Najverovatnije jesu pošto u Telemach Bosna su još juče objavili vest da produžuje do kraja septembra.
https://telemach.ba/a53846/podrska/...ideo-kluba-produzava-se-do-30.-septembra.html
Mada tamo je nedavno njihov Telekom uveo SportKlub i ostale "United Media" kanale pa moguće da je to bio povod za produžetak?
Uglavnom za sad nema još vest na SBB sajtu.
Meni jeste i na novom ugovoru.Jel SuperSet jos uvek aktuelan? Koliko vidim nije, ili ga niko ne pominje vec duze vreme?
Kod nas kada su ugasili analognu nestao je kanal, ali ponovo uradiš skeniranje kanala i dobijaš nova 2-3 ili 1 kana jedini na kom su kamere. Probajte.Е ту је проблем. Ми смо имали видео надзор код Икома, кад је дошао Сбб 8н је променио канал тако да га више немамо, тј. не можемо да гледамо.
Треба неки модулатор који комшије нису хтеле да купе (100 - 200дин по стану). Е сад можда је код вас иста ситуација.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Zvao sam korisnički centar zbog problema sa Cinestar Premierom 2 na Web-Eonu preko MTS preže koji od sinoć ne radi. Sekretarica kaže da će se kanali isključivati sukcesivno od 2. septembra. Pa kako kome zapadne.
Inače, radi li kod vas Cinestar Premiere 2 preko EON web ili preko Android aplikacije? Kod mene izbaciju grešku da nema signala. Probao sam i preko Telenora na Androidu, isto neće da učita. Svi ostali kanali rade, pa i Cinestar Premiere 1.
JesteJel SuperSet jos uvek aktuelan? Koliko vidim nije, ili ga niko ne pominje vec duze vreme?
Samo ko je i dalje ostao na DUO i TRIOAha, super. A u kojoj formi, pošto ne nalazim ništa na sajtu? Neki dodatni paket (recimo hbo premium na Eon full) pored veće brzine i minuta na Telenoru?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Najnovija je veryija.Skinuo i instalirao i stalno mi pokayuje nemogu'nost poveyivanja na server. Poku[ao i ke[ da obri[em kako su napisali i opet isto.
Jel na celoj teritoriji Zemuna iskljucen analogni signal, ili ga i dalje ima u nekim delovima ?
Meni radi CAM na Fox tv-u.Неко рече да на Fox, Vox, не раде CAM модули, мени на Fox нису успели да наместе СAM. Д3 мини ради добро.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Čoveče, prestani da troluješ. Na svakoj strani moraš da pitaš gde ima analognog signala.
on topic
Planiram da potpišem novi ugovor i uzmem D3 module da digitalizujem preostala dva televizora. Jedan je LG i tu pretpostavljam ne bi trebalo da bude problema. Drugi je neki Fox, pa me interesuje da li neko već ima ovu kombinaciju i da li radi kako treba?
Da podelim s vama današnji uspeh, možda nekome pomogne. Ono popularno od strane “stručnjaka” iz SBB, “na Vox tv ne radi d3 cam...”, mada nigde na netu niko nije napisao da je uspeo da ga “nagna” [emoji16] Šurak mi sinoć zakukao da bi voleo sve s daljinskim od tv, sin mu doneo karticu, ali jok, stativa. Odem jutros i namestim. Jezik english, zemlja Germany, onda u podešavanjima klik na “first time settings”, to mu je valjda reset na fabricko. Posle restarta, najobičniji scan cable i to je to. Pre te akcije je nalazio samo radio kanale. Ne znam koji je model, nije smart.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni pre par minuta isključiše bukvalno sve kanale.И даље ми ради хбо, зар промоција није требала јуче да истекне ?
Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока
Na SBB sajtu se vise ne moze naci lista frekvencija analognih kanala, kao i lista D3, i D3i pozicija, iz nekog razloga ostavili su samo listu pozicija kanala za EON platformu.Zamolio bih ponovo za odgovor,
kako naći na site-u SBB-a listu kanala za analognu tv sa rasporedom frekfrencija?
Imalo je po gradovima ali pošto stalno nešto menjaju na site-u, ne mogu da se snađem, molio bih za link?
Vidim da komentarišete o ukidanju analognog signala što mi nije baš najjasnije, čisto sumnjam da će ga svuda ukinuti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari