to nisu naveli u ponudi-cenovniku.
Mislim da obmanjuju potrošače....
Nije izmišljena i postoji u cenovniku od prvog danaTa informacija se dobija od call centra i naravno ilegalno je prikrivena. Sam dokaz da je priključna taksa izmišljena i ne predstavlja realnu cenu je da je cena priključka za VIKEND pakete mnogo manja a ne postoji razlika između paketa osim što se za VIKEND pakete u CRM softveru upiše manja brzina. Modem, kablovi i STB su isti, kao i cena angažovanja radnika. Očigledno je da oni hoće da spreče nezadovoljne korisnike da odu, a pritom hoće one neodlučne da pridobiju sa niskim cenama priključne takse.
Ne čitaš uopšte šta je napisao. Ta cena je bez ugovorene obaveze na 12/24 meseci
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
Nije izmišljena i postoji u cenovniku od prvog dana
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
Da razjasnimo nema. Taksa je bez ugovorene obavezeAjde da razjasnimo. Za UO od 24 meseca za super pakete ima ili nema priključne takse? Ili nekih drugih troškova?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari