Posle nekih 2 nedelje od slanja mejla SBB-u i ,,zahteva'' za obnovu ugovora upravo zavrsih pricu preko telefona sa njihovim predstavnikom.
Poenta price je ista, za obnovu ugovora ne dobijas nista

Nastavljaju po starom.
Trazio sam im ponudu koja bi parirala Telekomovom BOX3 paketu.
Ocekivano nude mi EON paket po izboru, 12 meseci po ceni koju sad placa a posle puna cena paketa.
Standardna ponuda.
Otvoreno sam ih pitao da li vi cenovno mozete da mi date istu ili bolju ponudu od Telekoma.
Oni mi prosipaju pricu o EON aplikaciji, kako je to korisno, kako je kod njih izbor kanala mnogo bolji i sl.

Trazio im bar 6 meseci po dinar ako ne mze nista bolje a ona mi kaze:,, za vasu adresu ja nemam tu ponudu'' i ubedjuje me da je isto placati 3000 rsd njima i 2200 Telekomu :zgran::zgran::zgran: jer boze moj kad istekne promocija ja cu placati isto 3000. Jeste rekoh joj ja ali zato placam 6 meseci po 1 rsd i u proseku za vreme trajanja ugovora ja placam 2200 rsd

NIje bas tako, rece ona ali kod nas imate bolje tv pakete bla bla...
Tu sam se zahvalio na ponudi i prekinuo vezu.
Zao mi je samo sto se nisam setio da snimim razgovor...*mjau**mjau**mjau* ko da sam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*... Prosto ne mogu da verujem da me zena ubedjuje da je isto placati 2200 Telekomu i 3000 njima