Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta fali speedtestu?
Ozbiljno pitam.
Lako tražite dodatne mesece za dinar?
Telefonom?
U poslovnici mts ili nekom drugom mestu!

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

За тебе је 94,46/9,62 мање од 80% од 100/10?

Pričamo o Supernovi, ako se dobro sećam, gde je brzina 120/15 a ne 100/10 Mb.

80% od 120 Mb je 96 Mb, a 80% od 15 Mb je 12 Mb

edit: a *mjau**mjau**mjau* nisam pročitao optika 100/10 Mb i super par a ne super par plus.

Najiskrenije se izvinjavam na grešci.

Poslednja izmena:
Rorty93 gde si alo nije tajna?

Nije lako nego kako :)

Internet se još uvek prekida. Javili su mi mejlom da je prosleđen najvišem nivou podrške i da će neko proveriti rad CMTS-a i modema. Nema potrebe da dolaze kod mene jer je tu sve OK po izvšetaju tehničara od juče.

Inače, signal i parametri perfektno.

TweqOC8.png

Rorty93 gde si alo nije tajna?

Veliki mokri lug..a sto se tice speedtesta zbog flasha i opterecenosti servera ma da ima nova verzija Netgauge SpeedTest za optiku jedino sto je server u Rumuniji cini mi se?
edit:a evo i sbbove brzine pre uvodjenja tako da...

Poslednja izmena:
Meni na beogridu ping uvek 1ms.

Novi Beograd, verovatno menjan provajdera.
Suštinski meni treba samo net ali Supernova nudi tričavih 30/3 uz nekonkurentnu cenu.
Tražim net koji NIJE ADSL.
Jer nam tv ponuda nije ni za k.....
Pogotovo nema info o tome.
Dešava mi se, pošto ne pratim baš sport pa kad nešto hoću da pogledam jako teško dolazim do informacije prvo o datumu i vremenu a drugo gde i ko to prikazuje.
Šteta što ne postoje realni penali za greške u tv satnicama. No to je već neka druga dimenzija

Nema kod mene.
Ni Beotel.
8km od centra prestonice
Najbogatija opština u Srbiji.
Najgušće naseljena opština u Srbiji.
Ako ovde nema izbora...kako li je drugima

Novi Beograd, verovatno menjan provajdera.
Suštinski meni treba samo net ali Supernova nudi tričavih 30/3 uz nekonkurentnu cenu.
Tražim net koji NIJE ADSL.
Jer nam tv ponuda nije ni za k.....
Pogotovo nema info o tome.
Dešava mi se, pošto ne pratim baš sport pa kad nešto hoću da pogledam jako teško dolazim do informacije prvo o datumu i vremenu a drugo gde i ko to prikazuje.
Šteta što ne postoje realni penali za greške u tv satnicama. No to je već neka druga dimenzija

Ne znam sta da ti kazem...A sto se tice tv ponude broj hd kanala mislim da je isti sn i sbb,a ostatak ponude ne mogu reci da je los .Svidja mi se veci broj tih domacih kanala kao i matorcima.
Arene hbo i ostale gluposti mi nisu bitne stvarno jako malo gledam tv.Dobro ima 2 fajt kanala pa malo upalim :D
Evo sta mi burazer iz Kalija placa 50 dolara place mi se..

1000/1000 kod Google fiber je 70$ (50$ je 100/100 Mb), a 1000/100 kod našeg dragog telekoma je 80$. Mislim, cene infrastukture i opreme su iste u svetu bez obzira na životni standard, stoga, relativno je OK i telekom.

ispravka: kod telekoma je upload 200 Mb a ne 100 Mb, a kada se uračuna popust u cenu cena je 75$ za telekom optiku.

Poslednja izmena:
Tako nesto s tim da tih 50 dolara dodje kao ovde 5 da placamo kad se standard uporedi...

S tim što je stanarina u Kaliforniji minimum $2500 mesečno, a kod nas 10x manje, a cena svih proizvoda i namirnica je 197% veća u CA u poređenju sa Beogradom.

S tim ako ti kamioni prave mesecno 40-50k + ostali prihodi sica :D

To si mislio na dolaznom kablu? A na TV min 45dB, max 70dB.. Sve preko 70dB na tv-u ne valja. Za digitalne kanale.

Hvala na odgovoru, tako sam nesto i mislio. Mada mi jedanput ovi iz kablovske rekli minimalno 50 Ja sam tu negde na donjoj granici tu od 45 do 48 mozda i manje sad posto je posle popravke gora slika sinoc mi cak i nestala slika na po par minuta pa se vracala a za to vreme skrembovala. (vece opterecenje sigurno bilo zbog utakmice )

Poslednja izmena:
Pozdrav svim, treba da se preselim u Krnjacu (Beograd) tacnije ulica Grge Andrijanovica,interesuje me koji je najbolje internet uzeti? Ima li neko neka iskustva?

Izašla je aplikacija za Web OS

Uzeo sam supernova (kopernikus) paket do 120 net ali imam pola od toga uvek oko 60/10
E sad da li je to do mene i kablova koji vode do kuće ili su mi jednostavno toliko pustili ne znam. Pustio sam im mejl i odgovorili su mi u fazonu "Proveri ćemo". Rok za reklamaciju 48 sati (samo radni dani)
Slika u prilogu za signal.. Ja se ne razumem bas najbolje pa ako neko zna neka kaze da li je dobar ili ne.
6165bf8c54c5e4c01fdce5173f910933.jpg

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Merio si na kablu ili na wifi?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zasto nekome ukljucuju 2 UL kanala a nekome samo 1 ?
Kod mene je 1 UL kanal.

Kopernikus i ostali su 2 a Radijus Vektor 1 kanal. Zavisi od opreme koju koristi provajder, tj. CMTS.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno